torstai 17. maaliskuuta 2016

Keväinen päivän asu

Ei ehtineet seuraavat asukuvat uudella kameralla otetuiksi, kun kameraa ei vielä näy ja itseasiassa minulla on vielä kahteen tai kolmeen postaukseen kuvia näiden kuvien jälkeen. Osa niistä on vaihteeksi jotain muuta kuin asukuvia, mutta joutavat odottaa viikonloppuun, sillä tänään on luvassa päivän asua. Minulla oli aamulla tai tarkemmin sanottuna jo eilen illalla asua valitessa kevättä rinnassa, sillä päivän asuksi valikoitui kukkasia Lady Vintagen Sophia-mekon muodossa. Asustin mekon Pinup Girl Clothingilta tilatulla magentanvärisellä M.A.K-neuletakilla, joka on juuri sopivan ohutta keinokuituneulosta, että se sopii täydellisesti orastavaan kevääseen, ja Gaborin suosikkisaappaillani, jotka istuvat kuin toinen iho.
Ulkona on ollut jo pari päivää mukavan aurinkoista ja liiankin lämmintä, mutta viikonlopuksi on luvattu pakkasta. Toisin sanoen huomenna liukastellaan työmatkalla vielä enemmän kuin tänään, sillä vaikka tiet on valtaosin sulaneet, on tuolla matkan varrella muutamia pelkkää jäätä olevia paikkoja, joissa on iso todennäköisyys liukastella vaikka olisi millaiset kengät jalassa. Siksi olenkin laiskana tyttönä mennyt töihin liian useasti bussilla ja jättänyt liukastelut ennemmin kotimatkalle.

Eilen kuitenkin reippailin, kun kävimme Janinan kanssa uimassa ja piti käydä salillakin, mutta se oli varattu ryhmäliikuntaan. Jotta uinnista ei vahingossakaan ole mitään hyötyä painonpudotuksellisesti, käytiin pulikoinnin jälkeen Uskudarin kebab-buffetissa syömässä nassut täyteen niin, että siinä vaiheessa kun raahauduin puoli kahdeksan aikaan kotiin, olin aika valmis käymään nukkumaan vaikka siltä seisomalta. Siippa oli kuitenkin eri mieltä ja piti sinnitellä kymmeneen ja lopulta nukuin sitten kuitenkin huonosti. Ei mennyt nappiin.

Tänään söin kakkua, koska... kakkua, saatana!
Tallikahvila Kinskistä saa vieläkin herkullista glögiä. Kakkuina oli sacheria ja puolukkarahkamoussekakkuva.
Loppuun tiedätte varmaan kaikki ne nude-meikit ja meikittömät kuvat, joita netissä viljellään? Tässä postauksessa on teille nudemeikkiä, kun näyttää siltä kuin ei olisi meikkiä ollenkaan! Puuteri on pettänyt kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen ja naama kiiltää, meikkivoide jätti ihon pienet laikut näkyviin ja ripsistäkään ei erota näin kaukaa kuvista, että niissä on väriä puhumattakaan poskipunasta ja kulmaväristä. Kaikkea silti löytyy, ellen nähnyt aamulla meikatessa unta.
Pitäisikö sitä siis sanoa, että onnistunut meikki vai että ei tämäkään mennyt niin kuin Strömsössä?

9 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän kaunis mekko! Minullekin tuli eilen Lady V:ltä paketti, kun siellä oli viime viikonloppuna -20 % tarjous. Ihan älyttömän nopea toimitus muuten heillä; tein tilauksen sunnuntaina, ja mekko oli keskiviikkona postilaatikossa. Toki saa kyllä ollakin nopea toimitus sillä hinnalla. :D

    Ja nauroin ääneen tuolle "...kakkua, saatana!" statementille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä nappasin tämän mekon viime kesänä vai oliko jopa kevään puolella, kun kyseessä oli Limited Edition -printti ja malli. Harmikseni oli liian pieni rinnasta, koska vuoraus ei joustanut, mutta onneksi kaveri levensi vuorta niin mahtuu nätisti päälle. :) Sopii myös kukkakuviosta huolimatta poikkeuksellisesti talveen, koska tummat värit ja mustaa.

      Poista
  2. I-HA-NA mekko ja kuvat! <3 Tykkään erityisesti siitä miten varjot laskeutuvat kuvissa! :) Tuo on muuten sellainen yhdistelmä, jonka haluaisin itsekin vaatekaappiin. Mä olen jo sun linkkien avustuksella katsellut muutamaa mekkoa ja kevään tullessa pitäisi tehdä jo päätös ;) Ja jepjep! Täälläkin oli aivan ihana sää, mutta aamulla klassikoksi muodostunut suomen sää ei yllättänyt ja asfaltti oli jo lumen peitossa. Pöh! >:( Sormet ristiin, että tämän kuukauden lumet olivat viimeiset! Mutta enivei, ihana asu ja näytit kauniilta, oli meikkiä tai ei! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvä että on ollut linkeistä hyötyä, olen joskus tehnyt ihan erillistä postaustakin kaikista paikoista, joista olen tilannut, mutta pitäisi varmaan tehdä päivitys,kun on tullut sen jälkeen tilattua aika monesta muusta paikasta :)

      Poista
  3. Toi mekko on aivan ihana <3 Ja juuri sopivan keväinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä. Kun tämä tuli viime vuonna Lady Vintagen valikoimiin, tilasin sen juurikaan empimättä vaikka en yleisesti ottaen ollut käyttänyt mitään missä on korkeampi kaula-aukko :)

      Poista
  4. It looks like Spring has sprung with you!! Beautiful outfit xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! I sure miss spring after a long winter :)

      Poista