lauantai 14. kesäkuuta 2014

Olennorppaolennorppaolennorppa

Kävimme Paawon kanssa kaupungilla katsastamassa Saima-kahvilan ja sen yhteydessä olevan Saimatalon kaupan, josta ostin varmaan maailman kalleimmat säilytyslaatikot - mutta vintagetyylistä minä voin maksaakin. Oikeastaan se onkin syy, miksi menimme kauppaan, kun näin kaikenlaista kivaa retrotyylin sisustuskamaa ikkunassa ja sitten hairahdin ostamaan 80 eurolla rojua, eli kolme eri kokoista säilytyslaatikkoa, hienon kuppikakkukuvioidun rasian pussiteelle ja tikkunekun! Kyllä, tikkunekun!

Siihen on hyvä syy miksi en esittele blogissa asuntoani niin kuin kaikki muut bloggarit, joilla on omat kämpät tai ainakin tilavat vuokrakämpät, jotka on aina piirun tarkkaan siistejä ja sisustuselementtejä löytyy tyynyistä aina tekokukkiin saakka: minä asun tupaten täyteen ahdetussa yksiössä, jossa siivoaminen on helvetillistä. Minun on jo pitkään täytynyt ostaa säilytyslaatikoita, että saisi kirjahyllyn (joka näyttää kaatopaikalta sekatavaroineen) ojennukseen, niin ehkäpä olisi mielekkäämpää siivota ja mielekkäämpää asua pienessäkin asunnossa.

Tikkunekkuja syödessämme ehdotin läpällä, että koska aurinko paistaa ja lämmintä on hurjat 20 astetta, voisimme käydä rannalla. No sinnehän me sitten menimme, minä sain uikkaristani kuvan ja vaikka veden lämpötila vähän epäilytti, tuli se talviturkkikin riisuttua! Ja juuri sopivasti, koska tänään onkin hurjat 11 astetta lämmintä, pilvistä ja vesisadetta enteilevää säätä, ja samanlaista on luvattu sitten juhannukseen asti. Vedet kylmenevät varmasti sen verran, että ihan hyvä vain, että kävimme eilen uimassa, kun vedessä vielä tarkenikin uida.

Proof or it didn't happen:
Olennorppaolennorppaolennorppa!
Katsotaan sitten uimista heinäkuussa uudestaan.

4 kommenttia:

 1. Onko Saima-talon kauppakin lähtenyt tuolle vintage(=krääsä)-linjalle? Joskushan siellä myytiin lähinnä vain käsitöitä ja tarkoitan siis, että niihin verratuna krääsää.

  Tuo uikkari on muuten ihan mielettömän upea! Ja tuo sun rantalook on just sellanen, mitä itsellekin ajattelin, jos joskus rannalle eksyn :) Ja voi vitsi tota sun lookia ekassa kuvassa, en voi sanoa muuta kuin vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä enimmäkseen kaikkee ylihinnoiteltua tavaraa, käsitöitä, kalliita pehmoleluja ja sitten oli muutamia vintagetyylisiä rasioita, esim. säilytykseen, sitten oli teepussirasia, kahvirasioita, koiran- ja kissanruokalootia ym. ja pyyhkeitä. Söpöjä, mutta kalliita pilkkupyyhkeitä :) Oli siellä siis tosiaan käsityökamaakin, mutta ilahdutti että oli näitä retrotyylin tavaroitakin. Käyn vielä joskus hamstraamassa lisää laatikoita kunhan rahatilanne sallii.

   Rantalookista sen verran, että oli mielenkiintoista tuo hattu päässä körötellä pyörällä pari kilometria :D Luulin jo, että se lentää taivaan tuuliin mutta ehjänä päästii molemmat kotia, minä sekä hattu.

   Poista
 2. Oooh ihana uikkari ja kivoja kuvia! :) Yritän opetella tätä kommentointia nyt mut en keksi mitään järkevämpää sanottavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehuista ja kommentista ylipäänsä :) Uikkari on tosi ihana, mutta ei ole ollut enempää uimakelejä, että olis päässy useamminkin käyttöön. Tässä niitä luvattuja helteitä odotellessa.

   Poista