lauantai 22. kesäkuuta 2013

Oppa Pinup Style

... eli juhannus fiftarirytkissä joraten Gangnam Styleä, Gentlemania ja Rumadaita.
Koska serkkuni osti fiftarimekon wannabesta oli vain asiallista, että otimme "pinup"-session uusiksi. Senkun sonnustautumaan 50's-tyylisiin vaatteisiin aina petticoatia myöten ja kihartamaan tukkaa. Parturi-kampaamo Paawo pääsi jälleen hyödyntämään taitojaan, mutta kiitos kuuluu myös miehelleni, joka kustansi puolivahingossa hiuskiinteeni.

Siitä sitten kuokkimaan mummon ja muiden sukulaisten grillijuhliin ja norkoilemaan ruokaa. Olin ainoa, joka ei tuonut omia eväitä, mutta olen pieniruokainen ja tuntuipa sitä evästä jäävän yli.
Vanhuksia piti viihdyttää tanssimalla julkisesti mummon takapihalla Gangnam Styleä, Gentlemania ja Rumadaita, kuten sanoinkin. 85-vuotiaalla mummollakin oli hauskaa nauraa nykyajan tansseille. Ja kyllä, tässä vaiheessa olimme vielä selvinpäin. Kuvasimme myös päivällä pari videopätkää.
Kerrankin Riihisaaressa oli oikea kokko! Tosin parin kotitekoisen Avalonin ja Sinisen Enkelin, sekä Singstarin ja Rock Band -raakkumisen jälkeen, kun viimein pääsimme kaupunkiin, oli jäljellä vain hieno hiillos. Joku yritti grillata makkaraa, jolloin veljeni tarjoutui grillaamaan naama punaisena miltei palamisetäisyydelle (jopa viiden metrin päässä oli tukalan kuuma). Makkaran alkuperäinen grillaaja tokaisi, että jos onnistut sen grillaamaan niin saat syödäkin sen, mutta veljeni ei ikävä kyllä tykkää ryynimakkarasta, eikä varsinkaan kun se kypsyy vain toisesta päästä.

Nolasimme poikaystäväni taas julkisesti tanssimalla lisää Gangnam Styleä ilman musiikkia tällä kertaa ja saimme kuulemma vähän yleisöäkin. Illan piti jatkua baariin, mutta sattuneista syistä matka tyssäsi nakkarille ja siitä nukkumaan. Olen kai pian kaikkien näiden kotitekoisten Avalonien jälkeen immuuni liköörille, kun ei tullut krapulaakaan.

Tänään paistuin auringossa kirjaimellisesti, aurinkorasva näet unohtui ja lopputuloksena minulla, sekä serkullani on kauniit "rusketusraidat" eli hieno tulipunainen dekoltee ja käsivarret, sekä ihana syyhy ihon kuoriutuessa. Eipähän ollut tylsä juhannus, vaikka sellaista skeptikkona jo ehdinkin povailla.

Hyvää jussia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti