perjantai 26. heinäkuuta 2013

Perjantaina hölläillään

... ja aika pitkälti koko viikko muutenkin.

Mustikkaparfait.
Mustikkajäätelö.
Sain mammalta mustikoita sunnuntaina ja jostain syystä en tehnytkään sitä mustikkapiirakkaa mitä meinasin vaan mustikkaparfaitia, jonka valkoinen hyydykeosa maistui jäätelölle niin tuli sitten lopusta parfaitiin käytetystä siirapista tehtyä mustikkajäätelöä. Hyvää olivat molemmat, mutta ohjetta en laita ennen kuin olen testannut kaikki skenaariot ja päättänyt millä tavalla tulee parasta.

Eilen ja tänäänkin tuli pelattua Alfapetiä, (eli Scrabblea) joka osoittautui oikein hauskaksi seurapeliksi. Ukonkutale osti uuden puhelimen niin ei osallistunut meidän mukavaan iltapäivän viettoon ja peliin, jonka aloitin hienosti kirosanalla. Tänään tuli vähän asiallisempaa sanastoa ja tällä kertaa jopa voitin juonimalla mustien palikoiden kanssa!
Anaaliseksiä rannalla.
Tavallista seksiä rannalla.
Värilimehässäkkä.
Tämänpäiväisen Alfapetin jälkeen lähdimme terassille, kun vaihteeksi kesäkin näyttää kesäiseltä. Minua ei niin olisi huvittanut lähteä juomaan rahoja kurkusta alas 100 euron kenkäostosten jälkeen, mutta ihan kivaa siellä oli kun eivät riistäneet drinkeistä hirvittäviä hintoja. Parin Sex on the Beachin jälkeen kävi mielessä kysyä tekisivätkö limepitoisen custom-drinkin ja kyllä, sain itselleni hienon vodkasta, persikkasiirapista ja -likööristä, Spritesta ja oikein reippaasta määrästä limeä kootun kesädrinkin! Se olkoot nimeltään Maawon Eeppinen Limetökötti, aka Yllätys niin kuin baarimekko sanoi takanamme juomiamme ihmettelevälle kaksimetriselle hujopille.
Janinan jäätelövene (vas.) näyttää vähän erilaiselta kuin pikkuveljeni :D
Kauan (= viikon) odotettu paketti saapui!
-109€.

Olin jo pitkään himoinnut pinup-tyyliin sopivia Lola Ramonan kenkiä, kun löysin nämä ihanuudet alennuksesta Brandosilta. Kengät ovat kauttaaltaan pohjia lukuunottamatta aitoa nahkaa ja kun ovat tanskalaiset, eivätkä kiinalaista halpalaatua niin hintaa löytyy. Halusin alunperin vähän erilaiset popot, mutta nämä sitten alennuksesta mukaan tarttui, enkä kadu. Sovitettuani totesin, että vaikka avokkaat ei yleensä kestä jalassa nämä kyllä kestävät varsinkin sitten, kun hankin kantaan sellaisen kantalapun, joka estää kenkien lonksumisen vähän vauhdikkaammassa kävelyssä.


Eivätkö ole oikein herttaiset? Kaikille korkkareiden ja laadukkaiden kenkien ystäville voin suositella Lola Ramonaa. Erottuu takuulla joukosta paitsi ulkonäöllään myös tyylillään. Kuka tarvitsee Louboutineja, kun näissäkin on punaiset pohjat ja näillä voi vielä kävelläkin!

1 kommentti:

  1. Tosta drinksun väristä tuli mieleen drinkki jonka nimi oli tussu. Ei mitään hajua mitä siihen tuli, mutta oli hyvää. Joskus oltiin baarissa serkun kanssa ja se halus tarjota mulle tussua (hyi! :D) ja sitten sen mies kyseli loppuillasta, että haluttaisko me vielä jotain. No serkku tokas sille, että ei me haluta kun ollaan otettu jo monta tussua. Pikkasen joku jätkä katto vieressä :D.

    Mulla on semmonen shottikirja kuin Liekehtivä lehmä jossa on eri shottien/drinkkien nimiä suomeksi. Tyyliin just Sex on the beach = seksiä rannalla jne.. :D.

    VastaaPoista