torstai 28. maaliskuuta 2013

The Body Shop

eli Tuhlaajaprinsessan paluu osa 1.


Aiemman postauksen tekstitulvassa ruodin ohimennen sitä, ettei minulla ole hyvää kasvojenpuhdistusainetta ja että markettiaineet ovat kaikki enemmän tai vähemmän sontaa. Mielessäni kummitteli se riittoisa The Body Shopin Vitamin E Gentle Facial Wash, joka oli minulla yli vuoden ennen kuin viimein otti ja kului loppuun.

Selailin kyseisen putiikin sivuja ja kas tässä lopputulos.

Ei tarvinnut pitkään odotella, kun maanantaina tilasin kahdeksalta illalla ja tänä aamuna oli noudettavissa. Tilasin muutakin kuin pelkän puhdistusaineen, koska en maksa halvimmillaan 6.30€ toimituskuluja pelkästä naamapöhnästä.

  • Vitamin E Body Butter, 18.70€
  • Vitamin E Gently Facial Wash 13.90€
  • Vitamin € Skin Care Kit, sisältää puhdistusmaidon, kasvoveden, yö- ja päivävoiteen. 26.80€
En ole koskaan suoltanut näin paljon rahaa (toimituskulujen kanssa 65.70€) kerralla kauneudenhoitotuotteisiin. Entinen päivävoiteeni ja yövoiteeni ovat L'Orealin Triple Active -sarjaa, jotka ovat suht edullisia ja hyvälaatuisia - ainakin yövoidetta rakastan, koska se on paksu ja rasvainen kuivalle talvi-iholleni. Ei enää ole otsa kukkinut puoleentoista vuoteen :)

Vartalovoin halusin kuivia kinttuja varten, etteivät jalkani näytä liskonnahkalta ihan koko aikaa. Tämä oli saanut netissä ihan hyvät arvosanat ja koska minulla oli hyviä kokemuksia tuosta Vitamin E -tuotesarjasta otin tämän kaikkien muiden joukosta. Arvostelen sitten myöhemmin.
Pikkupakaasin otin siksi, että se tarjosi mahdollisuuden testailla minimuodossa tuotteita. Olen miettinyt nimittäin päivävoiteen ja yövoiteen vaihtamista, eikä uusi kasvovesikään minua haittaa. Puhdistusmaito ei ehkä niin tarpeellinen ollut, kun ostin tuon tuubin puhdistustöhnää, mutta eipähän tarvitse pihistellä.

The Body Shopillakaan ei pihistelty. Sain kattavan määrän näytekappaleita tilaukseni mukana.
Sanokaa mitä sanotte, näytteet ovat hyödyllisiä ja niiden kautta löysin suosikkihajuveteni Escada by Escadankin.


Loppuun pikkuarvostelut:

Vitamin E Gentle Facial Wash

riittoisuus: 5/5
tuoksu: 5/5
tehokkuus: 5/5

Lopputulos: ei kuivata ihoa vaan iho jää pehmeäksi ja samettiseksi. Pikkurillin puolikkaan kokoinen määrä riittää pesemään meikit koko naamasta. Ei tuoksu liian voimakkaasti.

Vitamin E Moisture Cream

riittoisuus: 4/5
tuoksu: 4/5
tehokkuus: 3/5

Lopputulos: vetinen koostumus, joten pienikin määrä leviää koko kasvoille helposti. Jättää kasvot vähän liimaisen tuntuiseksi, mutta ainakin toimii. Tuoksu miellyttävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti