torstai 9. tammikuuta 2014

Työn raskaan raataja

Minusta ei tule yrittäjää. Piste.
Työtä on liikaa ja jotenkin sitä tulee koko ajan lisää, vaikka niska limassa raataa jo entisestään. Onneksi enää alle kuukausi ja pahin homma on ohi! Kun tämä on ohi, vejän kyllä kännit. Tai ainakin paljon karkkia. Tai ostan uusia mekkoja. Tai hameita. Tai sen kashmirneuletakin H&M:ltä. Tai punaisen laukun. Tai Guessin laukun, jos rahaa irtoaa tarpeeksi. Tai punaisen Guessin laukun!
Hey, I'm working!
En voi sanoa pitäväni teineistä vaikka pidänkin lapsista, mutta minut pistettiin työskentelemään opiskelijaryhmän ja juurikin teinien kanssa. Onneksi ennakkoluuloni osoittautuivat vääriksi ja hommat joutuivat hyvinkin jouhevasti. Saimme enemmän aikaiseksi puolessatoista tunnissa kuin työttömien ryhmän kanssa puolessa päivässä. Kiitos, opiskelijat jouhevasta asenteesta! Kyllä tämä projekti vielä päätökseen saadaan!
Ehkä meillä työttömillä lurjuksilla on reippailta opiskelijoilta oppimista. Olin itsekin lukioaikana reipas tyttö ja jaksoin, mutta nyt... Nope. Ei minusta yrittäjää tule, ei leipomallakaan.

Varasin parturiajan maanantaiksi, joten ei enää tuota hirvittävää tukkaa seuraavissa kuvissa, ellei kampaaja mystisesti onnistu tekemään lopputuloksesta jotain vielä kamalampaa - se tuskin on mahdollista? Huomenna vielä raadan töitä, mutta sitten kyllä nukun autuaasti koko viikonlopun. Jos en olisi "laihiksella" vetäisin varmaan hirveät määrät karkkia ja omenalimpparia koko pullollisen ellen kaksikin, mutta pitäisi karistaa joulukilot, kiinteytyä ja kotona on muutenkin suklaata. Jos joskus nuo venäläis/virolais/puolalaissuklaat tuosta söisi niin voisi harkita tavallista karkkiakin, mutta eihän sitä herkkuja syömällä laihdu kukaan.

1 kommentti:

  1. Mä kävin varaamassa kampaajalle ajan viime viikolla ja sain sen helmikuulle :D. Toi mun kampaaja on tosi suosittu ja aika edullinen. Toki muualle pääsisi aikaisemmin, mutta tykkään käydä tuolla. Tuolla värjäys ja leikkaus on about 70e, kun taas monissa paikoissa pelkkä pitkien ja puolpitkien hiusten värjäys on jo yksistään 80e.

    VastaaPoista