maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kuppikakkuja ja ihan oikeetakin kaakkuva

Eli viikon syömingit, juomingit ja se ainoa asu, josta on jopa kuviakin. Asukuvat on juhannuksen jälkeiseltä sunnuntailta, mutta en ole saanut itseäni niskasta kiinni, että olisin viitsinyt tehdä postausta aiemmin vaan olen sen sijaan pelannut The Sims 2:sta jälleen ankarasti. Hankin viidettä sukupolvea ja yritän muistuttaa itseäni, että vaikka ne tytöt on nätimpiä, niin miehiäkin tarvitaan biologisten lasten hankintaan.

Mutta itse asiaan... Sunnuntaina nautittiin lämpimästä säästä, joka jäi siinä mielessä mieleen, että ensimmäistä kertaa koko kesänä pystyin jättämään sukkahousut pois. Olisi sitä kai voinut periaatteessa aikaisemminkin, mutta ehkä 12-15 asteen lämmössä mieluummin pitää edes sen 20 denieriä jalassa kuin ei mitään.
Käytin toisaalta hyvin epäkäytännöllisesti Lady Vintagen petticoatia. Alan vähitellen päästä siitä yli, että se on hyvin keltainen ja ajatella, että ehkä se sopii tämän mekon kuppikakkujen kuppeihin ja keksikuvioon. Haluan silti ostaa kirkkaan pinkin Hell Bunnyn lyhyen petticoatin tämän alle, koska Lady Vintagen alushame on hirvittävän karhea. Kuin olisi villahousuissa istunut, hnng.
Jalassa on Gaborin kengät, jotka viettää viikot työpaikalla ja viikonloput kotona/kaupungilla minun jalassani. Huomasin tosin, että kengät meinasivat hiertää rakon kantapäähän pitemmillä kävelymatkoilla. Sukkahousujen kanssa samaa efektiä ei ole, mutta ilman pitää varoa vähän miten lontustaa. On nimittäin ihan inasen löysät nilkan kohdalta niin kuin kaikki muutkin kengät.
Käytiin terassilla vehnäolusilla ja hampurilaisilla ja jäätelöäkin tuli syötyä. Jos Suomessa on kesä kaksi kertaa/päivää vuodessa, niin pitäähän se ilo ottaa silloin irti.
Kaiken kaikkiaan viimeisen parin viikon aikana on tullut mässättyä niin paljon, ettei puntariin kehtaa astua jos aiemmin löysät Vivien of Hollowayn mekotkin alkaa istua napakasti :D Oli edellisen viikon tiramisut, hampurilaiset ja vielä perjantain Hesessä käynnit, koska edelleenkään työpaikalla ei ole mikroa eikä jääkaappia ja ihan joka päivä ei viitsi sitä K-Marketin salaattiakaan syödä.

Poikaystävän synttäreille piti sitten väsätä kakkua ja siinä kakkupohjan paistamisen ja kakun täytön välissä siivottiin niin ankarasti, ettei ruokaakaan ehtinyt laittaa niin ukon turjake kävi hakemassa kebabit. Ja sitten kun oli saatu siivottua, syötiin mansikkakermakaakkuva. Kun miehen perhe oli lähtenyt, kutsuin pikkuveljen kahvittelemaan ja hän olikin kahvittelemassa kokonaiset 24h.
Kaakun syönnin jälkeen kuunneltiin musiikkia ja juotiin ällömakeita mango-lime-sitruunadrinkkejäni, jotka on muuten aivan parasta kesään. Join niitä koko viime viikon (viikolla alkoholittomia ja appelsiinimehuun tehtynä, viikonloppuna alkoholilla ja limpparilla) niin, että mangosiirapista ei ole kuin tira jäljellä. Ja baarissakin tilasin niitä, koska mitä suotta vaihtaa hyvästä johonkin huonoon tai keskinkertaiseen.
Ja jos ei vielä tullut mässättyä koko kesän edestä, totta kai baarin jälkeen käytiin hampurilaiset nakkarilta. Eikä unohdeta sitä karkkipussia, jonka jämät vielä vaanii työpöydän laatikossa, eikä niitäkään karkkeja, jotka söin kylässä sedän luona. Tai sitä raparperipiirakkaa. Tai sitä jäätelöä, jonka söin tänään koska on kesä.

Missä on tämän vuoden laihdutusmotivaatio, nyyh?
Oli niin paljon helpompaa syödä yksi kunnon ateria päivässä ja sen lisäksi aamu- ja iltapala kuin olla nälkiintymässä jo yhdeltätoista ja ahtaa sitten kotiin tultua isohko annos ruokaa kompensoimaan sitä, ettei iltapalaa ehdi syödä erikseen, kun iltaruoka menee niin myöhään. Kolme ateriaa edelleen, mutta ei vain toimi samalla tavalla. I'm getting fat.

No, ehkä otan työkaverin neuvosta vaarin: turha laihduttaa, jos voi ostaa isompia vaatteita. :D

2 kommenttia:

  1. Mikähän tuossa muffinikuviossa minuakin niin kovasti viehättää? Tykkään ihan älyttömästi esim. essuista, joissa on muffinikuvio ja täällä yhdessä kaupassa käyn aina yhtä mustapohjaista muffinieessua ihailemassa, mutta en ikinä raaski ostaa :) Muffinikuvioinen söpö laukkukin olisi kiva!

    Mitäs jos vain unohtaisi laihdutuspaineet? Helppoa se ei ole eikä isompien vaatteiden ostaminenkaan ole aina järkevää, koska kaapissa on niin paljon kaikkea ihanaa, mitkä mahtuu päälle, jos ja kun laihtuu :) Mä oon ajatellut nyt niin, että kesällä nautin jätskistä ja muistakin herkuista, syksyllä voi sitten palata ruotuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyllä tulee pimeää ja kaamosmasennus, jolloin tekee entistä enemmän mieli syödä :D puhumattakaan, että on kylmä ja on pakko syödä enemmän. Kesällä pärjäisi vähemmälläkin, mutta kun jäätelöt, terassioluet, terassihampurilaiset...
      Pistää miettimään miten ihmeessä onnistuin viime vuonna. Pidin painon samana siihen maaliskuulle saakka, sitten alkoi nousukausi pitkittyvän märän kevään vuoksi ja töiden herkkusuiden takia. :3

      Poista