tiistai 18. kesäkuuta 2013

Wannabe pinup Maawo ja vähän maltillisempi Paawo

Serkku tuli lauantaina kaupunkiin, joten tottahan toki Paawolle täytyy tekemistä keksiä, vaikka koko (valtava) suku sitä puuhaa yrittää jo muutenkin keksiä! Niinpä sunnuntaina torikirppikselle ja terassille, maanantaina Singstar/Rock Band-raakkumiset ja muutama kotitekoinen Avalon-drinkki.

Tiistaina ohjelmassa oli valokuvaus, jonka sää meinasi paskoa senkin, kuten eilisenkin. Viisi minuuttia ulkona ja jo sataa vettä. En luota enää sääennustuksiin. Sade meni onneksi ohi ja kuvista tuli hyviä. Piti käydä ihailemassa fiftarihameita wannabe-liikkeessä, mutta se oli KIINNI juuri tänään. Dat luck.
Ei ihan turhaan sinne asti kävelty, sillä ruokaa piti saada ja hevosvoidetta (?!) tädille.

Lopputulos: paljon kivoja kuvia, hauska päivä ja helvetin kipeät jalat.

Photobomb by Paawo.
Sittarilla törmättiin pikkuveljen kihlattuun, juonittiin juhannusta ja bussia odotellessa tehtiin trollfaceja kameralle. Todettiin, että serkun Chanelin huulipuna kestää vähän paremmin kuin minun halpispunani ja että suomalaisnaisten suurin virhe on huulimeikin kanssa se, ettemme muista rajata huulia, kuten minä. Sen huomaa lopputuloksesta. (En siis omista huulenrajauskynää, kun en käytä kovin usein huulipunaa.)

Kiharoita väänsin yli tunnin ja kestivät huimat 30min siinä tuulessa. Yay.
Siwasta ostatin miehellä hiuslakan seuraava kerta mielessä... HUEHUEHUE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti