torstai 6. kesäkuuta 2013

Asuste-ekstra: vyöt

Toppi H&M, shortsit Vero Moda, lantiovyö Seppälä, vyötärövyö Queen of Darkness (EMP).
Päivän puheenaihe: asusteet ja tässä tapauksessa nimenomaan vyöt.

Koekäytin EMP:ltä tilaamani Queen of Darknessin vyön. Ensin tarkoituksena oli vain laittaa lantiolle vähän bling blingiä, ettei asu näytä tylsältä, mutta sitten tuli iskettyä sekaan myös vyötärövyö korkeavyötäröisten shortsien kanssa.
Siitä taasen tuli vähän inspistä selittää vöistä. En ole koskaan ollut suuri vöiden fani, mutta kun vyötärövyöt tulivat muotiin pari kesää sitten ostin niitä pari kappaletta, koska niillä saa niin helposti esim. mekoista ihan erinäköisiä ja piristävät asua muutenkin. Yllä oleva asukin olisi ollut varsin valju ilman vyötä.


Kuten näkyy vyötärövöitä on päässyt parissa vuodessa kertymään muutama, tosin yksi noista (sydänkuvioinen) oli alunperin lantiovyö, joka kuului yhteen roiskeläppään, josta hankkiuduin eroon kasvatettuani takamustani.
Samoin ylimmän kuvan ylin vyö kuuluu yhteen Seppälästä ostettuun paitaan, mutta muuten olen ostellut noita Vero Modasta ja oikealla olevan Jeansilta, kun kaikki vyöt olivat 4.95€ viime kesänä.

Lantiovöitä noista on oikeastaan vain kolme, tuo rotanhäntä on vyötärövyö, joka tuli H&M:n kotelomekon mukana (sekin on pikkumusta), mutta käytän sitä erillään, kun en mahdu mekkoon enää :D
Niittivyö on ollut kovassa käytöstä, kuten alimmasta kuvasta huomaa. Pitäisi ostaa uusi.
Tavallinen nahkavyö sen sijaan on aika jees kaikissa housuissa, kun mahtuu varmasti vyönlenkeistä. Toivotaan, että se kestää paremmin kuin tuo olevinaan aitoa nahkaa ollut kohta kolmisen vuotta sitten ostettu niittivyö.

5 kommenttia:

 1. Mulla on vähän samantyylinen vyö kuin tuo valkoinen, mutta violettina. Niittivyöt on mun lemppareita.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja vöitä, en ehkä olis itte laittanu kahta vyötä noiden shortsien kanssa :D Toi päälläoleva vyötärövyö on hieno, siinä on meininkiä :D Mulla on vaan pari ihan ohutta vyötä ja yks vyötärövyö.

  VastaaPoista
 3. Mistä olet ostanut vöitä? Kivoja, erilaisia!!

  VastaaPoista
 4. Ähh, tuossahan se lukikin! No, tiedätkö mistä niitä voisi nyt löytää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, että tulee kamalan myöhään vastaus, mutta siis ainakin Queen of Darknessin niittivyötä löytyy EMP:ltä ja muista vähän erikoisemmista kaupoista ja meillä päin Vero Modassa on tuota valkoista mallia vielä 3 vuotta myöhemminkin. Joskus Seppälässäkin näkyy vyötärövöitä ja sitten noita tavallisia löytyy monistakin kaupoista.

   Poista