sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Sukujuhlat II

Pari viikkoa sitten juhlittiin äidin kuusikymppisiä ja juhlien jälkimainingit tuntuu vieläkin, kun vaaka näyttää puoltatoista kiloa enemmän kuin ennen juhlia. Höh höh.
Muilla on ollut tämän viikon aikana vappujuhlista kuvia, mutta minulla ei ole kuvia, koska emme oikein juhlineet vappua, ellei sitä lasketa juhlimiseksi, että vedin Buranaa pohjalle päänsärkyyn ja nousevaan kuumeeseen, sitten raakuin yksinäni Rock Bandia pari tuntia punaviinipäissäni (en ole sekakäyttäjä, otin viiniä noin 4h särkylääkkeen jälkeen) ja kun Burana lakkaa yhdentoista aikaan vaikuttamasta, kyllästyn odottamaan ihmisiä ja puoli kahdeltatoista vingun haluavani nukkumaan, koska kuolen päänsärkyyn.
Mitä tästä opitaan? Jos päätä jomottaa jo valmiiksi ja siitä (tanniinisesta) punaviinistä tulee päänsärkyä, niin sitähän on silloin pakko ottaa.
Kippis ja kulaus päänsärylle!
Istuimme jälleen omissa oloissamme ja trollasimme minkä ehdimme. Janina kaatoi alkumaljat pöydälle, tervehtimään tullut serkun mies kaatoi siiderit omille housuilleen. Tarjoilija nauroi jättävänsä mopin valmiusasentoon lähistölle seuraavaa kertaa varten. Minä purskautin punaviinit mekolle nauraessani ja tuossa se on edelleen tuolin päällä odottamassa puhdistusta. Mites puhdistat, kun pesulapussa lukee Dry clean only? Ajattelin kokeilla "paikallispesua" käsin tai etsiä jonkin puhdistustussin käsiini, on kuitenkin suosikkimekkojani ja varmaan kallein ihan kaupasta ostettu mekkoni.

Valtaosan ajasta saimme olla viidestään (poikaystävä istui vieressäni, mutta ei ole kuvissa, koska ei halua naamaansa nettiin), mutta jälkiruoan aikoihin serkkuni neljävuotias tytär tuli istumaan väliimme. Sai päähänsä, että Irish Coffeen tikku on taikasauva ja sitten leikimmekin "kuolemista" abrakadabrasta vielä pitkään jälkiruoan jälkeen. Meitä oli neljä nättiä prinsessaa, vaikka Paawo halusikin olla ennemmän noita, koska hänellä ei ollut prinssiä mukana.
Oli muuten hyvä Irish Coffee ja hyvää palvelua; vatkasivat kermavaahdot tilauksesta herkkukahviini. Ei ollut mitään purkkikermavaahtoa vaan ihan kunnon tavaraa. Alkoholiakin oli varattu enemmän kuin viimeksi niin ei loppunut konjakit kesken pippaloiden. Iskän piikkiin kaikki tietenkin.
Vasemmalla alhaalla oleva kuva on serkuntyttären ottama. Taiteellinen mukula eikö? :D
No, ehkei se niin haittaa, ettei vappuna tullut juhlittua, kun on tullut jo sen verran suvun kanssa juhlittua viime viikkoina. Savon Hovissa oli nämäkin juhlat, taitaa sukulaiset olla ihastuneet vaihteeksi tähän paikkaan.
Yhteen aikaan oli Hospitz, jossa pidettiin kolmet juhlat, yhdet juhlat oli Casinolla ja kahdet viimeisimmät on pidetty Savon Hovissa. Johtuu varmaan siitä, että ravintola on tällä puolella kaupunkia ja valtaosa väestä asuu tällä puolella kaupunkia/Suomea. Sitä paitsi setähän jo totesi, että pidetään paikka pystyssä suvun voimin. Ruoka on hyvää, tarjoilu pelittää, ja sen verran juhlat tuli maksamaan, että ihme on jos ei vähän aikaa pystyssä pysy :D Ehkä ennen pitkää väki löytää  a'la Carte pöytäänkin, lounaallahan porukkaa taitaa rumpata jo muutenkin.

Asiasta kukkaruukkuun, minulla on kamala flunssa yhä ja koiralla on valeraskaus.
Isä laittoi Pöystille kaulurin ettei imeskele nisiään verelle.
En tiedä kummalla on kurjempi olo ja kumpaa vituttaa enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti