maanantai 3. kesäkuuta 2013

Another (not so little) black dress

Ja shoppailu reissu helteessä


Jo eilen päätin, että käyn tänään kaupungilla metsästämässä ihan kävelysandaaleja. Sokoksen esitteessä oli kuvia kengistä, jotka saattavat jopa sopia jalkaani, ajattelin ja hurautin hienolla kirkkaan oranssilla jopollani kaupunkiin. Käy jo vähitellen vituttaa, kun kantapäässä on rakko, joka estää ballerinojen käytön niin pitäisi kävellä varvassandaaleilla joka paikkaan.

Ennen kaupunkireissua valmistauduin helleaaltoon laittamalla BB-voiteen lisäksi (15 suojakerroin Goshin voiteessa) 10 suojakertoimen aurinkorasvaa käsiin ja hartioille. Mittari näytti kymmeneltä sellaista 24 astetta, joten arvelin, että eiköhän sillä pärjäile.
Sitten totesin, että kun kerran on kesä niin voisin näyttää kesäiseltä, joten otin osakseni kihartaa hiukseni, koska liukuväri näyttää paljon hienommalta laineilevissa kutreissa kuin minun pörröisessä suorassa tukassani.

Four Reasons -lämpösuojasuihke ja ikivanha kiharrin. Olisipa paksumpi kärki, kun tulee vähän liian korkkiruuvia tällä.
Kiharat kesti tuulessa ja helteessä varsin hyvin.
Kello 12, kun olin valmis mittari näytti jo 28 astetta, joten levittelin sitten lopulta 30 suojakertoimen rasvaa ja lähdin riskialttiiseen aikaan palamaan pihalle.

Kaupungilla oli remonttia vähän joka paikassa. Kävin haaveilemassa wannabe-liikkeessä fiftarimekoista ja rakastuin mustaan valkopilkulliseen Hell Bunnyn mekkoon, mutta totesin itsekseni, ettei kannata ostaa, koska vasta tilasi Blackgroupilta upean Collectifin mustan kellohelmaleningin, jonka noutoilmoitus oli saapunut postiin kaupungilla ollessani. <3

Sokoksella löysin kuin löysin täydellisesti istuvat Eccon sandaalit, mutta paniikkikauhuissani tajusin, että ne ovat alennuksessa vain S-etukortilla, joka jäi miehen lompuukkiin kotia. Myyjältä kysymään, että varaatteko viimeiset 38-numeron kengät jos ajan hakemaan kortin kotia siinä ihanassa 28 asteen heltessä.
Kiltti myyjä sanoi soittavansa infoon ja hankkivansa kortin numeron tietoon mieheni nimen ja osoitteen perusteella. Sain alennukset ja kengistä tuli näin tarjouksen myötä se 15€ alennusta. Kiitos kiltti Sokoksen täti <3

64.95 €, Ecco-sandaalit. Koekäytetty ja sopivan kapeat siroille jaloilleni. Sokos pelastaa <3
Jospa tämä auttais kuiviin latvoihin vaalennuksen jäljiltä. 13.90 €
Collectif Regina Doll -mekko, 69.90€ Blackgroupissa.
Mieheni halusi viime viikolla tilata EMP:ltä vaatteita minun tunnuksillani ja yritin itsekin katsoa josko jotain löytäisin, mutta ei niin ei. Tilasin pelkän vyötärövyön, mutta sitten tosiaan tilasin yllä olevan mekon Blackgroupilta. Mietin pitkään ottaako koko 10 vai koko 12, kun minulla on kokoa 12 olevat housut, joita kokolappu väittää S-kokoiseksi, mutta yleensä UK10 = S/38 niin otin sitten tuon kympin.

Kävimme ensin istumassa Shellin terassilla, sitten Tuopin paikka -kapakassa otettiin yhet ja sitten hain mekon. Oi sitä riemua, kun löytää sen täydellisesti istuvan mekon, jossa ei ole mitään valittamista! Minulla on samantyyppistä joustavaa kangas olevat housut ja voin sanoa, että tämän tyyppinen siisti kangas on minun suosikkini, viis siitä vaikka tekokuitua onkin. Tämä istuu kuin toinen nahka, joustaa ja on muutenkin ihana. Ainoa miinus siitä, etten saa vedettyä vetoketjua yksin ylös asti, koska käteni ovat kuin rautakanget eivätkä taivu riittävästi, mutta sitä varten neuvokkaalla naaralla on ukonkutale, joka auttaa tällaisissa pikkupulmissa!

Harmi kun on näin helvetin kuuma niin ei oikein pääse koekäyttämään mekkoa ulkosalle (black is a suidide color näillä helteillä), mutta onhan tässä aikaa.

Mittari näyttää 32.5 astetta. Jonkun mielestä voisi olla aika lämmin.

3 kommenttia:

  1. Todella upeet noi sun hiukset ja VAU kiharat sopii ihan älyttömän hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiharoiden kanssa ne näyttävätkin näteiltä, mutta normaalisti vähän valjuilta. En ole tottunut vaaleaan väriin, kun koko liukuväri oli vähän hetken mielijohde. ^^

      Poista