sunnuntai 31. elokuuta 2014

Sillan alla asuu trolli

Aikakauden päätös ja uuden alku. Syksy tuli ja elämä jatkuu ilman meille rakkaita henkilöitä. Silmiäni kirvelee vieläkin eilisten hautajaisten jäljiltä, mutta onneksi meillä on suku, joka osaa nauraa surunkin hetkellä.


Perjantaina kävin viime tingassa ostamassa itselleni bleiserin, koska totesin, että perusulkotakkini on liian epäsiisti. Olisin saanut kohtauksen, jos joku olisi tullut siunaustilaisuuteen farkuissa, enkä tosiaankaan itsekään tahdo näyttää homssuiselta. Villatakkikin olisi näin jälkeenpäin ajatellut sopinut, mutta onpahan bleiserillä käyttöä varmasti muuallakin.
Hämmästelin miten kalliita bleiserit ovat, ei minulla ole varaa maksaa 130€ yhdestä pikkutakista. Löysin Lindexiltä ehkä aavistuksen ahtaan bleiserin viidelläkympillä, mutta ennemmin se kuin että itku olisi päässyt, jos olisi pitänyt ostaa kahdeksankympin takki, joka näyttää teltalta päällä.

Damn rain.

Taisin aiemmin mainitakin, että torstaina kuvaukset menivät vähän penkin, tai oikeammin sillan alle vesisateen takia. Pääsette siis ihailemaan paikallista graffititaidetta tuossa taustalla. Niin lahjakasta.


Kamerani taiteellisten näkemysten vuoksi tulimme testanneeksi oikeasti "taiteellisia" näkemyksiä, eli filttereitä tänäkin kesänä. Alan kallistua sille kannalle, että jatkuvasti ylivalottuneiden kuvien sijaan voisin käyttää näitä jatkossakin. Säästäisi paljon turhaa vaivaa kuvien muokkaamisen kanssa, koska lopputulos on harvemmin alkuperäistä parempi :D

Tämä taisi olla neulansilmäfiltteri.
Beautify, eli Instagram-filtteri :D Unohtakaa botox, nyt ryppyjen siloitus kameralla!
Ja saman tien heittäkää kankkulan kaivoon ne Instagrammin filtterit, tässä tulee selfieiden uusi aikakausi: kalansilmäfiltteri!

Mitä luulette, (jos unohdetaan pikkuveljen mulkosilmä) kelpaavatko nämä lärvikuvat pretty girls with ugly faces -kategoriaan? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti