tiistai 12. elokuuta 2014

Vesileikkejä ja nostalgiaa

Eilen oli vielä ihana hellepäivä, vaikkakin puolipilvistä. Tänään sataakin jo vettä, tuulee ja myrskyää. Lämpötila on yhä yli 20 astetta, mutta ei tuolla säällä enää mieli uimaan tee, joten onneksi tuli siis käytyä puljaamassa eilen senkin edestä. Antaa kuvien puhua puolestaan.

Sisko ja sen veli part 386.
Meritähtikellunta, ruumiskellunta, kilppari ja melkein onnistunut yritys hypätä veljen olkapäiltä alas.
I'm a fish.
Bro is a fish too.
"Apua, palokunta!"
Suurellajärvellä on kyllä ehdottomasti paras hiekkaranta, jos otetaan huomioon, ettei siellä kyllä oikeastaan ole rantaa sen nimenomaisessa merkityksessä. Mutta pohja on maailman paras, kunnon pehmeää hiekkaa riittää pitkän matkaa, vesi on kirkasta ja lämpimintä kaikista Savonlinnan lätäköistä. Ainoana miinuksena se, että "ranta" sijaitsee kirjaimellisesti korvessa, muutaman kilometrin laitakaupunginkin ulkopuolella metsässä ja että sinne on mentävä autolla, ellei mieli jyrryytellä ylä- ja alamäkeen savitiellä pitkin metsää pyörällä.

Eilen uimassa ei ollut meidän kolmen lisäksi ketään muita, koska penskat ovat jo koulussa ja aikuiset ilmeisesti töissä. Ähäskutti! Ei kun... ei minulla ole varaa ähätellä kellekään työttömänä luuserina, töissä olevat ähättelevät minulle.
Joka tapauksessa puljasimme oikein sydämen kyllyydestä, veljen kanssa trollailtiin ja Janina kuvasi. Pikkuveli innostui rakentamaan hiekkakakkuja/kaivamaan monttuja hiekkaan ja minä pesin tukkani shampoolla. Ei ole mitään niin ihanaa kuin pestä tukka järvessä jollain melkein luonnollisella shampoolla, kuten tervashampoolla. Tukka on aivan toisella lailla puhdas kuin suihkun jäljiltä, mutta ei ihan jokaisella uimarannalla kehtaa kyllä shampooputelin kanssa kulkea, koska aina löytyy kukkahattutätejä, jotka itkevät "vesistön saastuttamisesta" ja muusta sillä aikaa, kun heidän pentunsa kusevat ja paskovat rantavelliin.

Loppuun vähän nostalgiaa - uskokaa tai älkää, mutta nuo bikinit ovat kymmenen vuotta vanhat. Luulin jo heittäneeni ne roskiin, koska olen ostanut kolmet biksut noiden jälkeen, mutta mysteerisesti nuo ovat vielä kunnossa vaikka kahdet muut bikinit ovat jo aikansa eläneet ja veivinsä heittäneet. Koska löysin porukoilta alaosankin, päätin että nyt sitten leikitään taas 15-vuotiasta.

Yhdeksän vuotta vanhempana, 4cm pitempänä ja 14kg painavampana.
Kymmenen vuotta myöhemmin olen yhtä trolli kuin vuonna 2005. Ajattelin tehdä joku päivä tukkapostauksen niin monelta vuodelta kuin kuvia löytyy, koska kuontaloni on vuosien saatossa muuttanut muotoaan jonkin verran. Vanhimmat kuvat tuntuvat olevan juurikin vuodelta 2005 (jolloin pääni oli luomu, eli kaunis paskanruskea), koska 2004 vuoden kuvat katosivat koneen vaihdon yhteydessä bittiavaruuteen vuonna kivi ja keppi. Ei niin, että niitä olisin kehdannutkaan enää katsoa. Tuo bikinikuva oli nimetty "parasbikininauru.jpg".
Thank god I'm an adult. Ainakin melkein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti