keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Sininen on uusi musta

Olen ollut koko alkuviikon flunssainen, yskinyt ikävästi ja niiskuttanut. En ole ainoa, koska työkaveritkin on köhässä. Mynthoneita, Bafucineja, Strepsilsejä ja kolmioyskänlääkettä on mennyt ja menee varmaan vielä enemmän. Tarpeeksi kun yskii, alkaa tuntua kurkussa kaktukselta ja se pahentaa paitsi kurkkukipua myös yskää. Noidankehä kesti viimeksi kolme viikkoa.

Pikkuveli tuli tänään kaupunkiin, ja koska koiralle piti varta vasten hakea City-Marketista tietynlaista mureketta (ronkeli elukka), otimme myös kuvia kaupungilla. Päälle valikoitui pelkkää navynsinistä, työasun variaatio, johon vaihdoin vain neuletakin. Töissä (ja muuten työhaastattelussakin) oli Hell Bunnyn turkoosi neuletakki, joka ei taida olla vielä kuvissa näkynyt. Tämä on Hell Bunnyn Alexa-niminen neuletakki, joka itseasiassa näkyi vasta vähän aikaa sitten kuvissa yhdistettynä punaiseen Vivien of Hollowayn mekkoon. Melkein sama asu, mekon väri on vain eri. Olen viihtynyt VOH:issa viime aikoina hyvinkin paljon, vaikka harmittaa, että kangas on sen verran painavaa, ettei se hulmua tuulessa kovinkaan kauniisti, eikä muhkeakaan tylli kohota helmaa aivan yhtä paljon kuin kevyempiä kankaita.
Porukoilla käynnin jälkeen oli helmat täynnä koiran karvoja. Oli kiva tarrarullalla vedellä kellohelmat puhtaaksi jälkikäteen. Koiralle kuuluu jo parempaa, vaikka minulle ei, mutta huomionkipeä otus oli kyllä ja tuli kutsusta kainaloon kyhnyttämään (kerrankin). Minäkin voisin vetäytyä siipan kainaloon kiehnäämään, jos ei olisi sitä vaaraa että yskin naamalle. Vaikka ei sillä, etteikö tämä flunssa olisi nimenomaan ukon turjakkeelta tullut. Toivotaan, että menee ohi ennen pitkään.

Parin viikon päästä olisi reissu Lappeenrantaan, jonne pyysin Janinan seuraksi mukaan. Erakoidun monesti kotona, joten tartuin tilaisuuteen päästä edullisesti matkalle edes jonnekin vähän Savonlinnaa isompaan kaupunkiin. Jos se nyt on isompi. Ei sillä totta puhuen ole väliä, koska matkaisin vaikka Ikaalisiin, jos joku lähtisi mukaan ja siellähän ei oikeasti ole mitään muuta kuin kylpylä. Ja sekin on kymmenen kilometriä kaupungin ulkopuolella.

Olen myös pelannut pitkästä aikaa pleikkarilla. Aloitin Final Fantasy X-2 HD Remasterin ja yllätyin alkuun miten paljon eroa normaaliversiolla on Internationaliin (johon HD versio pohjautuu), jossa on muun muassa kolme classia lisää ja Creature Creator, johon en ole perehtynyt. Pelaan perustyttökolmikolla ja vaihtelen dresspherejä mielinmäärin. Girl power!
Melkein kuin vaihtelisin itsekin Dresspherejä aina aamulla, kun töissä on joka päivä enemmän tai vähemmän eri asu. Kuka vielä keksisi minulle sellaisen asun, josta saa taikavoimia? Voisin päräytellä teleportilla töihin niin ei tarvitse jäädä sillan taakse jumiin ja myöhästyä töistä, kun ilkeä luotsi lätkäisee puomit alas kymmentä vaille kahdeksan.

3 kommenttia:

 1. Yskä on flunssa-ajan kaikista ikäin osuus. Helposti. Jos ite saan nykysin flunssaa niin odotana aina kammolla sitä kuinka kauan yskä kestää, koska sen saakelin keuhkokuumeen jälkeinen 6 kuukautta jatkuvaa yskää jätti lieviä traumoja :D

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukkahousut :) Ihanat ballerinat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat todella tykätä sukkahousuista :) Sokokselta ostin alennuksesta, merkki on Kunert, jos kiinnostaa.

   Poista