perjantai 7. lokakuuta 2016

Parin viikon höpöilyt

Eilisten asukuvien siivittämänä on luvassa kuulumispostausta. Parin kuluneen viikon aikana olen...

  • Käynyt uimassa. Maanantaina aloitin viimein uimahallikauden pitkän tauon jälkeen, saunoin, uin rinkiä ja sukelsin. Ajoitin uinnin niin, ettei uimahallissa ollut koulu-uintia, joten sain uida varsin rauhassa. Naapuriradalla SM-kisoihin treenannut keski-ikäinen mies antoi neuvoja korokkeelta hyppäämiseen ja sukeltamiseen ja porealtaassa puhuimme siitä kuinka turhaan virtauksista pelotellaan ja että uimataitoinen ihminen ei niihin huku. En silti ehkä ensimmäisenä lähtisi uimaan Olavinlinnan ympärillä oleviin virtauksiin, niin kuin keskustelukumppanini kehui tehneensä.
  • Käynyt lenkillä. Elo-syyskuun aikana kehitin vahingossa itselleni sellaisen neuroosin, että joka päivä pitää liikkua ulkona vähintään puoli tuntia ja jos en ole päivällä liikkunut tarpeeksi, lähden iltalenkille vaikka vesisateeseen. Huonosti on tullut käytettyä sitä "sataa vettä, nyt ei tarvitse tehdä mitään"-korttia, jonka olen aina vetänyt esille silloin, kun laiskottaa. Nyt tulee enemmänkin sellainen fiilis, että pakko käydä iltakävelyllä tai en saa mielenrauhaa. Vaikuttaa kerrankin siltä, että liikunta -> laiskottelu. Toivotaan, että tämä neuroosi säilyy, koska tulee näin syksyllä kerrytettyä muuten vähän liikaa "talvivarastoa", josta ei tahdo päästä eroon edes kesällä.
  • Liittynyt eBayhin. Tein accountin eBayhin viime viikonloppuna ja voitin ensimmäisen huutokauppani sunnuntaina. Onnistuu, kun on ainoa huutaja :D
  • Käynyt kahvilla ja tissuttelemassa. Eilen napsittiin pari päivän asu-kuvaa, jonka jälkeen kävin veljen ja Janinan kanssa Herkku-Pekassa kahvittelemassa, jossa söin lime-valkosuklaajuustokakkua (ei ollut yhtä hyvää kuin omatekemä). Kahvilasta painelin suoraan "torstaioluelle" Olutravintola Sillansuuhun, mutta en juonut ainoatakaan olutta. Sen sijaan siideriä ja Bailey'sia tuli juotua vähän liikaakin. Poikaystävä maksoi kaiken kalliin (= kaiken muun paitsi Bailey'sin), joten ei haittaa :D
  • Lenkittänyt (erittäin vastahankaista) koiraa. Tänään vanhemmat lähti reissuun ja sovittiin, että minä käytän koiran aamulla lenkillä ja veli illalla. Ajattelin, että saan siitä hyvää liikuntaa, mutta Pöysti ei ollut samaa mieltä ja istahti vartiksi tien viereen valittamaan ja vaikeroimaan ja oikein ulvomaankin - tietysti juuri silloin, kun joku meni ohi. Sain raahattua Pöystin lyhyelle lenkille, mutta takaisin päin melkein juostiin, ettei nyt vaan vahingossakaan käy niin, että mamma ja pappa tulee takaisin silloin kun ei olla kotona. Kyllä kiltin hauvan nyt pitää olla kotona vahtimassa!
  • Paistanut sitruunamarenkitorttua. Paistoin herkkuja sillä aikaa, kun koira oli nukkumassa. Äiti halusi paistaa sitruunamarenkitorttua yhdessä, mutta koska minulla oli aikaa ja tylsää, tein tortun valmiiksi. Tätini on menossa huomenna kylään, joten onpahan tarjottavaa reissusta huolimatta.
  • Laiskistellut ruoanlaiton kanssa. Yhtenä päivänä söin Subin, toisena käytiin lounaalla Savon Hovissa mamman piikkiin. Kyllä sitä jaksaa paistaa, mutta se kokkaaminen...
  • Erehtynyt päivämääristä. Kyttäsin maanantaina monta tuntia Originissa milloin The Sims 4 Kaupunkielämää -julkaistaan, että pääsen tekemään Simsissä jotain uutta, kunnes viimein huomasin, että julkaisuajankohta oli 3. marraskuuta, eikä 3. lokakuuta. Olen kyllä varma siitä, että muutama viikko sitten kun aloitin tästä hörpöttämisen, julkaisuajankohta oli varmasti lokakuun puolella >:(
  • Katsonut televisiota. Aloitin viime viikolla katsomaan Milanon naisten paratiisia, italialaista 50-luvulle sijoittuvaa ohjelmaa, joka kertoo Paratiisi-vaateliikkeestä. Tulee Teemalta ti-ke klo 19.00, veikkaan että tähän astiset jaksot näkyy myös Yle Areenassa, jos joku kiinnostui. Suosittelen katsomaan, on ainakin ihan minunlaiseni ohjelma, vaikka italialaiset onkin vähän ylidramaattisia. Rakastuin niihin väljiin swing-takkeihin, joita ohjelman naisilla on yllään <3
    Seuraan myös Blindspotia ja Opasta upeaan eroon, ja olen katsonut satunnaisesti Housen uusintoja. Ekasta katselukerrasta alkaa olla jo sen verran paljon aikaa, että mukava katsoa, kun ei enää ihan jokaisen jakson loppuratkaisua muista ja Housen sanailu on aina jees.
  • Nukkunut vaihtelevasti. Välillä nukun ihan siedettävästi ja sitten joskus taas todella huonosti; poikaystävä kuorsaa, tyyny on liian litteä ja sänkykin on perseestä. Pitäisi ostaa uusi korkeampi/kuohkeampi tyyny ja varmaan sänkykin pitäisi laittaa vaihtoon.
  • Ostanut syksyasusteita. Ostin peräti kolmet hanskat, että on sitten valinnanvaraa takkien kanssa. Rakastan nahkahanskoja, mutta myös villahanskat on jees.
  • Netti-ikkunashoppaillut. En ole ehkä ostanut netistä mitään eBayn tilausta lukuun ottamatta, mutta olen kyllä kehittänyt mielessäni ison listan mitä pitäisi ostaa...
Top: Lindy Bop
Brooch: Erstwilder
Skirt: Cybershop
Earrings: Pipsik.fi

Tuosta ylläni olevasta neuleesta tulee vielä erillinen postaus muiden kuvien kanssa, joten en nyt ruodi sitä enempää tässä, vaikka nämä onkin ekat kuvat siitä. Se on Lindy Bopin alennusostoksia ja vaikka säät olisi sallineet sen käyttämisen jo pitkään, ajattelin ettei minulla ole sen kanssa sopivia alusvaatteita, mutta ei se nyt niin läpinäkyvä olekaan kuin ajattelin. Ihanaa materiaalia ja sopii tämän Cybershopista ostetun hameen kanssa hyvin, josta on kuvia ollutkin blogissa jo keväällä. Asun olisivat kruunanneet herrainkengät, mutta eihän minulla ole sellaisia, joten käytin korkokenkiä. Pitäisikö lisätä nekin alati kasvavalle ostoslistalleni?

Miten teillä on lähtenyt syksy käyntiin? Riittääkö virtaa vai joko pimeys alkaa vaikuttaa? Minua on väsyttänyt melkein joka toinen päivä (varmaan aika kytköksissä siihen unenlaatuun), mutta toivoa saattaa että pienet D-vitamiinilisät ja kirpeässä syksysäässä ulkoilu jaksavat pitää pirteänä.


In English:

In the last couple of weeks I...
... have gone to the swimming hall. I love swimming and it had been too long since my last visit.
... have been going out for walks. I used to avoid exercising at all cost, but now I feel like I can't be in peace if I don't go out every day for at least half an hour.
... joined eBay and won my first bidding. Easy, when you're the only one bidding.
... visited our local pub twice. I went with my boyfriend and even though the pub specializes in different kinds of beer, yesterday I decided to do something different and tried a couple of rather expensive ciders (my bf paid), Irish coffee and Bailey's. Lots of Bailey's.
... took my parents' dog out for a walk when my parents were away. I thought it would be good exercise for me, but our dog wasn't interested and instead of walking with me, she sat down and protested by whimpering and even howling. Apparently she can't leave too far from home in case our parents come back while she's gone. A good doggy needs to keep watch at all times!
... baked a lemon meringue tart, my favorite. I was supposed to bake some with my mum at some point, but I decided to surprise her by baking it in her absence. Not like I had anything better to do, doggy was sleeping after all that protesting.
... have been lazy with cooking otherwise, eating Sub sandwiches and lunch paid by my mum.
... misunderstood the release date of the new The Sims 4 Expansion Pack. I thought was supposed to become available in October 3rd, but apparently it comes in November. I'm sure it was originally October >:(
... began watching an Italian show called Al Paradiso delle Signore. The show takes place on 1950's Milan and tells the story of Paradiso, a department store, and it's employees. So far I'm enjoying it a lot and have fallen in love with those large swing coats they had in the 50's. <3
... have slept rather poorly. I need a new pillow and a new bed as well.
... have bought some fall accessories, mainly gloves but also a hat that will be shown in the blog later.
... haven't bought anything online, (except for that one dress from eBay) but have made a list on all the things I need to buy at some point.

How has your autumn began?

6 kommenttia:

  1. Toi cupcake hame on tosi suloinen! :) Ja mukava lueskella myös sun kuulumisia! Mäkin oon käynyt nyt muutaman kerran uimassa ja se on ollut kyllä kivaa! Välillä mietin myös Ebayhyn liittymistä ja sieltä shoppailua, mutta en vielä ainakaan oo sortunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkään minäkin sitä vastustin, kunnes yhden ainoan vaatteen takia oli pakko liittyä, kun sen sai niin paljon alkuperäistä hintaa halvemmalla (eikä sitä enää oikein myydä muualla muutenkaan).

      Poista
  2. Such a gorgeous outfit - the skirt is a lovely shape on you! Kx

    VastaaPoista
  3. Voi että pitäisi itsekin ottaa tuommoinen pinttymä omaan päähän että kävisi sen puolituntia päivässä kävelemässä. Oon hirveän laiska ihminen :D

    Mä oon aika koukussa ebayhin, erityisesti just pikku juttujen ostoon samalla lailla kuin etsyssä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etsyyn en ole vielä liittynyt, mutta varmaan pitäisi. Tahtoisin hommata Hearts & Foundilta pari juttua ja sitten aito vintagekin kiinnostaa :)

      Poista
  4. Haha superhauska postaus :D Ja kauniit kuvat, toi hame on iha <3

    VastaaPoista