sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viikon kuulumiset

Torstaina kävin hakemassa Vivien of Hollowayn paketin. Navymekko istuu kauniisti, mutta puuvillainen kuppikakkumekko on jonkin verran isompi, vaikka ovat samalla mallilla tehty ja samaa kokoa. Wat? Ehkä se johtuu materiaalista. Samoin puuvillainen halternecktoppi on väljä erityisesti rinnasta, vaikka kokotaulukon mukaan olen tismalleen vaatekappaleen kokoinen. Pitänee käyttää ompelijalla puuvillaversiot tai opetella tunkemaan sukkia rintamukseen.

Päivän asu oli kasuaalimpi kun normaalisti. Toppi Lindex (kirpparilta), hame Seppälä (vanha kuin taivas) ja sandaalit Ecco. Korvissa uudet ankkurikorvikset, jotka ei hienosti kuvissa näy.
Maanantaina ostin kirpparilta ylläolevissa päivän asukuvissa olevan Lindexin topin ja toisen H&M:n laivastonsinisen t-paidan, joka päätyi jo pesukoppaan eilisen lenkin jäljiltä. Olen siis tehnyt tällä viikolla kaksi ennätystä: löytänyt kirpparilta vaatetta ensimmäistä kertaa vuosiin ja käynyt lenkillä ensimmäistä kertaa vuosiin. :D

Eilen kärsin kamalasta morkkiksesta syötyäni Lidlin viidensadan kilokalorin korvapuustin, että piti käydä liikkumassa. Mies lainasi kuulokkeet, jotka kestivät korvissa ja pingoin Dekaron - Choice of Heron vauhdissa menemään. Ja kuolin kolmekymmentä metriä myöhemmin.  Kävelin silti vielä 45 minuuttia reippaasti musiikin tahdissa puoliääneen hoilottaen ja kuvittelin, että jalkani eivät ole maitohapoilla.
Minulla on naiivi ja mahdoton haave, että joskus vielä juoksen koko kappaleen ajan. Naiivi toive on siksi, että tiedän itsekin, että vaikka minulla oli kivaa lenkillä eilen ja aikeissa on mennä toistekin, menen seuraavan kerran lenkille ehkä ensi kesänä. Tämä siitä huolimatta, että ostin 120 euron juoksukenkäni jo kolme vuotta sitten. On niillä juostu kolmesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti