keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Meikkiesittely


Mainitsin aiemmin, että voisin pitää pienen esittelyviikon, joten tässä blogitekstissä aion esitellä vähän millaisia meikkejä minä käytän silloin, kun käytän. Kerrottakoon, että minulle ei tuota ongelmia kuljeskella ympäriinsä luomuna (myös kaupungilla), mutta koska olen päivät pitkät kotona tuottaa pieni laittautuminen minulle nautintoa, joten kaupungille tai isompaan ihmisten kansoittamaan kauppaan lähtiessä tykkään meikata omaksi ja miehen iloksi. Voitteko muka sanoa, ettei siitä tule hyvä mieli, kun mies aikansa puppy eyesilla tuijotettuaan yhtäkkiä tokaisee: "Maawo, sie oot kaunis." <3

Suosikkituotteeni:

Suosikkituotteeni ovat Maybellinen Fit Me-sarjaa. Käytän sävyä 110, mutta minulla on myös meikkivoide sävyä 115 kesän varalle, mikäli olisin ruskettunut. Ehkä sitten tänä kesänä.
Poskipuna minulla oli alun perin vaaleampaa sävyä - olisiko ollut Light Rose tai Light Peach - mutta mieheni pudotti sen vähän liian monta kertaa kylppärin lavuaariin peilihyllyltä (meillä ei ole kaappia) ja lopulta huuhteli sen lavuaarista alas. Pidätin oma-alotteisesti sen hinnan seuraavasta ruokalaskusta. Nykyinen sävy on hieman tumma, mutta jos sitä käyttää maltillisesti niin se näyttää aivan yhtä suloiselta kuin aiempikin. Puuteria en käytä juuri koskaan, koska meikkivoide antaa täydellisen tasavärisen kuulaan ihon, joka ei näytä meikatulta.

Meikkivoiteet:


Yksi ensimmäisistä meikkivoiteistani oli Max Factoryn Experience. Käytän sitä yhä silloin tällöin, koska se sointuu ihonväriini ja antaa tasaisen (mutta paksuhkon) mattapinnan.
Suosikkini on edellä hehkuttamani Fit Me 110 -meikkivoide, koska se antaa luonnollisen ihoon mukautuvan pinnan helposti ja kevyesti. Edes Maybellinen BB-voiteeni ei siinä onnistu, sillä se taasen on vähän liiankin kuulas, mutta ainakin se yrittää sulautua ihoon toisin kuin Garnierin BB-voide, joka oli Light-sävyksi ihan ruskea vielä pitkään levittämisen jälkeen, joten annoin sen mammalle, jolla on tummempi iho.

Ripsivärit:

Tilanteen mukaan käyttelen milloin mitäkin näistä. Yleensä lähin käden ulottuvilla oleva pääsee käyttöön.

En käytä juuri muuta meikkiä kuin meikkivoidetta (peitevoidetta, poskipunaa) ja ripsiväriä. Ripsivärejä minulle on kertynyt.
Ensimmäisenä ostin Max Factorin Experience -ripsivärin yhdessä meikkivoiteen kanssa. Ripsiväri pidentää ja erottele mukavasti, ja jättää ripset sen tuntuisiksi kuin niissä ei olisi laisinkaan ripsiväriä. Pidän siitä tunteesta, mutta ikävä kyllä jossain vaiheessa ripsissä ei varmaan olekaan väriä, kun se karisee yleensä aika nopeasti pois.
Suosikkiripparini edellä mainitun lisäksi on baarikäyttöön paremmin sopiva Max Factorin False Lash Effect Fusion, jossa oli enemmän tehoa ennen kuin se alkoi kuivaa. Ripsiväri tuuhentaa ripsiä näyttävällä tavalla, pakkuuntuu harvemmin, eikä oikeastaan varisekaan. Nykyään tämä ei pidennä enää (on kai jo kuivahtanut kovassa käytössä) ja on jokseenkin tuskaa pestä pois edes silmämeikin poistoon tarkoitetuilla aineilla.
Silloin, kun ostin muut Max Factor Experience-meikkini sain isoista ostoksistani kylkiäiseksi Max Factorin näytepaketin, jossa oli kolme kynsilakkaa ja Masterpiece Max -ripsivärin minikoko. Tätä käytän silloin, kun en jaksa penkoa muita, koska tämä on tuskaa pestä, varisee ja toisinaan paakkuuntuukin huonon harjan johdosta. Pidentää kuitenkin nätisti silloin, kun harja ei kuse silmään.

Talikan Lipocils & Black onkin melkein kokonaan oma kategoriansa, koska se ei oikeastaan ole ripsiväri vaan ripsiä tuuhentava ja pidentävä aine, jonka kylkiäisenä tulee ripset samantien pidentävä ja tummentava aine (= ripsiväri). Ostin tämän järkyttävään 38 euron ylihintaan Sokokselta, mutta unohdan aina vähän väliä käyttää sitä, joten ripseni eivät juuri ole pidentyneet.


 Meinasin alunperin ujuttaa eilen tekemäni karjalanpaistin ohjeen ja kuvat samaan blogitekstiin, mutta ehkä minun kannattaa pitää blogi siistinä, eikä ihan pelkkänä sillisalaattina, joten teen siitä mahdollisesti tänään illemmalla tai huomenna oman tekstinsä. Nyt minä jatkan Blenderin opettelua ja teen ehkä jotain hienompaa kuin 3D-lumiukon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti