perjantai 15. toukokuuta 2015

OOTD: Red & White polkadot

Aloitetaan heti alkuun puhumalla säästä. Olen ollut onnekas, kun en ole (vielä) kastunut töihin mennessä enkä töistä tullessa, vaikka joka päivä on povattu joko aamuksi tai iltapäiväksi sadetta. Keskiviikkona lähdin riskillä pyörällä töihin vaikka iltapäiväksi oli luvattu sadetta, joten olin töissä 12min etuajassa sen vakituisen klo 8.00-8.03 välin sijaan. Ei satanut vettä ei, eikä iltapäivälläkään ja nyt kun kirjoitan tästä tänne blogiin, kastun heti maanantaina. Karmea karma iskee ja vettä tulee kuin Esterin peestä.

Joka tapauksessa tänään oli niin hyvä sää, että lähdin lounastauolla Lipalle lörtsylle. Aurinko paistoi, tuuli kylmästi, mutta oli mukavaa juoruta vanhan työnantajan kanssa. Aamupäivä oli hiljainen, mutta iltapäivällä oli sutinaa niin paljon, että hyvä jos ehdin puhelimeen vastailla, joten happihyppelystä oli hyötyä aamukooman jälkeen. Työkaverillekin jäi maanantaiksi pulma jos toinenkin sopivasti ratkottavaksi.

Kaunis sää sai minut myös kysymään ukon turjakkeelta josko saisin asukuvia, kun tuo metsäkin on niin mukavasti hiirenkorvilla. Minun on pitänyt kuvata Lady Vintagelta tilatut vaatteet, mutta koska tilaus meni niin totaalisen päin pyllyä, teen siitä ihan oman postauksensa aikanaan. Tässä on tämän päivän työasu, jota muokkasin sen verran, että sidoin tuulitukkani nutturalle ja rusetin päälle, ja vaihdoin tennarit Lola Ramonoihin kuvia varten. Korkkareissa ja korkeavyötäröisissä hameissa on se hyvä puoli, että kun ne yhdistää, jalat näyttää kilometrin pituisilta.
Dress: Hell Bunny Melanie
Petticoat: Sam's
Shoes: Lola Ramona
Tykkään tästä ja monesta muusta Hell Bunnyn mekosta, koska kangas on niin ohutta, että tylli pitää kunnolla helmat koholla. Vivien of Hollowayn puuvillasatiiniset mekot ovat paksumpaa ja raskaampaa kangasta, joten oikein tuuheakaan tylli ei kohota samalla tavalla kuin kevyempiä kankaita. Tässä kun pompahtelin hyväntuulisena työpaikan rappusissa helmat hulmuten alas, niin oli siinä työkavereilla ihmettelemistä. :D

Olen tyytyväinen, että voin pukeutua omalla tyylillä ja käyttää tyllejäkin töissä. Mekot saavat kehuja ja pirteä olemus piristää muitakin ja itse olen paljon iloisempi esim. punaisessa mekossa kuin jos olisin vaikka mustassa kynämekossa. Ei ole sama asia.
Tälläinen ilme minulla on, kun härpäkkeet lähtevät omia aikojaan pyörimään, ja kun minun pitäisi neuvoa asiassa, josta en ole ikinä kuullutkaan.
Minulla on paljon postausideoita, kunhan vain ehtisi kaiken toteuttamaan. Jotenkin asukuvien ottaminen on sutjakampaa/helpompaa varsinkin, jos on valmiiksi vaatteet päällä, ettei tarvitse esim. ostoksia erikseen esitellä tai pitää "photoshootia". Riittää että ukon hätistää ulos, lupaa palkaksi pari olutta ja marmattaa kymmenen minuuttia, että mennään, mennään, mennään.

Olen ottanut jo joitain kuvia tuleviin postauksiin, jotka käsittelevät muun muassa tyllihameita, pahasti kussutta Lady V:n tilausta ja jo aiemmin työpaikan kautta tehtyä Dermosilin tilausta. Nyt olen melkein kaikkia tilaamani tuotteita testannut, joten lätkäisen tänne ajallaan pitkästä aikaa kosmetiikkaan liittyvän postauksen, ettei ihan joka viikko tarvitse naamaani tuijottaa.

Paljon muutakin olen juoninut kuin yllä mainitut postaukset. Saa jotain ehdottaakin, jos siltä tuntuu, kunhan se ei liity hiustenlaittoon/kampauksiin - ellette halua nähdä epic fail -kuvia, kun yritän laittaa tukkaani ja lopputulos näyttää harakanpesältä. Ei sillä, etteikö blogissani olisi jo valmiiksi fail-tagi. Se ainakin tulee Lady Vintagea koskevaan postaukseen, jos näin etukäteen asiasta mainitsen.

Muutoin hyvää viikonloppua ja mukavaa kevättä kaikille. Palataan astialle sitten kun siltä tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti