keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Meikit ja viikon luontokuva

Olen todella surkea meikkaaja. Ripsivärin ja meikkivoiteen saan osumaan kohdalleen ihan hyvin, kun meikkipussista löytyy oikea sävy. Puuteria en käytä, koska meikkivoide riittää tasoittamaan ihon, enkä kärsi kiiltävästä ihosta. Joskus laitan poskipunaa jos haluan erityistä heleyttä kasvoihin.

Sitten tietysti juhliin ja esim. aiempiin pinup-kuviin olisi varmaan ihan hyvä lisätä jotain muutakin peruspohjan lisäksi. Minulla on varmaan viisi eri meikkivoidetta, vähintäänkin saman verran ripsivärejä ja yksi iänikuisen vanha kajaalikynä, joka sanoi sopimuksensa irti, kun yritin kirjoittaa sillä paperille muiden kynien puutteessa. 
Tästä pääsee näkemään mitä meikkipussistani löytyy. Nykyään käytössä on Max Factorin Clump Defy -ripsari ja huulipunia löytyy noiden lisäksi kolme, joita vielä kehtaa käyttää, etteivät ole 10 vuotta vanhoja.

Huulipunaa käytän aika harvoin, että se jää melkein vain juhlia tai erityisiä kuvaussessioita varten. Huulikiillon kanssa sama asia, koska en ole löytänyt hyvän väristä. Päädyn aina enemmän tai vähemmän vaaleanpunaiseen ja totean, ettei se sovi minulle. Olen kallistunut siihen, että pitäisi varmaan hankkia aavistuksen oranssehtava tai rusehtava sävy niin punissa kuin kiilloissakin, että se saattaisi sopiakin.
H&M:ltä ostettu 4.95€ maksanut punainen huulipuna osoittautui varsin hyväksi hintaansa nähden. Tarttuu kyllä jokaiseen pintaan mitä vain hipaisee, mutta ihan hyvin se kestää jos ei mene pussailemaan tai juomaan tai syömään mitään. Sävykin hyvä, kuten viimeisimmistä wannabe pinup-kuvista näkyy. Ostin myös kulmakynän, kun maksoi vain 1.95€. Tämän laadusta olin myös yllättynyt, koska ei lähtenyt kävelemään hikoillessakaan ja oli juuri sopivan sävyinen + harjasta iso plussa henkkamaukalle.
Minun pitäisi ostaa huultenrajauskynä. Kuten serkkuni tokaisi, että suomalaisnaisten yleisin virhe on olla käyttämättä rajauskynää, jolloin huulipuna karkaa omille teilleen tai ei pysy siistissä muodossa. Allekirjoitan tämän, koska ei ole vaan tullut ostettua rajauskynää ihan siitä syystä, että jos harvoin käyttää punaa niin... No, pelkkä tekosyyhän se on.

H&M huulipuna ja kulmakynä, Rimmel liquid eyeliner ja luomiväri.
Silmämeikki on minulle se vaikea. En tee hämähäkkiripsiä millään ripsivärillä, enkä usein sotkekaan sitä, mutta sitten kaikki muu, kuten luomivärit ja rajaukset ovat minulle jokseenkin hankalia (=mahdottomia). Minulla on kyllä luomivärejä pariakin eri sävyä, mutta H&M:n luomiväri on liian puuterimainen, karisee ja varisee, eikä sillä saa mitään aikaiseksi. (Halpispaskaa.) Sitten minulla on smoky eyes -kynä, jota en sitäkään osaa käyttää koska se taas on liian puikkomainen ja tahmea. En siis osaa meikata luomia kunnolla, vaikka millaisia ohjeita olen lukenut (ja minä siis olen lukenut paljon ohjeita).
Kajaalin kanssa ongelmia tuottaa ripsien vierestä röpelöinen iho, jolloin "hieno" rajaus hyppii omia aikojaan ja suttaantuu. Kun kajaalikynäni sanoi itsensä irti, ostin Tokmannilta Rimmelin liquid eyelinerin. Testasin sitä serkun meikkipussista ja totesin, että sillä jopa minä osasin tehdä rajauksen! Woohoo! Kesti hikoilun paremmin kuin serkun vedenkestävä versio.
Mukaan tarttui myös Rimmelin rusehtava luomivärisetti ihan vain siitä syystä, että haluan oppia käyttämään luomiväriä. Ei ole tähän mennessä varissut ja sillä onnistunee myös smoky eyes. Ruskea korostanee myös nätisti sinisiä silmiäni, että ehkäpä se tästä.

Ei kun vaan katsomaan tutoriaaleja silmämeikin tekoon!

Ennen sitä viikon (ja kuukauden, ja vuodenkin) luontokuva:Dat face.

2 kommenttia:

  1. Hei aivan ihastuttava blogi!♥ Törmäsin suhun mun blogissa ja olin joskus kauan aikaa sitten saanut sulta ihanan kommentin mitä en ollut huomannut ja pahoittelen sitä etten ollut sulle vastannut! Mukavaa tekstiä ja loistava blogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, pitäisi tuo banneri uusia jossain välissä. :)

      Poista