lauantai 4. tammikuuta 2014

Hyvää myöhäistä uutta vuotta!

eli kertomus uuden vuoden aatosta.


Uudenvuoden aatto oli ja meni. Menimme isohkolla porukalla baariin, minä ja poikaystäväni, pikkuveli ja miehen sisko ja hänen ukkonsa. Mukana olivat myös alkuillasta poikaystävän kaveri ja hänen tyttöystävänsä (voi pikkuvelirukkaa, kun ainoa, jonka puoliso ei ollut mukana), mutta he katosivat jonnekin.
Rocksissa oli taas liikenteessä vähintäänkin mielenkiintoista porukkaa. En tiedä mainitsinko aiemmin, mutta edellisellä kerralla kun kävin siellä joku täysin randomjätkä päätti tulla pörröttämään tukkaani. Tällä kertaa kukaan ei lähennellyt minua, mutta outoja ihmisiä oli liikenteessä. Viereisessä pöydässä istui kaveriporukka, josta yksi tytöistä itki varmaan tunnin verran puhelintaan kytäten. Salakavalasti ukkoni kaveri ja hänen tyttöystävänsä katosivat, joten luulin, että heillä on parisuhdeongelmia ja oletin, että myös sillä vollaajalla oli jotain vialla elämässä.
Tunti oltiin ehkä siinä rauhassa jutusteltu ja drinkeistä nautiskeltu, kun mieheni sisar M huutaa: "NYT SE YRJÖÖ, NYT SE YRJÖÖ!" Käännyin katsomaan niin eikös sieltä purjo lennä miltei jonkin jätkän päälle, nojatuolin käsinojalle ja lattialle. Aioin käräyttää tytön, mutta joku muu ehti ensin tai sitten baarissa on valvontakamera. Ei siinä portsaritkaan uskaltaneet mennä lähelle ja me vaihdoimme paikkaa tanssilattian tuntumassa oleville baarijakkaroille.
Musiikin saralla minua huijattiin. Kaikkien muiden toiveet soitettiin paitsi minun, kunnes kello tuli puoli kolme ja The Fox ja Gangnam style pärähtivät peräkkäin soimaan :D Taktinen veto, taktinen veto. Tanssilattia oli täynnä väkeä. Hevilettijätkät jorasivat siellä ihan onnessaan ja joku mies veti erään makkarankuoreen ahtautuneen tytön helman tisseihin asti ylös niin, että stringit vilkkuivat.

Sitten päästäänkin muihin puuhiin. Olen katsonut The Borgiasia (Borgiat - maan ja taivaan valtiaat) aika paljon nyt joululoman aikana. Kaikki kolme kautta oikeastaan ja tänään sain raivokilarit nähtyäni mihin kohtaan sarja lopetettiin. Puhutaan cliffhangereista niin juurikin sellainen odotti.

http://images4.fanpop.com/image/photos/21500000/Cesare-Lucrezia-cesare-and-lucrezia-21591993-1500-2000.jpg
Lucrezia ja Cesare Borgia, kuva: Google

Luin kyllä aika paljon Borgioista Wikipediasta ja tiedän, että sarjaa ei voi liian pitkälle jatkaa jos meinaa saada edes jossain määrin onnellisen lopun, mutta olisin halunnut edes vähän paremman lopetuksen erityisesti koko sarjan suosikeille, eli Lucrezialle ja Cesarelle. Micheletto oli myös yksi suosikeistani, ihanan persoonallisen näköinen mies :)

Kyrpiintyneenä hankin haltuuni Tudorsin kaikki neljä tuotantokautta. Jos sekin loppuu cliffhangeriin niin jatkan raivoamista.
Tulee vaan kamala ikävä Cesarea nahkahousuissaan ja kalukukkaroissaan, nam. Toivottavasti fanien toiveet kuultaisiin ja tekisivät edes sen elokuvan, että juoni saadaan paremmin loppuun.

Tilasin itselleni Jimmsiltä 250gb SSD-levyn. Kone reistailee välillä ja on hidas kuin etana aina silloin, kun olisi kiire niin ehkäpä SSD auttaisi asiaan. Inhottaa vain asentaa kaikki uudestaan ja erityisesti Sims 2:n kanssa asia riipoo, koska ei sitä SSD:lle kehtaa asentaa niin kuin olen aiemmin jo tainnut mainitakin.

En tiedä olenko sanonut, että pelaan myös Guild Wars 2:sta ja en tiedä kiinnostaako ketään, mutta kävin kurkkaamassa sitä ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen ja mitä minä oikein sain päähäni tehdä? Total makeoverin, eli muutin hahmoni erinäköiseksi. Kypsästä naismaagista tuli hyvin... animemainen teinityttö :D


Nyt kun noita katsoo niin melkein kaduttaa, että muutin ulkonäköä, vaikka uusi ulkonäkö on kyllä todella söpö :( Sinisen tukan kanssa ei oikein sovi muut värisävyt kuin sininen ja valkoinen toisin kuin kultaisen tukan kanssa sopivat kaikki.
Olisin voinut tehdä toisen hahmon, vaikka Guardianin ja tehdä siitä söpön niin kuin tuo alempi, mutta ehkäpä innostuisin pelaamaan enemmän jos hahmoni ei näyttäisi aina niin tylsältä ja tutulta. Tai sitten teen vain toisen hahmon, jolla ehkä jaksan pelata lvl5 pidemmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti