lauantai 19. maaliskuuta 2016

Review on What Katie Did

Eli asiaa retro-alusvaatteista.
Yleensä ottaen en koe hirveän luontevaksi keskustella alusvaatteista netissä, mutta nyt teen poikkeuksen. Tilasin tässä helmikuussa What Katie Didiltä alusvaatteita, koska sivustolla oli tarjous, että uutiskirjeen tilaajat saavat -20% alennusta ensimmäisestä tilauksesta. Tartuin tarjoukseen kuin haukka ja sitten huomasin, että siinä olikin viikon aikaraja, eikä minulla ollut aavistustakaan mitä kokoja minun pitäisi tilata, koska minulla ei ollut minkäänlaista kokemusta siitä miten retro-tyyppiset alusvaatteet oikein istuvat.

Kysyin asiakaspalvelulta suosituksia vaatteiden koosta. Tilasin Gwendoline-rintaliivit ja panty girdlen, eli korkeavyötäröiset alushousut, joiden mukana tuli irroitettavat sukkanauhat. Olin jo entuudestaan päättänyt tilata suosiolla brittiläiseltä puolelta What Katie Didin sivuja, koska siellä hinnat olivat halvemmat ja koot yhtenäiset, eikä niin että toisissa vaatteissa oli EU-koot ja toisissa FR, niin kuin eurooppalaisella puolella. Piti vähän selvitellä, että mikä vastaa kuppikokoani ja asiakaspalvelusta kysymällä selvisi että minun pitäisi pärjätä koolla 34B, joka vastaa kokoa 75B. Olivat oikeassa, istuvat täydellisesti!

Alushousuissa putosin kokojen väliin 28" vyötärölläni ja minua suositeltiin ottamaan isompi koko UK14 (What Katie Didin koot ovat vintage-kokoja ja hyvin pieniä), jossa vyötärön ympärys oli 29". Ne osoittautuivat vähän liian isoiksi, mutta Gwendoline-setin kanssa näyttivät silti kauniilta, joten pidin ne.

Tilasin myös Kate Longline-rintaliivit ja samaa settiä panty girdlen, mutta päädyin palauttamaan molemmat. Rintaliivit olivat aivan liian pienet (vyötäröstä), koska vartalonkokoni ei vastaa rintaliivien kokoa ja kun panty girdle oli tässäkin tapauksessa liian iso, sain maailman suurimman vatsapömpän sopivasti vyötärön alle. En ole koskaan näyttänyt niin kauhealta :D
Olisin voinut vaihtaa rintaliivit isompaan kokoon, mutta koska niissä oli kupit ihan liian irrallaan toisistaan ja koska alushousut olivat liian isot, vaihdoin ne kokonaan toisiin tuotteisiin.
What Katie Didillä oli hyvin ystävällinen asiakaspalvelu. Palautuslomakkeessa luki, että tuotteet voi vaihtaa samanhintaisiin tai halvempiin, mutta tämä Glamour Waist Cincher oli kalliimpi kuin palauttamani tuotteet. Yhteishinta oli kuitenkin Cone Bran kanssa muutaman euron halvempi, mutta koska olin ostanut muut tuotteet alennuksella, minua arvelutti miten vaihto onnistuu. Ystävällinen asiakaspalvelu kuitenkin kertoi, että he kunnioittavat alennustani ja että vaihto onnistuu hyvin. Hyvittivät jopa erotuksen alkuperäisestä hinnasta, eivätkä alennushinnasta.

Palautin ensimmäistä kertaa tuotteita ulkomaille ja olin laskeskellut, että minun pitäisi päästä halvalla, kun lähetän palautuspaketin maksikirjeenä. No, kävi ilmi, että olisin päässyt kohtuullisella hinnalla, jollen olisi ottanut seurantakoodia, joka muutti edullisen alle 300g maksikirjeen automaattisesti paketiksi ja nosti hinnan 28,80 euroon (maksikirjepussi mukaan lukien). Käytännössä yksi helvetin seurantakoodi maksaa Suomen Postissa yli 15 euroa!
Onko ihme, ettei suomalaiset liikkeet pärjää verkkokaupassa maailman tai edes Euroopan laajuisesti. Ei mitään järkeä. Ensi kerralla laitan ilman seurantakoodia ja pidän sormet ristissä, että paketti löytää perille.

Mutta jotta ei anneta pelkkiä nuhteita postille, minun on pakko sanoa, että yllätyin kyllä kun tiistai-iltana lykkäsin paketin postiin ja perjantaina ajattelin katsella, että missähän paketti hiihtää, niin se oli haettu jo torstaina Britannian postista! :O
Supernopeasta toiminnasta iso plussa postille ja What Katie Didille, joka hyvitti vaihdosta tulevan erotuksen ja laittoi paketin postiin jo perjantaina ja ne olivat perillä Suomessa muistaakseni keskiviikkona.
Päädyin juuri näihin tuotteisiin sen takia, että halusin hieman 50-luvun tyylisemmät rintaliivit, jotka antavat kauniin siluetin rinnoille, mutta eivät kuitenkaan tuo mieleen fembotteja tai Madonnan tötteröliivejä. Suljin siis bullet brat pois vaihtoehdoista ja iskin silmäni näihin conical-rintaliiveihin, jotka ovat osoittautuneet käytössä aivan ihaniksi. Nämä istuvat todella hyvin (tosin nuo ylemmät Cone Brat tuntuvat vähän pienemmiltä kuin pitsilliset ja joustavammat Gwendolinet), näissä ei ole kaaritukia ja kupin muoto on kauniin täyteläinen. Ainoa miinus siitä, että sivuilla olevat luut tuppaavat painamaan pitkässä käytössä kylkeäni, mutta se johtuu enemmän S-kirjaimen muotoisesta selästäni ja huonosta ryhdistäni kuin itse liiveistä. Nämä ovat silti sen verran tukevat, ettei nuo luut olisi ollenkaan tarpeen pienemmässä koossa.

Rintaliiveissä on paksummat olkaimet kuin kaupan perusliiveissä ja ne ovat myös lähempänä toisiaan, jolloin ne tukevat paremmin rintoja, eivätkä putoa olkapäiltä alas. Isorintaisille nämä olisivat varmasti täydelliset, koska kaarituettomuuden ohella nämä ovat täytteettömät. Siitä huolimatta rinnanympärys on näissä suurempi kuin moderneissa liiveissä sen takia, että nämä nostavat rinnat terhakaksi sen sijaan, että litistäisivät ne ja työntäisivät ne ylös niin kuin push-up-liivit, jotka ainakin isorintaisilla tuntuvat enemmän litistävän avuja kuin korostavan niitä. Minun tapauksessani rinnanympärys kasvaa rintaliivittömästä n. 89-90cm --> 92-93cm.
Mietin pitkään julkaisenko tämän kuvan, mutta ehkä tämä on tarpeen, että näkee miltä vaatteet oikeasti näyttävät.
Toisekseen halusin tosiaan muotoilevia alusvaatteita, joten ostin ne panty girdlet ja vaikka jäljelle jääneet Gwendolinet eivät juuri muotoile, ne näyttävät nätiltä settinä rintaliivien kanssa ja niiden kanssa voi sitten halutessaan käyttää vintage-tyylisiä sukkia, jos ja kun niitä tulee ostettua.

Koska Kate Longline bra ei istunut minulle, vaihdoin sitten huonosti istuvat tuotteet toisiin rintaliiveihin, koska rakastuin niiden muotoon, ja erilliseen Glamour Waist Cincheriin. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kiristämään vyötäröä kuin Kate-rintaliivit tai edes yhtä hyvä kuin minun jo omistani Rago 21, joka on edelleen muotoilutuotteistani paras ja kovimmassa käytössä. Se on kokoa 26", eli pari tuumaa liian pieni, mutta se kiristää juuri täydellisesti tuntumatta tukalalta. Vatsastakin tulee ihanan litteä toisin kuin tässä waist cincherissä, joka on kokoa UK12/27".

Edessä on satiinipaneeli, jonka pitäisi litistää vatsaa, mutta joka ei juuri litistä sitä, koska luut taipuvat liikaa. Itse cincher on aika pitkälti suora pötkö, eli se ei ole varmiiksi luotu kuristamaan juuri vyötäröstä muutoin kuin tuolla ylemmässä kuvassa olevalla vyötärönauhalla, joka on kyllä ihanan napakka itsessään, mutta kun muu powermesh-kangas joustaa liikaa, ei se vie vyötäröstä kuin 1-2cm. Kaiken lisäksi luut ovat vaatteen pinnassa erittäin näkyvästi, joten tätä ei sitten käytetä ohuiden bengaliinimekkojen kanssa. En oikein tiedä mihin tätä sitten tulee käytettyä, muuta kuin siihen, että ainakin ryhti paranee tässä istuttaessa ja siihen ettei selkää palella talvisaikaan. Hyvinä asioina sanottava se, että tämä on oikein mukava ja pehmeä päällä, ja että tässäkin on irrotettavat sukkanauhat. (Niin on kyllä Ragossakin, mutta ne ovat vähän liian lyhyet minulle.)

Kaiken kaikkiaan What Katie Did jätti minulle erittäin hyvän mielikuvan. Asiakaspalvelu oli ystävällistä, vaikka kirjoitin heille hervottomia romaaneja sähköpostilla ja tuotteet hyvälaatuisia, vaikka istuvuus ei kaikissa ollutkaan täydellinen. Rintaliivit on olleet kovassa käytössä ja tykkään tisseistäni niin paljon, että hyvä etten hivele niitä ajatuksissani. (Työpaikan miehet ne varmaan tykkäisivätkin.) Haaveilen jo vintage-tyylisistä alushousuista ja sukkanauhaliiveistä ja ehkä jopa bullet-liiveistä(!), jotka voisivat olla nätit tietynmallisten mekkojen kanssa. Pääsisi velikin haukkumaan fembotiksi.

Ainoa miinuksen kaltainen What Katie Didissä on hinta. Yhtien rintaliivien hinnalla saisi jo varsin kauniin mekon, mutta aina painotetaan istuvien alusvaatteiden tärkeyttä, joten ehkä tässä tapauksessa laadusta voi maksaa varsinkin kun toimituskulut pysyivät pienenä, eli n. 3 punnan luokassa.

Vertailun vuoksi olen maksanut aiemmin rintaliiveistäni n.15-20€, mutta Gwendoline-liivit maksaa 42.50£ ja Panty Girdle 49.50£. Cone Bra oli 37£ ja Glamour Waist Cincher 54.50£. Alennusta sain sen -20%, jonka vuoksi uskaltauduin kokeilemaan tuotteita, joista en ollut varma että tykkäänkö niistä puhumattakaan siitä, että sopivatko ne edes minulle. Onneksi kaikki kuitenkin istuu hyvin ja rakastuin tosiaan noihin cone-liiveihin niin hyvin, että taidan ostaa ne ennen pitkään persikanvärisenäkin. :)

Nyt näyttää siltä, että uutiskirjeen tilaajille ja uusille asiakkaille on tarjolla omaa alennustani hieman pienempi -10% alennus, että jos jollakulla heräsi mielenkiinto vintage-tyylisiin alusvaatteisiin, niin voin lämpimästi suositella. Kannattaa kuitenkin tilata suosiolla sivuston brittipuolelta, koska siellä hinnat ovat halvemmat kuin eurooppalaisella puolella. Muotoilevissa tuotteissa kannattaa ottaa kokoa pienempi, mutta jos koko muuten epäilyttää, asiakaspalvelu on tosiaan hyvin ystävällistä ja he neuvovat kyllä mielellään.

Onko teillä What Katie Did-alusvaatteita? Tiedättekö muita repro-merkkejä, jotka valmistavat hyvälaatuisia vintage-tyylisiä alusvaatteita?


In English:

I have been a bit hesitant to talk about underwear in my blog, but since I had such a good experience with What Katie Did, I'll make an exception. 

Last month I subscribed to WKD newsletter in order to receive a -20% sale coupon for later use, but since it had an expiration time of one week, I didn't have much time to think about it. After asking some advice about sizing I ordered Gwendoline Bra and Panty Girdle as well as Kate Longline Bra and Panty Girdle.

Sadly the Kate Set didn't fit for me. The bra was way too tight for my waist and gave me an ugly pouch right below my waist and since the bottom (size UK14/29") was too large for my 28" waist, they made me look horrible. I could have and would have exchanged the bra for a larger size to go with the bottom, but the cups had too wide gap in between them, it just didn't fit my shape and I knew I had to return both.

The Gwendoline set was perfect, or at least the bra was. WKD adviced me to take my regular size 75B, which was labeled as 34B in the UK site and it fits perfect and gives my chest a beautiful shape. Even though my boobs look a little smaller from the front, the circumference is actually bigger by 2-3 cm because of the beautifully enhancing shape.
The panty girdle was a bit too large like the Kate, but even though it doesn't shape me at all, it still looks very pretty with the bra so I decided to keep it as a set instead of returning them.

With the Kate Set I asked the customer service if I could exchange them for other products. I still wanted a second bra and some shaping power, and after they said it was possible I chose the Cone Bra and Glamour Waist Cincher. I sent my return parcel on Tuesday after paying 28.80 euros for it (just because of the tracking code!) and it was already in UK by Thursday. WKD sent their parcel on Friday and on the same day I had the partial refund on my bank account. All I can say is that they have excellent customer service!

The new Cone Bra fits like the Gwendoline, except maybe a little smaller due to the cups not being stretchy like the lace part of the Gwendoline, and the Glamour Waist Cincher fits well. I have it in size UK12/27" and even though my waist is 28", it's not tight enough on me and only shaves off like 1-2 cm whereas my Rago 21 takes away 5-6 cm. Well, that one is sized 26", but the powermesh keeps its shape much better than in the Glamour Waist Cincher, which is too stretchy to effectivily cinch my waist. Another complaint is that the boning channels are on top of the garment so they will show through tight clothing. It is however quite comfortable and the removable garter straps are great.

All in all I had a very good experience with What Katie Did and I will be buying more stuff from them eventually. I'd like to get the Cone Bra in peach and who knows I might even try the Maitresse Bullet Bra! I'd also like to get some girdles and panties to with the bra and some stockings and I could keep the list going on for a very long time... 
They have some really nice products but the thing is they are rather pricy.  For reference if I usually pay like 15-20€ for a bra, my Gwendoline Bra cost 42.50£ and Cone Bra 37£ (minus -20% because of the sale coupon). I don't mind as long as I'm employed, because I prefer quality over price anyway. If you plan on trying out WKD products I'd recommend buying from the UK site, because it's cheaper than the EU version by few euros and now they still offer -10% off your first order for newsletter subscribers so if you'd like to save a little, this is your chance. :)

Have you tried out What Katie Did lingerie? Do you know some other repro brands that specialize in lingerie?

14 kommenttia:

 1. Hmm joo niin eli mitäs kaikkea mulla olikaan sanottavana.. Ensiksi vaikka että ihania alusvaatteita, tosi kauniita <3 Hintavia toki on, mutta itse oon tottunut maksamaan jotakuinkin tuon verran ihan perustylsistä moderneista rintsikoista koska a) kokoja ei löydy noin halvalla ja b) jostain syystä ilmeisesti mun tissit painaa niin jumalattomasti että kaikista olkaimista jää tosi pahat mustelmaiset melkein verestävät painaumat jotka on myös aamulla jos on illalla ottanut rintsikat pois. Avun olen löytänyt noista longline-rintsikoista, kun ne vissiin tukee sitten paremmin kun on niin pitkiä. Olen tilannut jotain aika randomeita eBaysta, mutta nyt olen säästänyt Rago 2202 rintsikoihin, joiden pitäisi olla laadukkaat ja kivat ja kaikkea. :D

  Tuollaiset tötterörintsikat, vaikka olisikin "vain" tuota cone-mallia, niin ujostuttaa ainakin itseä. Mulla on just niissä longlineissa mitä omistan vähän tuollaista cone-mallia, mutta silti ne tuntuu jotenkin tosi extremeiltä :D Olen yrittänyt ommellakin sitä pois, mutta sitten niistä tulee helposti liian pienet tai muuten huonosti istuvat. Onneksi vaatteet kuitenkin vähän häivyttävät muotoa, niin uskallan minäkin käyttää. Outoa sinänsä uskoa sokeasti siihen moderniin tissin pallo-muotoon, kun ne on luonnostaankin enemmän suipot kuin pyöreät.. :D

  Harmi ettei se longline sopinut sinulle, olisin mielelläni nähnyt ja kuullut siitä lisää! En itse enää palaa "lyhyisiin" rintsikoihin koska nuo longlinet tuntuu ihanilta ja muotoileekin vähän. Mulla rintsikat puristaa helposti tyhmiä läskejä jotka pilaa helposti ihonmyötäisten vaatteiden tarkoituksen.

  Jos maksoit PayPalilla niin saat hyvityksen tuosta postikulusta, jos sulla on kuitti vielä jäljelä. Toivottavasti et maksanut tai oot jo hakenut sitä hyvitystä koska muuten harmittaa :D

  Joo niin ei kai siinä sitten muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tilasin Longline Bran juuri sen takia, että muotoilisi vatsaa ja niin ihanasti kuin nuo WKD:n liivit litistikin vatsan SUPERkapeaksi niin se ei tosiaan näyttänyt kovin kauniilta, kun ongelma-alue on alavatsa, joka jäi niin pahasti pullolleen että näytti sellaiselta ylösalaiselta muffinilta :D Ja tosiaan, olisin voinut kokeilla isompaa kokoa, mutta ne kupit ei sopineet alkuunkaan. Osa rinnasta litistyi siihen välialueelle, koska se oli liian leveä ja sitten loputkaan ei mahtuneet kuppeihin, vaikka rintsikat oli samaa kokoa kuin Cone ja Gwendoline Bra.

   Mutta ei se mitään, minäkin olen miettinyt noita Ragon rintsikoita. Pitäisi vaan päättää mistä ostaa, haluaisin heiltä myös lisää Waist Cinchereitä, koska huomasin, että heidän waist cinchereissä on parempi kiristysvoima ja ovat muutenkin napakampia. Rintsikat vaan vähän epäilyttää, että nyt kun on löytänyt hyvin istuvat, niin entä jos ne istuukin ihan eri tavalla? Tai entä jos tulee taas eeppinen reverse muffin massun kohdalle? :'D Ajattelin tosiaan hommailla myös sukkanauhaliivejä, niin eiköhän ne sen ongelman korjaa sitten kunhan ei ihan liikaa uppoa vatsarasvoihin vyötärösaumat.

   Ja joo, meinasin että haen hyvitystä Paypalin kautta, mutta kun en muista maksoinko Paypalilla :'D Saatoin maksaa, mutta sitten taas en tiiä onko kuitti tallessa ja muistaakseni siinä oli joku aikarajakin ja nyt on mennyt kuitenkin yli kuukausi tilauksesta, niin voi olla että se juna meni jo. Ensikerralla sitten!

   Poista
 2. Näyttää hyvältä! :) Oot rohkea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harkitsin pitkään uskallanko kokeilla jotain muuta kuin modernia rintaliivimallia, mutta nämä ovat niin mukavat, että käyttäisin näitä aina, jollei olkaimet näkyisi avarammista kaula-aukoista :)

   Poista
 3. Itseltäni löytyy pelkkää What Katie Did:iä ja oon todella tyytyväinen ollut alusvaatteisiin aina (vuosien kokemuksella). Isorintaisena perus bullet bra kuten esimerkiksi Bullet Bra Maitresse ei sovi ollenkaan, kun siinä ei ole tukea. Jos ei halua ns liian löysää niin suosittelen erittäin paljon Padded Bullet Brata. Itseltä löytyy niitä sekä mustana että vaaleana ja ne ovat ehdottomat suosikkini. Niissä on melko vahvasti kyllä piikkiä joka voi ehkä ujostuttaa jotakuta mutta ne ovat todella hyvännäköiset päällä siitä huolimatta. Aluksi olin itsekin vähän että kehtaako.. hemmetti kyllä kehtaa! Paras ominaisuus niissä on se, että ne ovat paksummat kuin perus luotiliivit ja antavat mielestä kauniimman ja täyteläisemmän muodon rinnoille (oli sitten iso tai pienirintainen). Noissa kevyemmissä bullet malleissa herkästi rinta jää "lättänäksi"..

  Toinen lempparini WKD:ltä on Glamour Zip Underbust Girdle, jota löytyy myös omasta kaapista molemmissa väreissä. En pystyisi enää elää ilman niitä. Housuja toki näiden kanssa ei voi käyttää, mutta kynämekon kanssa ovat uskomattoman kauniit eikä jää makkaroita rintaliivien alapuolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on niin pienet ja pyöreät rinnat, että en normaalisti edes tarvitse rintsikoita, joten ainakin nuo cone brat on todella tukevat. Käytän liivejä lähinnä sen takia, ettei ihmisten ilmoilla ole ihan alaston olo, mutta kotona en käytä liivejä koskaan koska koen ne jokseenkin rajoittaviksi :D

   Mietin kyllä tuota Padded Bullet Brata, mutta se ei näyttänyt oikein hyvin istuvalta. Näytti mallien yllä vähän siltä, että kupit harottaa eri suuntiin ja liian terävä kärki, mutta Maitresse näytti ainakin mallin päällä vielä siedettävältä. Minulla on tosiaan aika pyöreät rinnat, niin sen takia päädyin Cone Brahan, jossa ei ainakaan jää kärkeen tyhjää. Mietin kyllä niitä tavallisia Maitresseja sillä ajatuksella, että ehkä ne eivät litistä tissejä, mutta sitten jos kärkeen jää tyhjää, niin ei sekään näytä kivalta. Tykkään myös nimenomaan siitä, että liiveissä EI ole täytettä, koska kaikissa moderneissa liiveissä on sitäkin enemmän :D (Joidenkin mekkojen kanssa on pakko, kun omat avut ei riitä.)
   Katsoo nyt haluanko ja uskallanko ylipäänsä käyttää bullet-liivejä, kun näillä cone-liiveilläkin pärjää hyvin. :)

   Mietin myös tuota underbust girdleä ja sitten sitä uutta Glamour Corselettea, joka on muuten samankaltainen, mutta jossa on rintaliivit samassa paketissa. Molemmat kiinnostaisi ostaa, mutta ne jäisi sitten vaan kesäaikaan, kun ei voi niitä sukkahousuja vetäistä päälle. Juuri siksi valitsin alunperin nuo panty girdlet, että niitä voi käyttää talvellakin mutta kun ne nyt ei juurikaan muotoile, niin vähän meni se tarkoitus kankkulan kaivoon :D

   Poista
  2. Mulla oli kans nou panty girdlet yhdessä vaiheessa, mutta ne ei oikein istunut omalle kropalle joten möin ne eteenpäin. Muuten olisivat olleet ihanat kun eivät lähtisi valumaan päältä niin kuin normaalit sukkanauhaliivit tuppaa joskus tekemään jos on vielä muotoilevat alushousut alla. Mutta suosittelen kyllä tuota underbust girdleä. Itsekin haaveilen tuosta glamour corseletesta, ehkä sitten kun on enemmän varaa... :D

   Niistä paksummista bullet liiveistä niin itsellä ei ainakaan niihin oo jääny kärkeen tyhjää, kun taas maitressessa jäi tyhjäksi eikä semmoinen täytekään oikein helpottanut asiaa. Tosin omistan parit WKD:n vanhan malliston liivit joissa on kevyt kärki ja niitä tulee kyllä käytettyä enemmän arkena kuin bullet liiviä. Koen myös, että nykypäivän liiveissä on sairaan paljon paksunnettu, mutta kun on isot rinnat niin jos on kangas liian kevyt tippuu rinnatkin navan tasolle herkästi :D En kuitenkaan tykkää että toppinkia on niin, että kuppikoot nousee, sitäkin on nykyään aivan liikaa.

   Nuo Cone-liivit on kyllä itselläkin ostoslistalla ja olen myös vähän haaveillut Liz liiveistä.. jos osuis vaan joku miellyttävä väri, kun en ihan tiedä onko mikään noista tämän hetkisistä oma juttu.

   Poista
  3. Katselin minäkin noita Liz-liivejä, mutta ne näyttää ainakin sen mallin päällä kummallisen litteiltä. Tiedä sitten miltä ne näyttäisi itsellä, kun ei itselläkään ole sen enempää rintamusta :D

   Poista
 4. Glad you had success with the Gwendoline set! I have had mixed experiences in terms of fit from WKD - I am an A cup so it's hard to fit anyway. Thank you for your review, I'm now tempted to try something new xx

  VastaaPoista
 5. Mulle heräsi kysymys, että MITEN IHMEESSÄ tollasen vyötärönkiristäjän kanssa käydään vessassa? :D Tai varsinkin jos on korkevyötäröiset alushousut? Tai pois nyt varmaan aina saa, mutta miten housut saa takaisin? :D Vai pitääkö koko setti vaan riisua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo yltää lanteille, että jos on normaalit alushousut niin alushousut jää suunnilleen samalle tasolle, eli ei ongelmaa. Jos on korkeavyötäröiset alushousut tai muotoilevat alushousut, niin ne kannattaa siinä tapauksessa vetää tämän päälle, niin ei ole ongelmaa siinäkään. Riisua tätä ei tarvitse tosiaan, kun tämä jää siihen lanteille eikä ole millään tavalla tiellä ja mm. Ragon waist cincherissä, joka näkyy yhdessä aiemmassa postauksessa, ei ole ihan alhaalla luita, niin sen voi halutessaan rullata ylemmäs jos ne alushousut tuli tungettua sen alle :)

   Poista
 6. Oooh yay you got your WKD! It looks amazing! It's too bad the one set didn't fit. I noticed that their sizing isn't consistent between styles, but they are still made wonderfully!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree, they fit really well although sizing sometimes differs. Today I purchased a lot of lingerie from their sale and a couple full priced ones (corselette, stockings and satin knickers). I can only hope all of them fit :)

   Poista