torstai 19. joulukuuta 2013

Little red dress

Collectifilta tilaamani rytkät saapuivat viimein maanantaina! Olin nukkumassa, luulin että on yö, kun yhtäkkiä ovikello soi. Unenpöpperössä ei käynyt mielessä, että kuriiri se vaan siellä rinkuttelee - ei ennen kuin kuulin luukun kolahtavan ja vessaan mennessä huomasin, että kappas kuppas, postista noutolappunen.

Tänään oli jouluateria Willa Nutussa, joten tottahan toki päätin pistää uuden Regina-mekkoni päälle, kun värikin on ihanan joulunpunainen. Mekko on niin tyköistuva, että piti ostaa eilen hätäpäissään sellaiset kainaloon asti ylettävät vatsaa litistävät pikkuhousut, ettei food babyn ansiosta maha pääse paisumaan :D Kuvat on otettu aterian jälkeen, joten ilmeisesti onnistuin olemaan näyttämätttä raskaana olevalta.

Mekossa on samanlainen boleromallinen yläosa kuin mustassa kellohelma Regina-mekossanikin ja se on oikeastaan muuten sama, mutta malli ja väri vain eri :)
Tilasin Collectifilta myös boleron, neulepaidan, Alice in Wonderland -korun ja mustan Liesel -kellohameen, joka osoittautui liian pieneksi vaikka kokojen väliin putoajille suositeltiin sitä pienempää kokoa, joka oli tässä tapauksessa UK10/S. Muut osuivat päälle kuin toinen nahka paitsi tuo aivan ihana paksua mustaa puuvillakangasta oleva murheenkryynihame. Mietin, että vien sen ompelijalle, jos osaisi jotenkin pelastaa sen leventämällä vyötäröä tai sitten täytyy vain laihduttaa, kun ei enää nämä spankseja kopioivat alkkaritkaan kaikkea pelasta :D

Rakastan tuota käsikorua, mutta nuo kuvat on liian paksuja ja toiselta puolelta valkoisia, joten joko kättä roikottaessa ne näkyvät tai käsi vähänkin pystyssä esim. kirjoittaessa ne ovat nurinpäin ja valkoisia. Uskon silti, että tulen tuota suht paljon käyttämään, koska se sopii varsin hyvin yhteen viikko sitten perjantaina ostamaani H&M:n upeaan petroolinväriseen mekkoon.

H&M:llä yleensä myötäilevät vaatteet ovat tehty suoraan sanottuna perseettömille ihmisille tai ylipäänsä putki-ihmisille, että jos rinnat mahtuu niin vyötärölle jää 10-15 cm ylimääräistä tilaa ja vice versa. Mutta tämä mekko näytti jo rekissä ihanalle ja koska minulla on joku petroolimieltymys ollut viime aikoina niin oli pakko sovittaa ja kappas kun istui kuin toinen nahka! Tämä ei nuole ihoa ihan yhtä hyvin kuin Collectifin punainen mekko, mutta kerrassaan sievä ja aivan ihana kaikinpuolin, eikä vaadi spankseja alle! :D

Henkkamaukalla oli myös kasvonaamioita viimeinkin myös meidän myymälässämme. Olen aina Tampereen H&M:ltä noita hamstrannut, mutta nyt oli tullut kosmetiikkapuoli myös tänne niin arvatkaa kun tosiaan nappasin kuudella eurolla noita mukaan ihan onnessani :D Ostin myös tosiaan Lindexiltä sellaiset hienot mustat bling bling -sukkahousut metsästäessäni joululahjoja (tähän mennessä olen lahjonut vain itseäni) ja ne litistysalkkarit, jotka osoittautuivat oikeasti toimiviksi. En näyttänyt siltä kuin olisin kuudennella kuulla raskaana edes hirveän jouluruoka-ahmimisen jälkeen.

Wonder pants! Actually slims down!

Yllätys oli suuri, kun me työkokeilussa olevat saimme myös ns. "pikkujoulupaketin". En ole koskaan saanut mitään, joten oi riemastusta kun sainkin suklaata, kahvia, jota en juo ja leipää, josta olikin kotona puute ja savulohta, jota rakastan :D Ja ihan ilmatteeks. Kiitos kaunis, NuTu!

Loppuun vielä mielenkiintoinen huomautus. Siinä vaiheessa huomaa olevansa liikkeen vakioasiakas, kun menee kauppaan ja myyjä tulee ensimmäinen minuutin aikana luoksesi mukanaan upea juuri sinun tyylisesi pikkumusta ja sanoo, että se mekko näyttää ihan sinun tyyliseltäsi :D Minulle kävi näin Wannabella, mutta vaikka mekko oli ihana niin ei ehkä näiden ostosten jälkeen enää viitsi ostaa + perseeni ei meinannut mahtua mekkoon. Tosin ehkä ihmealkkareiden kanssa mahtuisikin, koska ei ainakaan tulisi makkaroita ja muita kivoja pikkurullia.

Olen käynyt jouluostoksilla jo muutaman kerran, mutta olen ostanut tavaraa vain itselleni. Ehkä viimein huomenissa tai lauantaina tulisi ostettua myös niille vanhemmille ja kaverille jne. :D
Ostatteko te muut joululahjoja ja onko se teistä hankalaa?

5 kommenttia:

  1. Mä en ostanut kovinkaan paljon. Äidille meni Tangle teezer -lahjasetti jossa matkaharja ja säilytyspussi, miehelle tilasin hullareilta Jamie Oliverin huhmareen ja isälleni tein ruokakassin jossa oli mm. gluteenittomia juttuja sekä erilaisia juomia (tee, kahvi, glögi)...

    Mukavaa joulunaikaa :). Ihana tuo sun mekko :)

    VastaaPoista
  2. Onko miten säälittävää ostaa vatsamakkaroita litistävä mummohousut. Kai sitä omana itsenäänkin saattaisi pärjätä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan se olla, mutta mieluummin olen tiukassa mekossa litteä kuin korostan makkaroita niin, että näytän makkarankuorelta :)

      Poista
  3. moi,
    pakko kysyä, toimiiko noi litistävät alkkarit oikeasti? ja tulevatko kuinka ylös? mulla olis yksi tiukkamekko, mutta litistävä alusasu puuttuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii kyllä, ei tule makkaroita vatsaan, eikä lanteille, silottaa muhkut myös takapuolesta. Vatsakumpua ne ei tietenkään hävitä (mutta pienentää), mutta ei ainakaan vatsa ole kurttuinen, eikä tule sitä että vatsa roikkuu alushousujen rajan yli ruman näköisesti.

      Minä olen 172cm ja pitkäselkäinen, ja itsellä ylettävät melkein rintoihin asti, vähän ylemmäs kuin tuossa mallikuvassa. Niissä on kuminauha, joka pitää pöksyt paikallaan, etteivät valu alas. Suosittelen :) Hyvä hinta-laatusuhde.

      Poista