perjantai 15. elokuuta 2014

Bonnie cigarette pants

Pääsin hakemaan Collectifin tilauksen eilen. Olin ostanut aleviikonloppuna pitkään himoitsemani korkeavyötäröiset punaiset Bonnie-housut ja yhden navynvärisen neuleen, joita sitten melkein kaksi viikkoa odoteltiin. Housut istuvat hyvin ja pidän niistä, vaikka ne eivät olekaan perinteisen näköiset, mutta ehkä juuri siksi ne ovatkin mieleeni. Miehen ensireaktio ei ollut yhtä ihastunut kuin minun, eikä pikkuveljenikään järin pöksyistäni pitänyt vaan ilmoitti, ettei esittäydy julkisella paikalla kanssani jos käytän näitä housuja. Nyyh.
Onneksi poikaystävän myöhempi ensijärkytyksestä toipunut reaktio oli myönteisempi. "Ainakin ne on housut, eikä aina niitä tuulihelmoja."

Pikkuveli tutki sudenkorentoja.
Kävimme Janinan ja veljen kanssa kuvailemassa pöksyjä ja uutta neuletta, joka on muuten kokoa isompi kuin millaisena sen tilasin, mutta kuten kuvista näkyy, istuu onneksi riittävän hyvin. Onni onnettomuudessa se on pientä kokoa, eikä minun ole tarpeen lähettää viestiä Collectifille väärien kokojen tai tuotteiden lähettämisestä.


Minusta housut ovat paitsi pirteän väriset ja nätit myös mukavat: niissä on hyvä seistä ja istua, ja korkea vyötärö sopii hyvin myös lyhyempien takkien ja paitojen kanssa. Näissä on myös vähän paisumisvaraa, jos tapahtuu se mitä kaikki aina povaavat kalorinlaskijoille, että paino tulee heti takaisin normaaliruokavalioon palaamisen jälkeen.

Mitä mieltä olette? Käyttäisittekö itse tällaisia housuja ja miten asustaisitte jos käyttäisitte?

8 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat housut ja käyvät sekä tuon neuletakin, että topin kanssa täydellisesti yhteen! Turhaan muut häpeilevät, sillä näytät todella hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Tilatessa pelkäsin sopivatko nämä housut minkään kanssa yhteen, mutta ilmeisesti ovat monikäyttöisemmät kuin ajattelinkaan :) Uskallan myös arvata, että raitapaidan ja toisen neuletakin kanssa tulee paljon käyttöä syksyllä, johon punainen väri sopii kuin nenä päähän.
   Mieskin joutui kuvat nähdessään syömään sanansa housuista, mutta tottahan toki nämä ihan kuiviltaan ilman vyötä ja sopivaa yläosaa näyttävät vähän hullulta nykyaikaisiin pillifarkkuneihin tottuneiden silmiin. Oikein asustettuna oikeat unelmapöksyt, jotka ovat varmasti kuvassa käytössä ilmojen viiletessä.

   Poista
 2. These look so great on you! I love you in your dresses, but these look so good too, what a flattering cut. I'd seen them online at Collectif but hadn't seriously considered them - I am doing so now, believe me! And the rest of your outfit shows them off perfectly.
  P x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. These trousers are truly lovely, I can definitely recommend them! They fit many sizes since the fabric is slightly stretchy, but still figure hugging. You can have a slimmer figure or more junk in the trunk and they will look beautiful either way. I can gain or lose weight and they'd still fit so they were definitely a good purchase. Red color is beautiful and vibrant and I'm considering getting the Bonnies in navy blue or black too at some point. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ehkä minuakin näkyy nyt enemmän housuissa. Eipähän tarvitse pelätä, että helmat lentävät tuulessa ylös, kun ei ole helmoja. ^^ Neuletakistakin tykkään, se on pehmeää puuvillaa ja onneksi istuu vaikka onkin kokoa liian iso.

   Poista
 4. Höh, sun blogi on nyt kadonnut mun lukulistalta! Se palaa sinne varmaan issekseen :)

  Mutta on kyllä ihanat ja yltiönaiselliset housut! Tuo kuva, missä seisot käsi lantiolla, on ihan mieletön ja näin nainen naiselle sanottuna: seksikäs! Ei silleen tyrkysti eikä halvasti vaan tyylikkäästi ja kauniisti. Neuletekin kanssa onkin sit vähän siveellisempi look, oikein kiva sekin. Housut on kivaa vaihtelua sun hametyyliin ja noihin housuihinhan voi yhdistää vaikka mitä ja ne näyttää aina hyvältä.

  Tuo housujen malli on sellainen, joka harvalle käy, joten ole onnellinen vartalosi mallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) tykkään itsekin noista housuista paljon ja varmasti ovat kovassa käytössä syksyllä.
   Joskus lukulistat tuntuu katoavan, mutta yleensä kyllä ilmestyvät takaisin.

   Poista