tiistai 10. helmikuuta 2015

In black polkadot

On ilmoja pidellyt ja sitä rataa. Aurinko on paistanut mukavasti, eilen oli kirpakka pakkanen ja tänään juuri ja juuri nollarajalla, ettei loskassa tarvinnut kahlata. Pääsin ottamaan eilen kähvelletyllä pikkuveljen järkkärillä asukuvia uudesta mekostani. Tilasin sen reilu viikko sitten ja se tuli viime viikon alussa. Oli tähän saakka nopein toimitus Brittilästä - kun perjantaina tilasin ja se oli jo keskiviikkona Suomessa. Vivien of Hollowaylla oli -20% viikonloppu, joten sieltä tuli napattua jo pitkään kytätty polkadot-mekko, pari vyötä ja korvakorut.

Tilaus tuli nopeasti, mutta pari pettymystä oli. Ensinnäkin toisesta (vintage-)korvakorusta oli irronnut teksti, joka varmaankin liimautuu kyllä pikaliimalla kiinni, kunhan vain jaksaisi sellaista ostaa. Toisekseen jostain kumman syystä tässä mekossa on varmaan 10 cm pidempi helma kuin muissa Vivienin mekoissa. Kuten näette, ei tästä paljon tylli vilku, eikä sääret näy. Alan ymmärtää lyhyiden ihmisten ongelmia mekkojen kanssa.
Olen jo jonkin aikaa halunnut ottaa asukuvia, mutta vasta nyt sää ja oma kunto on sallinut. Yskä on ollut pirun tiukassa kiinni, eikä ole tullut paljon ulkoiltua paria hyvin vaivalloista iltalenkkiä lukuun ottamatta. Eilen kävin porukoilla syömässä smetanapiirakkaa ja leikkimässä koiran kanssa, mutta muuten olen ollut erakkona kotona. Viikonloppuna tai ensi viikon alusta pitäisi mennä laskiaispullia syömään.
Tukkani alkaa olla sen pituinen, että teoriassa sitä pitäisi olla helppo laittaa, mutta käytännössä se on sitä, että takahaituvia ei tahdo ylettää kihartaa, mutta ovat kuitenkin sen verran pitkät, että pitäisi. Ei ole helppoa tämä elämä, mutta ehkä joskus saan sen verran kärsivällisyyttä, että kiharran kunnolla sen sijaan, että näytän tarhasta karanneelta peikolta.
Ja se kuka väittää, että paksut hiukset on siunaus, ei ole yrittänyt kihartaa paksuja hiuksia. Ei muuten kampaukset kestä samalla tavalla kuin ohuemmassa hiuslaadussa.

Ystävänpäiväkin on tulossa, mutta taitaa jäädä viettämättä. Minä kyllä pidän romanttisista asioista ja niin paljon kuin romanttiselle illalliselle haluaisinkin uudessa mekossani, ei voi sanoa samaa siipasta. Onko teillä muilla ystävänpäiväsuunnitelmia? Entä aiotteko mennä mäkeen laskiaisena? Maistuuko hernerokka ja laskiaispullat?

9 kommenttia:

  1. Iiihana mekko! Ootko muuten kokeillu paplareilla kiharoita?
    Itteenikään ei ystävänpäivä innosta, en oo ikinä koskaan ever saanu viettää sitä poikaystävän kanssa vaikka just nimenomaan haluaisin, enkä saa tänäkään vuonna. Jotenki lopahtanu innostus, tää on kirous :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillu paplareita, kun en sellaisia omista. Olin vielä vuosi sitten sellainen friikki nainen, joka ei omistanut edes hiuslakkaa tai lämpösuojaa :D Kiharrin on aina ollut ainoa muotoilutuote/-esine, jonka olen omistanut normaalin shampoon ja hoitoaineen ohella.
      Paplareita voisi tietty kokeilla, mutta ne päässä pitäisi varmaan nukkua, eikä se onnistu, koska nukun muutenkin huonosti :/ Tai sitten laittaa aamulla märkään tukkaan ja sitten ehkä iltaan mennessä on kuiva. En oikein tiedä miten pitäisi käyttää, mutta voisihan niitä kokeilla :) Oon vaan muutenkin huono laittaa tukkaa, koska siinä kestää niin kohtuuttoman pitkään tällä hiusmäärällä.

      Poista
    2. Ite käytän sellasia pieniä halpoja vaahtopapiljotteja joita varmaan tokmannilta ainakin saa, sifonkihuivi päähän niin pysyy eikä tunnu pahalta nukkuessa vaikka totuttelua varmasti on, liian kireällekään ei tarvitse laittaa jos tuntuu ilkeältä. Joskus teen myös niin, että jos on illalla menoa, pidän ne päässä kotona päivän ja otan pois sitten kun on aika laittautua. Muotoilusuihketta/vaahtoa hiuksiin ennen papiljottejen laittoa, niin kiharat pysyy mainiosti, ne pitää vaan avata ne kiharat sormin tai harjalla ja lopuksi hiuskiinnettä ja harjoittelun kautta saa varmasti aikaan juuri sellaiset kuin haluaa :) Siulle sopis oikein hyvin sellanen Marilyn-kihara ja ton pitusiin hiuksiin varmasti meniskin.

      Poista
    3. Oon niin neuroottinen nukkuja, etten usko että ikinä tottuisin nukkumaan papiljotit päässä. Olisin neljän aikaan yöllä neljä tuntia pyörittyäni repimässä niitä pimeässä vessassa pois ja raivoamassa ankarasti. Minua vaikeampaa ihmistä saa etsiä, kun puhutaan nukkumisesta. T. prinsessa tuntee herneet kymmenenkin patjan läpi, eikä saa unta.

      Mutta joo, pitää kokeilla papiljotteja joka tapauksessa jossain vaiheessa, vaikka sitten hiustenkuivaajan kanssa. Paitsi että en omista sellaista(kaan).
      Ai miten niin tukan laitto on vaikeaa, kun ei omista edes perusvälineitä? :'D

      Poista
  2. Komppaan edellistä! :D Sellaiset muovipaplarit voisivat sopiakin. Toisekseen itse olen tehnyt niin, että olen laittanut ensin märkään tukkaan muotovaahtoa, sitten paplarit ja kuivannut hiustenhuivaimella. On muuten vähän sukkelampaa!

    VastaaPoista
  3. Tyllihame on alusvaate, sen ei edes kuulu vilkkua hameen alta. Hyvännäköinen mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuon tyllin kanssa on kahta kategoriaa, toiset tykkää, että näkyy alta väriä (esim. mekon sävyyn sopiva) ja toiset ei. Itse en ole oikein päättänyt mitä ajatella (kun ei siitä kuitenkaan tykkää, että vilkkuu liikaa), mutta tykkään kyllä tiettyjen mekkojen kanssa, että näkyy. Toimii samalla asusteena :)

      Poista
  4. You are such a pinup in this fabulous dress! It looks so gorgeous on you and really shows off your tiny waist. Beautiful against the snow too x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! It has a bit long hem though so I feel like it makes my legs look a bit shorter than they are, but I love it anyway ^^

      Poista