torstai 16. tammikuuta 2014

Pohjalta on tie vain ylöspäin

Minulla ei sitten ole ollut hyvä viikko, ei yhtään. Minua on syytetty ylenpalttisen negatiiviseksi yleisen puhetyylini johdosta, joten jokaista negatiivista asiaa kohtaan aion nyt listata tähän vastineeksi positiivisia viikon aikana tapahtuneita asioita.

1. Perjantaina päätin viimein asentaa SSD:n koneeseen ja koska en halunnut asentaa Simsejä SSD:lle tilanpuutteen vuoksi, kävin ostamassa myös normaalin kovalevyn. Kone ei kuitenkaan ollut yhteistyökykeinen ja feikki-NumPadin lisäksi koneessani on feikkipaikka toiselle kovalevylle - oikein kovoa suojaava kotelokin löytyy, mutta ei toista SATA-liitäntää. Eli täysi hukkareissu siis.
+ Perjantaina konetta asennellessani pikkuveljeni nouti minulle postista Olivia Rougen tilauksen. Kaikki mahtuu päälle ja hameet ovat aivan ihania.

2. Olivia Rougelta tilattu paita on omituisen mallinen ja lörppö ja silti vähän liian lyhyt, vaikka sitä jo pidennettiin.
+ Mutta ne hameet ovat yhä aivan ihania ja paitaakin voi ihan hyvin käyttää hameiden kanssa, joten ei ollut hukkaostos. Hameet ovat jo nyt olleet kovassa käytössä, mutta kuvia joudutte vielä odottelemaan kuvaajan ja valoisan ajan puutteen johdosta.

3. Sunnuntaina piti tehdä työjuttuja, jotka aiheuttivat erimielisyyksiä tiimin kanssa. Stressatessani en nukkunut yöllä hyvin.
+ Tähän minulla ei ole mitään positiivista sanottavaa muuta kuin se, että tein hyvän tekstin, vaikkei työtä arvostettu.

4. Paskojen yöunien jälkeen maanantaina sitten setvittiin tuota työjuttua, joka toimi vain aasinsiltana kamalaan paskamyrskyyn. Minulla ei ollut aavistustakaan, että selän takana puhuttiin niin paljon paskaa, koska en ollut huomannut mitään merkkejä, että asiat olisivat menneet huonosti töissä, mutta kun kolme ihmistä hyökkää niskaan niin on siinä oikein mukava sitten olla. Omassa elämässäkin on ollut niin paljon sulattelemista, että kaiken sen paskan jälkeen lampsin työkkäriin ja sanoin haluavani lopettaa. Anteeksi en anna, enkä unohda. Ja vaikka antaisinkin anteeksi, ei menneeseen ole paluuta. En voi olla oma itseni ilman, että joku tarkoituksella käsittää väärin jokaisen sanani ja minä en tunnetusti nuole kenenkään persettä - olen liiankin rehellinen. Miten kukaan voi odottaa, että käyttäytyy positiivisemmin sen jälkeen, kun pelkkä ajatuskin töihin menosta saa itkun partaalle?
+ Työkkärin täti oli ymmärtäväinen ja totesi itsekin, että kyseinen valmennus aiheuttaa hänellekin harmaita hiuksia. Positiivista tässä on se, ettei se aiheuta enää minulle harmaita hiuksia varsinkin kun vasta istuin parturissa yhteensä viisi tuntia - olisi surkeaa, jos liilasta tulisikin harmaa. :D Surkeaa on myös se, että kaikilla on paha mieli, mutta jälleen positiivista on se, että mieluummin paha mieli muutaman päivän kuin muutaman viikon ajan. Pohjalta on suunta vain ylöspäin. Paskaa housuun ja uuteen nousuun!

5. Kävin parturissa ensin maanantaina pahan päivän jälkeen. Tukka ei mennyt ihan nappiin, koska sain päähäni, että punaisen sijaan värjätäänkin latvat liilaksi ja oranssista liilaksi ei onnistu ihan kertaheitolla. Lopputulos oli hyvin tumma ja ei niin lähellä violettia.
+ Sain samaan hintaan korjausvärjäyksen tiistaille. Lopputulos ei edelleenkään ole puhdas violetti, mutta purppurainen liila, joten tarpeeksi lähellä. Tärkeintä, että näyttää nätiltä ja ehdottomasti nätiltä näyttää omasta mielestäni. Kuvat puuttuu, koska eräs unohti ottaa talteen Photoshopin asennustiedoston...

6. Eilen kun tulin kotiin ja läppäsin keittiöt valot päälle, lamppu teki tenät ja hajosi. Tein sitten ruokaa pelkän liesituulettimen valossa.
+ Eipähän ukko marmata, että unohdin keittiöön valot :D

7. Unohdin ostaa uuden lampun keittiöön.
+ Ei ukko edelleenkään voi valittaa keittiön valojen päälle jättämisestä.

Loppuun lisättäköön ihan pelkästään positiivisia asioita:
+ Ostin viimeisen Violet-sävyisen Directions-shokkivärin wannabelta. (Tosin huomenna kuulemma tulee lisää.)
+ Sen kovalevyn palauttaminen ei ollut yhtään niin noloa kuin kuvittelin.
+Löysin värittömän matta-päällyslakan H&M:ltä ja vieläpä alle kolmen euron hintaan.
+ Sokoksella oli vielä Color Mask Plum -sävyttävää hoitoainetta jäljellä,
      - mutta se maksoi 2 euroa enemmän kun parturissa. WTF.
+ Sokoksella oli myös Batisten kuivashampoota, josta luki jotain joko Cosmossa tai MeNaisissa. Ostin, koska pakko käyttää toisinaan otsatukan kanssa.
+ Työkkärin täti oli maailman ystävällisin ihminen <3
+ Joulusuklaita on vielä jälelle. Punkku + Fazerin sininen, OMNOMNOM.

P.S. Kuvia tulee sitten kunhan löydän jostain Photoshopin, jotta voin muokata kuvia.

1 kommentti:

  1. Sokoksella toi color mask on ihan jäätävän hintaista, tosin ei se halpaa oo muuallakaan. Itse tosin tilasin syksyllä Hullareilta mustaa ja punaista color maskia, 9,90e kappale. Ärsytti, kun melkeen kaikki kosmetiikkajutut on Hullareilla myynnissä vaan tavarataloissa, mutta onneksi noita Color maskeja pystyi tilaamaan myös nettikaupasta.

    VastaaPoista