sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivä ja päivän asu

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, isoäideille ja tuleville äideille. Samalla hyvää kevättä kaikille, kun kevätkin alkaa vaihteeksi näyttää keväältä. Tänään oli suhteellisen lämmintä, eli noin 15 astetta ja koko päivä aurinkoista. Grillikausi tuli avattua grillimakkaralla, ja äitienpäiväherkkuna oli kuningatarkääretorttua ja myöhemmin porkkanakakkua.

Koko viikon olen syönyt herkkuja. Aiemmin viikolla ostin töissä porkkanakakkua ja kun mainitsin siitä, työkaveri tarjosi kaikille porkkanakakkua. Sitten oli toisen työkaverin tekemää kuivakakkua, kolmannen työkaverin ostamat ison miehen kämmenen kokoiset korvapuustit... Se siitä laihduttamisesta, kun ostin vielä Missä X-pussin viikonlopuksi. Sunnuntai alkoi aamupalakarkilla ja jatkui äitienpäiväherkuilla, mutta huomenna alkaa uusi viikko ja uusi yritys.
Päivän asuksi valikoitui mustavalkoista pilkkua, jota raikastin Hell Bunnyn Hummingbird-neuletakilla. Rakastan tuota kangasta ja värikin on ihana, mutta se ei ole ihan niin helposti ja "perinteisesti" yhdisteltävissä kuin vaaleanpunainen, laivastonsininen tai punainen neuletakki. Olen tähän saakka käyttänyt sitä lähinnä Camellia-mekon ja navynsinisen Vivien of Hollowayn mekon kanssa, mutta sopii näinkin. Joskus on hyvä rikkoja "sääntöjä".

Tosiaan porukoilla kävin. Äidille ostin lahjaksi tunnin jalkahoidon, jonka kylkiäisenä sai ilmaisen puolen tunnin lymfaboots-hoidon. Olisin voinut hyödyntää ilmaislahjat itse, mutta äiti rohmusi senkin.
Koira on ollut vähän laiskanpuoleinen, mutta oli silläkin kevättä rinnassa kun oltiin koko perheen voimin pihalla. Jaksoi leikkiä myös poikaystäväni kanssa, vaikka kaipaa yhä paljon rakkautta. Ei hauku enää ihan niin paljon kuin normaalisti, mutta jaksaa silti vaatia huomiota ohi kulkevilta naapurilta. Meteli lakkaa tasan sitten, kun naapuri pysähtyy rapsuttamaan.

Anna miullekin makkaraa!
Anna sinä minulle pusuja.
Toivotaan että sää säilyisi lämpimän kesäisenä. On paljon mukavampi polkea töihin pyörällä aamulla, kun aurinko paistaa ja paremmin jaksaa touhuta työpäivän jälkeenkin, kun on yhä päivä, eikä ilta. Eikä unohdeta hiirenkorvia puissa; tietokoneelta on mukavampi vahdata ikkunasta milloin minkäkin lainen koira on lenkillä, kun kuolleen metsän sijaan näkyy hiirenkorvia ja sitruunaperhosia.

Viikonloppu itsessään ei ollut erityisen rentouttava. Poikaystävä tykkää valvoa, minä en, joten nukun huonosti ja/tai liian vähän. Kun on tottunut heräämään aikaisin, sitä herää viikonloppunakin suhteellisen aikaisin, joten unet jää lyhyeksi jos ei käy ajoissa nukkumaan. Katsoin silti eilen silmät sirrissä 007 ja Kultainen ase -elokuvan loppuun ennen kuin kävin nukkumaan. Tykkään noista vanhoista Bondeista ja nyt aletaan olla siinä kohdalla, että näitä en ole vielä nähnyt. Viimeksi lopetin katsomisen siihen kun Sean Connery vaihtui toiseen. Missasin George Lazenbyn elokuvan, enkä välttämättä haluakaan katsoa sitä, mutta tykkään kyllä Roger Mooresta. On vähän veijarimaisempi ja koomisempi kuin Sean Connery, joka on kyllä yhä suosikkini. Tykkään kovasti Elä ja anna toisten kuolla -elokuvasta, ehkä jopa enemmän kuin Salainen agentti Istanbulissa (From Russia with love), joka on suosikkini vanhoista Bondeista.

Onko teillä Bond-suosikkeja? Katsotteko ylipäänsä vanhoja Bondeja?

6 kommenttia:

  1. Mun mielestä vanhat Bondit on parhaita. En ole mikään Bond-fani, mutta miehen kanssa niitä katselen ja hölisen ärsyttävästi ja kyselen tyhmiä :)

    Onpa ihana neuletakki! Mulla on akuutti neuletakkien puute... Ongelmana on se, että haluan klassisen, mutta sellaisen, missä on jotain jujua. Mikään perus ei siis kelpaa. Onnistuin syksyllä kadottamaan yli 10 vuotta palvelleen mustan neuletakin, jonka ostin SLN:sta Pukista... Ehkä se sanoi työsopimuksensa irti, kun oli joutunut palvelemaan mua arjessa, juhlassa, työssä, vapaa-aikana ja reissuissa :D

    Minkä ikäinen tuo teidän ihana koira onkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöysti täytti vissiin pari viikkoa sitten kolme :)

      Itsekin kaipailen neuletakkeja lisää. Niitä on kyllä muutama, mutta kun kaksi niistä olen "lokeroinut" kotikäyttöön arkeen, koska ei sovi minkään mekon kanssa yhteen ja sitten on Hell Bunnyn neuleet, jotka on kovassa käytössä, tuo kermanvaalea King Louie ja Collectifin sininen. Muutama tosiaan löytyy, mutta kaipailen yhä lyhyttä punaista ja varmaan jotain lyhythihaista vaaleaakin peittämään olkapäät/selän töissä halterneck-mekkojen kanssa. Sitten tietysti kun olisi oikein kirkkaan pinkki kyynärpääpituinen kesä/kevätaikaan.

      Poista
  2. I adore that cardigan - my friend Carly has it! Looks great with that dress x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I love it too, the fabric is so soft and comfortable. The color is nice and "fresh" as well if you can say that. Makes a black outfit look more fit for spring/summer. ^^

      Poista
  3. Ihana tuo neuletakki! Upea väri joka kyllä on haastava yhdistää, mutta sinulle käy :)


    Ja voi kun minäkin pysisin noin solakkana vaikka syönkin herkkuja! Minun kohdalla se on valinta, joko herkut tai hoikkuus. Herkut vie :D


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, minä EN ole puoliksikaan niin hoikka kuin sinä, se on vain tuo vyö ja mekon malli, kun huijaa tehokkaasti :D Totta puhuen pitäisi pari kiloa laihduttaa, kun alkaa vatsarömppä tyllien, mekkojen ja vöiden alla taas pullottaa, mutta töissä on aina herkkuja tarjolla ja eihän niistä voi itseään kunnioittava herkkusuu kieltäytyä...
      Toisekseen olen 172cm pitkä ja tietynmalliset mekot huijaa vähän lisää pituutta, jolloin näyttää vielä vähän hoikemmalta. Pääasiassa olen kokoa S/38, että ihan normaalipainoinen, mutta yritän huijata vähän kapeamman vyötärön vaatevalinnoilla, kun ei tämä keventäminen oikein ota tuulta alleen. :D

      Poista