lauantai 1. elokuuta 2015

Neiti Kesäheinä

Neiti Kesäheinä on yksi "lempinimistä", jonka olen saanut kuulla töissä työpaikan prinsessan ohella. Olen  näihin ihasteluihin vastannut, että kesällä saa ja pitääkin pukeutua värikkäästi - varsinkin kun oikeasti kesäiset päivät ovat olleet harvassa. Onneksi muut ovat olleet samaa mieltä, koska itseä värikäs pukeutuminen piristää myös sisältäpäin, etten näytä vain ulkoa pirteältä.
Minulla oli tosiaan tämä viikko lomaa, jonka olen käyttänyt tehokkaasti ylenpalttiseen mässäilyyn, kahvilla juoksemiseen, ulkoiluun ja porukoilla ravaamiseen. Pöysti on saanut paljon rakkautta, mamman lompakko on keventynyt ja oman lompakonkin pohja ehti paistaa ennen kuin palkka napsahti lomarahoineen tilille. Nyt on varaa tilata Collectifin alennuksesta (50% alennusta kaikesta tiistaihin saakka!) Ja ostaa vielä yksi Vivien of Holloway, kunhan pääsen yli siitä, että Collectifin Dorothy-mekko voi olla minunkin mittapuullani liian juhlava töihin ja jokapäiväiseen käyttöön... Vai onko?

Kalliit mekot alennuksessa houkuttaa aina ja totta puhuen minulla on jo aika monta näitä saman mallisia, mutta minkäs teet, kun ovat ylivoimasesti parhaita.
Huomenna on viimeinen päivä lomaa, meh. Minun piti levätä lomalla, kun alkuperäiset suunnitelmat meni mönkään, mutta päädyinkin juoksentelemaan ympäriinsä. Toki nukuin öisin makoisesti sellaisia 9-10 tunnin yöunia ja latasin akkuja päiviä varten. Olen varmasti ylihuomenna traumatisoitunut ja väsynyt, kun pitääkin herätä pysyvästi seitsemältä eikä vain antamaan suukkoa töihin lähtevälle poikaystävälle.

Yksi asia mitä olen myös koko viikon tehnyt, on tehnyt drinkkejä. Ei, minusta ei tullut alkoholistia, mutta mehuholisti. Totesin, että mitä suotta laittamaan alkoholia drinkkeihin, kun voi juoda ilmankin ja yleensä maistuvat vielä paremmalle. Teen varmaan jossain välissä tänne herkkudrinkeistä postauksen sellaisille henkilöille, jotka lähtevät kännikuskeiksi tai terasseille, mutta eivät juo alkoholia eikä hotsita aina juoda pelkkää vettä tai kahvia.

Minun piti myös tehdä vaatekaapin (toissavuotinen) kevätsiivous ennen kuin ehtii tulla syksy, mutta päädyin siistimään vain yhden hyllyn ja senkin tänään. Katsoo viitsinkö huomenna järjestellä tuon toisen, kun en saanutkaan mahtumaan kaikkia pitkähihaisia paitoja nätisti sinne, missä ne ennen olivat :'D Kertoo vähän millaisessa sekasorrossa olivat ennen, mutta eikös hallittu sekasorto ole vain hyvä asia, jos asiat löytyy sieltä mistä pitääkin?

3 kommenttia:

  1. Herkkullisen pinkki mekko! Itse oon juuri saanut karsittua osan mekkorekistä, vaikka vaikeaa olikin. Nyt ne mekot on kasassa komerossa odottamassa rahapulaa :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat ballerinat :)
    -Judy-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Taitaa olla Iron Fistin, ostettu kauan sitten Blackgroupilta :) Tosi nätit, mutta materiaaliltaan helteillä/lämpimällä säällä epäkäytännölliset kun ei ole kangasta vaan napakkaa tekonahkaa. Sateella kyllä loistavat, kun ei vesi mene läpi.

      Poista