perjantai 17. kesäkuuta 2016

Onassis Sweater Girl

Palataanpas Lindy Bopin ostosten pariin jälleen yhden yläosan myötä. Viime aikoina olen päätynyt ostamaan syksy- ja talvivaatteita keväällä ja kesällä, ja talvisaikaan kesävaatteita, mutta onneksi tämä Onassis-neulepaita kelpaa materiaalinsa ja hihojen pituuden vuoksi monenlaiseen säähän - myös kesän viileämpiin päiviin.
Onassis on 70% viskoosia ja 30% nailonia, eli minulle mieluista materiaalia, koska pidän kovasti viskoosin sileästä tunnusta iholla. Ostin Onassiksen sekä punaisena että persikan värisenä ja kumpikin maksoi alennuksessa jotain kahdeksan euron luokkaa, eli kukkaroa ei paljon rokottanut ostella syksyvaatteita kesäaikaan. Ja totta puhuen, tämä oli juuri täydellinen vaate sellaiselle 17 lämpöasteen kelille, jollaisessa nämä kuvat on otettu.

Kahdesta Onassis-topista tämä punainen on parempi, koska vaikka rakastan persikanpunaista sävyä, siitä näkyy vähän ikävästi läpi ja toistaiseksi ei-harmaaksi värjäytyneiden nude-rintaliivien puutteessa en voi käyttää sitä. Tästä sen sijaan ei näy edes mustat rintaliivit läpi ja käytinkin What Katie Didin cone-liivejä saavuttaakseni sen perinteisen Sweater Girl -lookin. Sitä nyt ei oikein näy näistä kuvista, koska kaikki kuvat, joissa olin sivuttain, osoittautuivat enemmän tai vähemmän suttuisiksi, mutta minä itseasiassa tykkään hirveästi vintage-tyylisistä "tötteröliiveistä" neuleiden alla. Ne näyttävät yllättävän imartelevilta, vaikka joitakin moderneja naisia varmasti ajatus ketunnokista kauhistuttaa, mutta minä en miellä niitä ketunnokiksi vaan tietynasteiseksi autenttisuudeksi.
Trousers: Collectif Bonnie (not available anymore)
Shoes: Lola Ramona
Brooch: TopVintage (not available anymore)

Yhdistin vyötäisille ylettävän Onassis-neuleen housuihin, vaikka paita on pituudeltaan sellainen, että sen voi sulloa hameenkin sisälle, mutta koska en viitsi aina käyttää samaa hametta, oli housujen vuoro. Neule on vyötäröltä myötäilevä ja muualta vähän väljempi ja vaikka yleensä haen aina sitä myötäilevintä vaihtoehtoa, niin tämän istuvuus on itseasiassa mukavaa vaihtelua. Tykkään siitä, että sivuille jää vähän väljää, mutta vyötärö on kuitenkin istuva. Mukavampi käyttää neuletta myötäilevien alaosien kanssa ilman, että tulee vatsapöhöstä liian itsetietoiseksi ;P

Housuina oli Collectifin Bonniet, jotka ovat ihanat, mutta jokseenkin tukalat istuttavaksi joustamattomuuden vuoksi ja kuten näette, takamukseni kohdalta ottaa jo vähän kireää muutenkin. Toisekseen näissä on vähän vikaa vetoketjussa ja vetoketju jää jumiin omaan kankaaseensa, mutta sen saa vedettyä ylös niin kauan kuin muistaa olla vetämättä vetoketjua kokonaan alas, ettei se jumita siihen reunaompeleeseen. Valitettavasti valkoisessa Dolores-topissani on sama vika, että vetoketju jämähtää omien ompeleiden väliin, mutta koska vetoketju on sivussa, en saa sitä vedettyä päälleni ollenkaan, joten siihen pitäisi vaihtaa vetskari kokonaan. (Sen lisäksi olen värjännyt sen pesussa hailakan vaaleanpunaseksi. R.I.P Dolores.)
Tukalle kävi myös hassusti näissä kuvissa, koska ulkona oli tuulista ja jostain syystä siinä vaiheessa, kun sumutin lakkaa nutturaani, se päätti ruveta pörröiseksi, joka tapahtuu muuten ihan joka kerta hiuslakan kanssa. Vaikka hiuskarvat vähän sojottaakin, niin ainakin nuttura kesti sen verran paikallaan, ettei alta paista liian tumma tötterö, jonka ostin silloin kun minulla oli mustat hiukset. En ole viitsinyt ostaa vaaleaa nutturatötteröä, kun tukka alkaa vasta nyt olla sen pituinen, että sen saa ylipäänsä rullattua tuollaiselle rullalle siivosti, mutta laiskoihin päiviin tai räväkämpiin lähtöisin tämä on oikein kiva keino saada vähän eloa hiuksiin.

Nämä kuvat on otettu reilu viikko sitten ja itseasiassa minun piti ottaa näiden kuvien jälkeen kuvia myös viimeisestä Lindy Bopin kesätopista, eli mintunvärisestä Doreliasta, mutta sitten iski sellainen "ei tämä sovi minkään kanssa"-fiilis ja kuvautinkin jotain muuta. En vain pääse yli siitä fiiliksestä, että Dorelian rintamus näyttää oudolta ja että se toppi ei sovi minkään muun kuin mustan hameen kanssa ja en viitsisi aina sitä samaa Hell Bunnyn Paulaakaan käyttää. Poikaystäväkin jaksaa huomauttaa, että siinä topissa on tissit tarjottimella (mutta miehistähän se on kiva asia), mutta ehkä vielä keksin sille jonkin kaverin. Jos ei muuta, niin Paulalla mennään taas kerran.

Oletteko te ostaneet mitään Lindy Bopin alennuksesta?


In English:

Time for another review on Lindy Bop's sale items and this time we're talking about their Onassis sweaters. I'm wearing the red one here, but I also bought on in peach, which is sadly too see-through for my current underwear situation so I won't be wearing it anytime soon. This red one however is perfect and allowed me to wear black(!) underwear so I opted to wear my What Katie Did cone bra for that more authentic sweater girl look.

The Onassis top is 70% viscose and 30% nylon, which is perfectly light material for colder summer days, but also works for autumn and winter. It was 17 C outside when we took this pictures a little over a week ago and this top was very suitable for these temperatures. 

I paired this top with my Bonnie trousers by Collectif, but you could wear it with some nice circle skirt as well. I chose trousers, because I've worn my only proper black circle skirt (Paula by Hell Bunny) too much lately and thought it was be nice to wear trousers once in a while. These are a tad too snug for my butt and actually have some problems with the zipper, but as long as I don't pull the zipper all the way down, I can still zip these up. (My white Dolores top has the same problem, but since the zipper is on the side, I can't pull it down and therefore it's unwearable unless I have the zipper changed.)

I also decided to do a hair bun since my hair is finally long enough for one, but it didn't work out all that well. The moment I put hairspray on my hair it got all frizzy and since it was windy outside, you can see the end result in these pictures. Well, regardless of how messy my hair looks, at least the bun stayed in place.

Two days ago I was going to get my Dorelia top (from Lindy Bop as well) photographed, but it didn't work with anything I tried. I really didn't want to wear my Paula skirt again, but looks like that is probably the only bottom that will ever work with Dorelia, which is too wide at the hips to be worn over anything. I guess that by the time I'll try to photograph it again, it will be with the Paula skirt.

Have you bought anything from Lindy Bop's sale? If you did, how was the quality on them?

12 kommenttia:

  1. I love your sweater - it goes well with your black trousers.

    You look good in trousers - I like to wear mine about once a week but it is getting rather too warm for them at the moment

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I wear my trousers like once in two months, depends on the weather. In the summer I rarely wear trousers at all :)

      Poista
  2. I love the sweater matched with those black trousers, so classy and stylish! xo

    VastaaPoista
  3. Oiii mä rakastan tän mallisia puseroita, täytynee ehkä katsella itsekin tarkemmin aleja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itekin tyytyväinen, että ehdin ostaa nämä aiemmin alesta, koska nyt nämä ei enää ole alennuksessa Lindy Bopin sivuilla :) Hyvää laatua sain tosi halvalla, ihan yllätyin itekin.

      Poista
  4. Upealta näytät! Punainen väri on kuin luotu sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yllätyin itsekin miten paljon punaista on viime aikoina päätynyt vaatekaappiin, kun en siitä ennen pitänyt. :)

      Poista
  5. Vautsi tosi hienoja kuvia! Oot kyllä niin upea nainen ja toi punanen väri sopii sulle kun nakutettu ♥!

    VastaaPoista
  6. Ketunnokissa on oma viehätyksnsä! Kuuluu sweatergril-tyyliin ja näyttää hyvältä.

    Ootpa muuten huipputyylikäs! Oon vähän kateellinen ettei oma vartalomalli ole paras siihen että käyttäisin housuja, mutta mulla on sitten hameita siitäkin edestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne housut oikein miullekaan sovi yleensä, mutta näissä on onneksi tilaa reisillekin. Yleensä kun sitä ei ole, polvista puhumattakaan :D Just otettiin viime viikolla kuvia shortseissa ja niitä kuvia selatessa tajusin, että miksi minun on niin vaikea löytää istuvia housuja. Paksut reidet ja polvet ei oikein auta asiaa pillifarkkuaikakaudella.

      Poista