sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Pikkujouluja odotellessa ostin uuden mekon

Viikko on kulunut mukavissa merkeissä. Aloitin uuden työn maanantaina ja vaikka aluksi vähän takeltelin hommieni kanssa, ovat työkaverini neuvoneet minua ja työ alkaa sujua. Joka aamu on mukava herätä, vaikka väsyttää, kun ensimmäinen ajatus on "Mitähän kivaa opin/pääsen tekemään tänään?"
Harva on niin onnekkaassa asemassa, että tykkää paitsi työstään myös työkavereistaan. Huumori on kuuden miehen kanssa ronskia toisena kahdesta joukon ainoasta naisesta ja työympäristö erilainen kuin edellisessä paikassa, mutta olen alusta asti ollut siellä kuin kotonani, joten ilahduin kovasti, kun uusi työsopimukseni jatkuu tammikuun loppuun saakka. Sen jälkeen sitten katsotaan onko jatkolle tarvetta, mutta minulle kyllä kelpaa. Haluan oppia lisää ja olla en pelkästään hyvä, vaan loistava työntekijä.

Keskiviikkona käytiin taas Janinan kanssa kuntosalilla ja uimahallissa, johon upposi huomattavasti enemmän aikaa kuin kuntosaliin. Sukeltelin taas ja uimavalvoja jo pari kertaa sukelluksiani tuijoteltuani tuli antamaan neuvoja pituussukellukseen ja niiden neuvojen voimalla sukelsinkin pari kertaa altaan päästä päähän (25 metriä), vaikka väkeä oli altaassa liikaa. Sukelsin sitten penskojen jättämät rinkulat neljästä metristä ja totesin, että eipä paine enää käy korviin samalla tavalla kuin joskus.
Teki myös mieli taas ärhennellä ihmisille, että onko se ringissä uiminen niin vaikeaa ja että kuntouimareiden radalle ei ole asiaa sunnuntaiuimareilla, jotka jarruttavat oikeasti vauhdikkaiden ihmisten uintia haahuilullaan.
Viimeisimpänä ennen lähtöä vetäisin tähän astisen pituussukellusennätykseni, joka on arviolta jotain 30-32 metrin väliltä. Käännyin altaan matalassa päässä ja sukelsin niiden viirien yli, jotka toissakerralla olivat sukellustähtäimessäni merkitsemässä "maalia."
Juuri kun ehdin olla iloinen, luin että Suomen pituussukelluksen naismestari on sukeltanut 131m. Jeep. Vaatii ehkä vähän enemmän harjoittelua ja vähän vähemmän sunnuntaiuimareita törttöilemään edessä.
Eiköhän se 50 metriä ole sitten sopiva seuraavaksi tähtäimeksi.

Perjantaina tuli TopVintagen tilaus, jonka tein maanantaina. Olin odottanut sitä koko viikon kuin tuli hännän alla ja kun tulin kaupungilla naamarasvaostoksilla käytyäni kotiin pakettia ihailemaan, oli pöydällä lappu, että käypä postista. Oli mies sitten istunut vessassa, kun postimies oli käynyt rinkuttelemassa ovikelloa. Perhana.
Paketti piti sisällään paljonkin tavaraa, joista tärkeimpänä odotin tätä Hell Bunnyn Tamara-mekkoa. Kun näin sen ensimmäistä kertaa TigerMillyn sivuilla, totesin, että siinä on pikkujoulumekkoni, ja kun se tuli TopVintagelle, kyselin onko heille tulossa myös Aberdeen-mekkoa, jonka kynäversio heillä oli säilössä. Senkin tultua varastoon pistin tilauksen menemään ja ostin sen kauan haaveilemani So Rainyn koirasateenvarjonkin, joka ei tullutkaan paketissa... Juuri kun ehdin huolestua, huomasin lapun, jossa luki, että sontsa tulee eri paketissa, koska se ei mahtunut pakettiin.

Sateenvarjoa odotellessa palataan mekkoon. Eikö ole upea?
Jotenkin olen pysytellyt täysmustasta erossa jo jonkin aikaa, mutta tämä oli pakko saada vaikka mustana. Tamara-mekkoa saa ennen pitkää myös punaisena ja petroolinsinisenä/-vihreänä, mutta musta on sen verran klassinen, että tämä kotoutui minulle oitis. Rakastuin siihen jo ekalla sovituksella (kestää päällä, ei valu, on napakka mutta ei liian pieni, ei tarvitse välttämättä tylliä, mutta näyttää hyvältä myös tyllin kanssa), joten uhmasin säätä ja lähdin ottamaan veljen ja Janinan kanssa kuvia kaupungilla näin pyhäinpäivän kunniaksi, vaikka oli kylmä, tuulista ja näiden kuvien aikaan ripsi vettäkin. Että sellaista.

Ainakin kiharat kesti kuvien ajan, ja sääolosuhteiden takia en harjannut niitä ensin vaan annoin niiden pysyä kiiltävinä, koska tukallani on tapana, että siinä vaiheessa kun harjaan korkkiruuvikiharat laineille, koko tukka menee pörröön ja kiharat liukenevat sen siliän tien. Jos olisin harjannut hiukset, olisi Color Mask Pearlilla saavutettu kiilto mennyt kiharoiden ohella kankkulan kaivoon. Nämä sentään säilyivät siihen saakka, että pääsimme kahville Kinskiin asti.
Dress: Hell Bunny Tamara
Cardigan: King Louie Heart Ajour
Belt: second hand (Gina Tricot)
Hair accessory: Lindex
Necklace: Vivien of Holloway
Earrings: From Paris with LovePetticoat: Olivia Rouge
Olen varmaan maininnut aiemminkin, että minusta on tullut Kinskin vakioasiakas. Käyn siellä kerran viikossa tai kahdessa, joskus kahdestikin. Eilen söin pizzaa ja vohvelia ja tänään tuollaisen kermahatun, jonka päällä oli murotaikinaa. Oli namia. Pikkuveli söi suklaakreemikakkua molemmilla kerroilla ja Janinalle maistui kermahattu myös. Omistaja on herttainen, kun hänestä saa melkein aina juttuseuraa. Toivottavasti ei aika käynyt liian pitkäksi näin pyhäinpäivänä.

Minun piti viettää Halloweenia ja siksi en vetänytkään hepuleita kamalasta säästä vaan otaksuin, että jos valo vaan riittää rakeettomiin kuviin, saa kuvista ihan ajankohtaisen synkkiä. Otatin silti pari kuvaa sisätiloissakin, jos ulkokuville olisi käynyt köpelösti. Kuvista tuli hyviä (kiitos Janinalle taas kerran), mutta Halloweenin vietto jäi siihen, että istuin koneella koko illan ja istun vieläkin, vaikka yleensä nukun tähän aikaan. Tuossa olisi vielä se drinkkikin, joka minun piti juoda katsoessani elokuvaa, jota en katsonutkaan.

Sellaista tällä kertaa. Ensi viikoksi on luvattu kauniita ja vuodenaikaan nähden lämpimiä säitä, mutta koska olen töissä, ei niitä varmaan tule hyödynnettyä kuvausten muodossa. Halua kyllä olisi, mutta ei aikaa, kun aurinko alkaa laskea siinä vaiheessa kun minä lähden neljän maissa kotimatkalle. Eikä se ihmekään ole, onhan jo marraskuu. Kohta on paitsi pikkujoulut, joita varten ostin tämän mekon, ja sitten vielä ihan oikea joulu.
Joko saa aloittaa jankuttamisen?
Kohta on joulu!

In English:
I bought a new dress, Tamara Dress by Hell Bunny. I originally saw it on TigerMilly, but when it came to TopVintage, I knew I had to have it. After they stocked another Hell Bunny Dress called Aberdeen, I put both in my shopping bag and accompanied them with a new cardigan by King Louie (which I also have in cream) and some other stuff.
But the dress - isn't it gorgeous?
It fits really well and though it's on the small side, I'd definitely recommend picking your normal size as it's meant to be tight-fitting. For me S(UK10) was perfect and even though it doesn't require a petticoat, I preferred a little more lift so I wore one of my less poofy petticoats. It looks perfectly pretty both ways, but for me more is more.

I started in a new job this week and I have to say I like it. I'm also very happy I can stay there until the end of January, and perhaps even longer. I mean how many people can say they're happy to go to work and not doing it just because they have to?
I've asked a lot of help, but I'm getting better and I'm always excited about what new I can learn each day. I want to learn everything I can.

I also got advice when I was diving in the swimming hall and with that advice I could reach my new personal best of approximately 32 metres. I previously reached only 25 metres (the lenght of the pool), but I'm gonna take twice that (50 metres) as my next goal. That's gonna take some training, so I hope people won't get in the way as badly as they did on Wednesday.

2 kommenttia:

  1. Onpa todella kaunis yläosa tuossa mekossa, tekee siitä todella monikäyttöisen.

    Onnea uudesta työpaikasta, oot todella onnekas kun oot löytänyt paikan jossa on hyvät työkaverit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä molemmissa asioissa :) Työpaikalla kyselevät, että joko olen tullut viikossa hulluksi, mutta enemmän tulen hulluksi kotona (jostain kuuluu jatkuva suriseva ääni ympäri vuorokauden).

      Mekossa on tosiaan ihana yläosa <3 Aluksi pelkäsin, ettei se istu hyvin. Mallikuvissa ei näyttänyt ihan niin kivalta kuin luonnossa, mutta onneksi ei ole muumionkääre yläosa :) Helmakin on ihan kiva, vaikka tykkään ehkä vähän hienojakoisemmasta yleisilmeestä, että tylli olisi vähän siistimpi niin kuin tässä enemmän:
      https://img0.etsystatic.com/037/0/7046473/il_570xN.583932344_9x15.jpg
      Samanmittaisena tietenkin, mutta tässäkin on kiva.

      Poista