lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kesän avajaiset

Eli eeppinen kuvapostaus.


Lössiä riittää.
Parit avalonit Waahdossa.
Sumoillaan!
Ähäskutti, vältyttiin ukkoselta.
Ei se sen paremmin mennyt Janinallakaan ;)
Tänään oli kaupungilla kesänavajaiset, joihin veljeni morsian minua pyysi mukaan. Kaupungilla riitti väkeä, koska siellä oli ohjelmaakin mm. ilmainen laiva-ajelu kaupungin vesistöillä, juonnettua ohjelmaa Waahdossa (kerrankin terassi, josta saa drinkkejä!), hevosajelua, pomppulinnoja, sumopainia sumopuvuissa, kikkatikkaat ja "palloilua", eli pallon sisällä vedessä kulkemista.

Ostin pari italialaista mekkoa, yhden kesämekon ja villamekon... kuka järkevä ihminen ostaa kesän alussa talvivaatteita?
Mukaan tarttui myös niittivyö sen hajonneen tilalle, ukolle synttärilahja ja tietenkin lakuja. On pyhäinhäväistys olla käymättä torilla/markkinoilla ja olla ostamatta metrilakuja, jos niitä on tarjolla.

Rahaa paloi vähän liikaa ottaen huomioon, ettei tässä kuussa ole tulonlähteitä, ellen mene sossun luukulle, mutta kerran kesässä pitää irrotella. Kävimme laivaristeilyllä, parilla drinkillä, syömässä torikahvilassa, sumoilemassa, heppa-ajelulla ja palloilemassa ja lopulta ihan vain jäätelöllä. Vilkuteltiin ihmisille tyytyväisenä heppa-ajelun kyydistä ja meille vilkuteltiin takaisin, yay!

I'm happy.

1 kommentti:

  1. Jei, oli tosissaan huippuhauskaa, oikein kesän kohokohta. Hienot kollaasitkin meistä teit. :D +hieno blogi, aionkin lueskella tätä jatkossa. ;)
    -Janina

    VastaaPoista