sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pretty in polkadot & gingham

Tässä lisää Paawon kanssa otettuja kuvia. Nyt serkkutyttö on jo matkalla kotiin ja minä pohdin mitähän hittoa sitä sitten seuraavan viikon oikein tekisin. Kaikista tällä viikolla syödyistä herkuista (karkit, juustokakku, pizza, jäätelö, alkoholijuomat, toinen jäätelö, suklaapatukka) huolimatta olen jatkanut laihtumistani ja olen kohta tavoitepainossa. Mahduin jopa tuohon punaiseen Momo-mekkooni! Minä jo harkitsin myyväni sen, kun otti niin pahasti alleista kiinni. Tissit se litistää vieläkin, mutta niin kauan kuin voin hengittää, kaikki hyvin!
Tykkäsin näistä kuvista niin paljon monestakin eri syystä, että tässä onkin oikein iso läjä niitä. En ole ylikontrastoinut niitä, kamerallani on vain omat taiteelliset näkemyksensä auringossa otetuista kuvista, mutta minä pidän niistä. Toisekseen pidän tuosta mekosta, koska se mahtuu taas päälle ja näyttää kivalta sinistä taustaa vasten, mutta kaikista eniten pidän hiuksistani - ihan vain siksi, että sain niistä vahingossa kivan näköiset. Yritin kihartaa niitä, mutta feilasin ja sitten harjasin ne suutuspäissäni ja huomasin, että kappas kuppas, kun näyttääkin kivalta. Puoli tuntia jälkeenpäin, kun ne olivat yhä tuollaisilla laineilla, löträsin ne kauttaaltaan hiuslakalla ja olin happy. Tyllihamekin näyttää niin tuuhealta, ettei uskoisi tuon olevan se lättänämpi yksilö.

Aion käyttää vastaisuudessa tätä Hell Bunnyn Momo-mekkoa paljon enemmän, mutta ehkä ennen sitä vien mekon ompelijalle, että laskee vähän tuota liian ylös kurottavaa kaula-aukkoa niin, että dekoltee pääsee paremmin oikeuksiinsa (=palamaan, kun kesästä puhumaan). Samalla joutaa poistaa mekossa olevat lenkit, koska en sitä tämän mukana tullutta kangasvyötä käytä kuitenkaan, koska vyötärö on mekossa oikeasti kainaloiden kohdalla.
(Edit 2016: En vienyt ompelijalle ja harkitsen yhä myymistä.)

Kuvissa olevat Lola Ramonatkin kaipaavat hienosäätöä. Ajattelin viedä ne suutarille, että tekisi niihin jotkin remmit, että ne kestäisivät jalassa paremmin niin, ettei minun tarvitse pelätä horjahtavani laiturilta alas tai kävellä kuin olisi rautakanki takalistossa.
(Edit 2016: En vienyt näitäkään, kantapäissä on luistonesto geelilaput.)

Sitten loppuun minun täytyy sanoa, että Paawolta saa kyllä aina maailman parhaat inspiraatiot fiftarityyliseen pukeutumiseen. Hän onnistuu näyttämään kauniilta vaikka missä yhdistelmissä ja ihan arkisetkin vaatteet saavat pinup-henkisyyttä hänen käytössään.  
She's always so fabulous!

3 kommenttia:

 1. More great photos of you two lovely ladies, you're both fabulous in the red! That dock area that you use in your photos regularly is such a pretty spot, is it on a lake?
  P x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much, and yes it's on a lake :) I live in a town that's built on many islands so I'm completely surrounded by water everywhere. Finland is called "the land of thousand lakes" and it fits when talking about my hometown.
   That one is a small dock nearby my house which I like using as a background, because it's close and it's always in the sun (when it's sunny). Sometimes I go read there with my boyfriend :)

   Poista
 2. Aww, kiitos Maawo mushukkaiseni<3

  VastaaPoista