sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikon touhut

... eli täysin random kuvagalleria tältä viikolta.

En tykkää oluesta, mutta maistelen joskus erikoisia. Tämä oli ohra-vehnä-kaura-vadelmaluomuolut (?!).
Tältä olen näyttänyt koko talven. Blackgroupilta tilattu villatakki, Fredriksonin villahattu + jotkin niistä kengistä, jotka esittelin tässä postauksessa.
Silta sattui olemaan auki, joten tuli testattua 24x zoomia.
Sain luvan ostamiseen. :)
OH MI GOD, gotta get this one! (En kehdannut.)
First try.
Rikoin myös Kelly Clarksonin Strongerissa entisen 94% ennätyksen ja sain 97%.

"Perkele!"
Jäävuorisalaattia, jauhelihapihvi naudanpaistista, itsetehtyä "Big Mac"-majoneesia, paistettua sipulia, suolakurkkua, ketsuppia ja sinappia, sekä tietenkin leivänpaahtimessa paahdettu sämpylä. Delicious.
Torstaina päätin viimein juoda erikoisolueni pois ja vein ukollekin oman, mutta unohdin miehen antibioottikuurin niin jäi juomatta. Itse join omasta puolet, kunnes ukkoni halusi käydä ulkoilemassa, joten käppäilimme rantatien vierustaa pitkin ja otimme kuvia. Testasin kameran zoomia ja valotusta hämärässä - hyvin toimi kummatkin.

Perjantaina ostin American Pien Rock Bandiin, rikoin pari vokaaliennätystä ja kävin kaupassa ostamassa ruokaa. Prismassa oli ihania ballerinoja ja nyt minua himottaa kaivaa pyörä talvivarastosta ja mennä katsomaan löytyisikö sieltä sopivat. Mieheni tuli kotiin kukan ja omenalimpparin kanssa :)

Lauantaina pikkuveli otti kihlattunsa kanssa kaiverrukset sormuksiin, joten vietimme ns. toisia kihlajaisjuhlia. Koira pistettiin ulos, jotta isä sai otettua kihlakuvan ja siellä se huusi ja ulvoi surkeana. Me ilkeinä vain naureskelimme, kun oven takaa kuului korvia riipivä ulvaisu. Illalla photoshoppasin kihlakuvat tulostusvalmiiksi.

Sunnuntaina eli tänään tein sitten viimein niitä hampurilaisia, mitä varten ostin jauhelihaa. Prismassa myytiin vain kuuden sämpylän pakkauksia, joten ostin lihaakin 700g isoja sämpylöitä varten, joten tässä syödään hampurilaisia vielä huomennakin ja myöhemmin.
Kebab ei siis ole ainoa "roskaruoka", jota teen kotona :)

3 kommenttia:

  1. Kiva takki ja söpö hattu! Oliko sulla joku punainen villakangastakki vai muistanko ihan väärin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin Halensilta punasen villakangastakin ennen tuota, mutta se oli tyyliin 3 kokoa liian iso (hiton saksalaiset koot!), joten palautin sen. En omista muita villakangastakkeja kuin tuon :)

      Poista
  2. toi takki on superkiva ja naminami toi hamppari!

    VastaaPoista