torstai 28. elokuuta 2014

Photoshootit, pumpattava alushame ja patellavyön mysteeri

Eilen tuli tuijotettua taivasta paljon. Vesisadetta oli luvattu, joten pinkaisimme Paawon kanssa heti aamusta lähiympäristöön räpsimään kuvia ja aiheuttamaan ihmetystä työmaan ja tehdasalueiden työmiehissä (ja -naisissa). Ehdimme juuri ja juuri patistaa kaupungilta palanneen siippani nappaisemaan meistä pari Kuin kaksi marjaa -kuvaa, kun taivas jo tilapäisesti repesikin. Ennen sitä alla oli jo pilvisestä säästä huolimatta onnistunut kuvaussessio.

Halusin päästä hyödyntämään kaikkia uusia punaisia asusteitani vanhan tutun mekkoni kanssa ja lopputuloksesta tuli ihan hyvä. Arkimekostakin saa siistimmän oikein asustamalla. Ei näytä enää mummomaiselta, eihän?
Sam'sin petticoattini on poikkeuksellisen tuuhea yksilö. Mekko Hell Bunny, vyö ja kengät Pinup Couture.
Mekko Hell Bunny Vanity, vyö Pieces, sukkahousut Lindex. Kengät minun :D
Sateen pelossa emme lähteneet minnekään kauas, joten jouduimme selittelemään lounaalle meneville ihmisille mitä ihmettä me oikein teimme ja miksi juuri täällä. Kyllähän se voi hieman hämmentää ihmisiä, kun sääkin oli mitä oli, mutta piti käyttää tilaisuus hyväksi.

Saatoin olla melko kapealla laiturilla aika paskat housussa 12cm korkeiden piikkikorkojeni kanssa ja kerran korko upposikin laiturin väliin. En onneksi joutunut uimaan petticoatissani, joka oli melkein tuplaten mekkoa kalliimpi.
Syy siihen, että Paawo on tämän viikkoa kaupungissa, ei ole oikeasti mikään iloinen asia. Rakkaan mummomme hautajaiset ovat viikonloppuna ja Paawo tuli isänsä kanssa jo etukäteen kaupunkiin. Ajattelimme pitää vähän hauskaa ennen viikonloppua, koska hautajaiset ovat harvemmin hauska tapahtuma ja näemme muutenkin liian harvoin, koska asumme eri puolilla Suomea.
I am... FAAAAABULOUS! Kameralla taiteellinen näkemys kuvan kontrastista.
Paawo vilkutti vahingossa oikeasti ohi ajaville työmiehille. Yksi näistä riisui silmälasinsakin katsoakseen näkikö oikein :D
Teimme itseasiassa paritkin eri phoshootit eilen. Ensin räpsimme nämä kuvat, sitten patistimme siippani ottamaan meistä samiskuvat (käyttääkö joku muu vielä tätä termiä?), koska meillä on samanlaiset mekot, huivit ja itseasiassa petticoatit ja patellavyötkin, mutta päädyimme silti asustamaan vaatteemme eri tavalla.
#friendsie
Kaupungille laitoimme eri vaatteet ihan silkan käytännöllisyyden nimissä, tai sitten ihan puhtaasta turhamaisuudesta. Sadetta kun enteiltiin, piti olla vaatteet, joissa viitsi mahdollisesti kastuakin. Kuvat tulevat erilliseen postaukseen, koska eiköhän tässä ole tarpeeksi kuvia yhteen postaukseen.

Törmäsimme kaupungilla johonkin vanhempaan täti-ihmiseen, joka kehui innokkaasti fiftarityylistä pukeutumistamme ja valisti meitä nuoruutensa (50-luvun) jutuista puhumalla patellavöistä ja siitä, että hameen välikankaassa oli venttiili, jota kautta siihen pumpattiin ilmaa kuohkean helman saamiseksi. Sanon rehellisesti, etten tätä tiennyt. Ajattelin että silloin käytettiin vain samanlaisia krinoliineja ja petticoatteja kuin nykyäänkin. Mutta miettikää nyt, pumpattava hame? How cool is that! Huopahame, not so much.

Loppuun ne samiskuvat, koska on hauskaa pukeutua samalla tavalla, vain hiukan eri twistillä.
... Ja hullutella. Kyllä huomaa, että ollaan sukua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti