lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kitties! - Kisulimekko

Taisin mainita, ettei minulla ole mitään ihmeellistä (mekkoja tai muita vaatteita) ostoslistalla, mutta olin unohtanut yhden tärkeän asian. Yhden ylettömän söpön asian, eli kisulimekon!
Kun näin tämän Hell Bunnyn Amelia -mekon ensimmäistä kertaa Hell Bunnyn FB-sivuilla, kiljahdin suorilta tein, että mä tartten tollasen. Kuka nyt ei tarvitsisi söpöjä valkoisia kissanpentuja ja vaaleanpunaisia sydämiä vielä söpömmällä heleän vaaleansinisellä pohjalla? (Saa tätä mustanakin.) Minä ainakin tarvitsen, joten kyttäsin tätä useamman kuukauden odotellen milloin mekko tulee myyntiin. Sitä ehti tulla jo hyvän aikaa sitten hameena, jonka harkitsin hommaavani mustana, koska printti näyttää syötävän suloiselta mustanakin, mutta vitkuttelin sen verran, että itse mekko tuli myyntiin.

Viimeiset pari viikkoa oli yhtä tuskaa. Mekko näkyi Saapuu pian -osastolla wannabella, jossa kyttäsin sitä aina silloin kun ei muuta parempaa tekemistä ollut (eli usein), kunnes se tämän viikon tiistaina sitten ilmestyi vasta saapuneisiin tuotteisiin ja minä lähdin töistä kuin tuli hännän alla ostoksille. Ei ollut kuulemma yhtään epäselvää että se olin minä, kun määrätietoiset askeleeni päättyivät heti portaiden jälkeen, jossa mekko oli näytillä. :D
Tämä mekko on samanlaista ohutta joustavaa puuvillaa kuin muutkin Hell Bunnyn mekot, joten se on enemmän kesämekko kuin talvimekko, mutta koska se on vaaleansininen, hyväksyn sen talvivaatteeksikin. Siinä on myös joustorypytys takana kyljissä, mutta siihen vanhat tutut kujeet loppuukin - tässä mekossa on nimittäin taskut!
Eikä se tähän lopu. Mekossa ei ole sitä monien inhoamaa halterneckiä, joka painaa niskaan punaiset jäljet ja joka ainakin isompirintaisilla mekkosiskoilla aiheuttaa painajaisia. Tässä on kolmella napilla säädettävät olkaimet!
Ainoat halterneck-mekot, joista tykkään ovat Vivien of Hollowayn, koska niissä niskalenkki on paksu eikä sitä solmita ja luut tukevat mekkoa pitäen sen paikallaan sen sijaan, että se valuisi alas niskan varaan. Siksi on mukavaa löytää välillä olkaimellisia mekkoja varsinkin säädettävillä olkaimilla, koska yleensä mekkojen torso on minulle liian lyhyt ja jos olkaimia ei voi säätää, niin silloin vyötärö jää suoraan rinnan alle. Tässä mekossa olisi ollut sama vika erityisesti mekon mukana tulleen kangasvyön kanssa, joka on sijoitettu vyötärösauman yläpuolelle jonkin aivopierun takia, eikä tosiaankaan näytä imartelevalta. Irrotin sen ja aion irrottaa vyölenkitkin, koska tulen käyttämään tämän kanssa ainoastaan sellaisia vöitä, jotka kestävät paikallaan ilmankin lenkkejä.

Ostin tämän mekon poikkeuksellisesti koossa XS, joka on juuri sopivan napakka, että mekkoa voi käyttää ilmankin vyötä. Rypytys antaa sen verran periksi, että S-kokoa ei olisi voinut koskaan käyttää ilman vyötä, koska vyötärö oli jo luonnostaankin niin löysällä, että se näytti rumalta. Rintamus tosin näytti isommassa koossa hieman paremmalta, mutta koska rinnat mahtuu nätisti tähänkin, niin mitä suotta ottamaan sellaista mekkoa, joka roikkuu päällä. Jos joku muu haaveilee tästä, niin ottakaa siis suosiolla pienempi koko, rinnoille on kyllä tilaa.
Shoppailin muutakin, mutta en tällä kertaa vaatteita. Tilasin kameran. Melkein kaikki parin viimeisen vuoden kuvat on otettu pikkuveljen Canon Eos 1100D -kameralla, joka on minulla ollut lainassa, ja koska olen kuullut ihan aiheesta aika paljon kuittailua veljen suunnalta, hommasin nyt itselleni ihan oman kameran.

Tilasin Canon Eos 700D-kameran Saksasta torstaina, koska Suomessa kameran hintaluokka pyöri taivaissa. Millä logiikalla samaa kamerasettiä myydään Rajalassa 799€ hintaan, Verkkokauppa.comissa 699€ ja muissa 599€?

Ei jummarra, ostin Saksasta 586 euron hintaan kamerasetin, lisäakun, 64gb muistikortin ja kameralaukun, koska settituotteista sai vielä lisäalennusta. Ja ilmaiset toimituskulutkin, nyt odotellaan vaan milloin kamera pääsee Suomeen saakka, mutta ehkä jo ensi viikonloppuna saisi kuvia ihan uudella kameralla. :)

Kokeilin myös näissä kuvissa uutta kampauksen tapaista, joka ilmeisesti onnistui edes maallikon silmiin sen verran hyvin, että poikaystävä totesi minun näyttävän Elvikseltä. Eikä tukkakaan suoristunut latvoista, vaikka se ehti seistä jonkin aikaa ennen kuvien ottamista. Luulen, että tukkani tykkää enemmän ulospäin taivuttamisesta kuin sisään päin kihartamisesta, joten voi olla että skippaan kihartamisen aiheuttaman vaivan näillä luosupaskasäillä ja taivutan vain latvat vastedeskin.


In English:

Kitties! That was what I first thought about when I saw this Amelia Kitten dress on Hell Bunny's Facebook page. It was love at first sight so I knew I had to have it, but at the time there was nothing more than a sneak peak picture so I had a long wait ahead of me. That wait was rewarded on Tuesday when this dress finally arrived to our local store. 

After trying on two sizes I chose to go with the smaller one, XS. I usually wear S on Hell Bunny, but this dress is on the large size and has shirring at the back, so XS had a better fit at the waist. However as this dress comes with a belt, you could still go with the larger size, but it didn't work my long torso. The belt loops are located over the waist and since the waistline is too high for me as it is, it looks absolutely horrible if I wear a belt right below my bust (not to say the belt on XS is too short to look good). I lowered the waist of the dress by adjusting the straps, but I will not be wearing the belt this dress came with, because I'm not all that into empiric waistlines.

As I mentioned, this dress actually has straps instead of the usual Hell Bunny halterneck which can be quite painful especially if you have big boobs. The straps adjustable with 3 buttons and hold up quite well, but the absolute best thing about this is that it has pockets! I didn't notice this until yesterday at work, but you can image me being all "ERMAGERD, pockets!" with all the 35-50 year old men at work :D

I've been taking my blog pictures with my little brother's camera, but he is getting quite impatient about it, so I bought a new camera Canon Eos 700D. Since it was way overpriced in Finland I ordered it from Germany and hope it will be arriving next week. If it does, the next time I take outfit pictures, will be with my own camera :)

I also tried out a new hairdo, sort of. I'm really annoyed about curls not lasting so I thought why not do something else and apparently I did good enough for my bf to call me Elvis. I think I'll go with this or something similar until summer arrives, because it's not worth it to curl my hair for 2 hours and it lasts like 2 minutes outside, when something a lot simpler takes around 12 minutes to make and lasts for 2 hours. That is a miracle in this horrid wet weather that surely won't happen again, but if I've wasted hours and hours for curls which won't last, I don't mind wasting a little less time for something that might :)

6 kommenttia:

  1. Ihana tukka ja tuo latvojen taivuttaminen on niin nättiä! Vaikka aina olenkin kissamekkojen perään, tästä tuli jotenkin vähän liikaa Japaniviboja mulle niin jää ostamatta. Mutta Voodoo Vixeniltä on tulossa uusi kissamekko.... :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän tästä tulee vähän Sweet Lolilat mieleen, mutta ei haittaa. Tykkään liikaa värimaailmasta ja joskus on kiva söpistellä <3
      Ja minäkin olen huomannut Voodoo Vixenin uudet kissamekot. Se sininen on ihana (samanlainen kuin aiempi vihreä) <3

      Poista
  2. No nyt on söpöä! Aivan ihana asukokonaisuus! Tötterötukka sopii hyvin :)

    Tuo mekkojen vöiden paikka on muuten jännä, minäkin ihmettelen välillä, että kenellä on sen mallinen kroppa, että vyö asettyy oikealle kohdalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaisin, että niillä kiinalaisilla, jotka näitä tekevät Hell Bunnylle :D Ja muilla lyhytselkäisillä ja lyhyillä ihmisillä. Vyötärön korkeamman paikan vielä ymmärtää, mutta miksi hitossa sen vyön täytyy olla vyötärön yläpuolella, sitä en ymmärrä.

      Poista
  3. Sulla on aivan ihana tyyli ja niin kauniita mekkoja! <3

    VastaaPoista