maanantai 24. kesäkuuta 2013

50-luvun filmitähdet tai ainakin melkein

Kolmas ja viimeinen osa sarjaamme wannabe pinup-tytöt. Uusissa mekoissa tietenkin, koska pitihän Paawon käydä ostamassa toinen mekko, kun isi antoi sitä varten oikein rahaakin. Minä en tietenkään ole rahaa mistään saanut, mutta ostin silti itsellenikin uuden mekon.
Setä otti meistä muutaman parikuvan, kiitos siis hänelle. Voin sanoa, että oli jokseenkin hiostava sää käyttää petticoatia ja suht napakkakankaista mekkoa. Hell Bunny Vixen -mallistoa kummankin mekot. Minäkin halusin punaisen, mutta tämä istui paljon paremmin.

Asustin mekon halpiskorulla, H&M:n halpishuulipunalla, joka oli yllättävän hyvälaatuinen ja Parturi-kampaamo Paulan sipulinutturalla. Paawo oli silti tyylikkäämpi kokopunaisissaan. :)

Jostain syystä mummo ei tykännyt huulipunasta, vaikka setäkin koitti selittää, että se on olennainen osa tätä "50-luvun filmitähti" -lookia.

Mmm, Magnumia.
Maistuis varmaan siullekin.
Jäätelöä käytiin Siwasta ja serkku sai hienot Magnum-poseeraukset aikaiseksi. Sedän naisystävä sai vähän poron paskaa ja jokseenkin kookkaan puoleisen suklaan. Kyllä miullekin kelpais, vaikka Fazer onkin parempaa kuin Marabou.

Mansikoita saatiin myös mutustaa, kuten näkyy. Kesän ensimmäiset suomalaiset mansikat. Viikolla täytyy sitten ostaa itekin mansikoita täytekakkua varten valmistujaisiin/ukon synttäreille, jotka hoituu kätevästi yhdellä kertaa.

Nyt on koko kesän edestä pidetty hauskaa, leikkikaveri painuu takaisin Länsi-Suomeen ja minä jään tänne pohtimaan, että mitäs hittoa sitä sitten keksisi. Jospa sitä tällä kertaa kävisi uimassa ihan uikkareissa, ettei tarvitse vaihtaa porukoilta löytyviin hätävaatteisiin, nolata avomiestä (ja miehen perhettä) lampsimalla huonosti istuvassa kirkkaankeltaisessa Savonranta-paidassa ja rumassa kukkahameessa miehen porukoille suoraan sisään ja kiekaisemalla kovaan ääneen:

"HEWWOOO!"

Ja sitten huomaat, että niillä on sukulaisia kylässä...

1 kommentti: