keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Aikuisten piknik


Maanantaina oli kaupungin syntymäpäivät, joten tiedossa oli perinteiset puistoryyppäjäiset. Eli siis aikuisten piknik, jonka tarjoilut näkyvät yllä. Mukana oli myös viinirypäleitä, riisipiirakoita ja joku törkeän ylihintainen olutmakkara.

Huomaa, että ollaan sukua.
Näin sieluni silmin tulevaisuuteni.
Juhannus part II?
Totesin, että kun kasvan isoksi minusta tulee kukkahattutäti. Joka hiton juhlissa teinit kerääntyvät sankoin joukoin Törniin ja Riihisaareen ryyppäämään, mutta ensimmäistä kertaa näin poliisit pistämässä teinit kaatamaan sixpackin kaljaa nurmikolle ja totesin, että siinä on minun elämäntehtäväni parinkymmenen vuoden päästä - käräytellä alaikäisiä!
Kuten kuvassa näkyy poliisisetien takana (vai sivullako) on pari näitä samanlaisen elämäntehtävän omaksuneita naisia.

Ei siinä muuta, ilta oli hyvä ja hauskaa oli, vaikka muut koijasivat ja kaatoivat karpaloviiniini loput skumpasta. Sellaista kuraa kumpikin, ettei sitä edes maulta erottanut, vaikka olisi ollut jotain muutakin lisätty.

Illasta opimme sen, että koekäytä kengät ennen kuin lähdet niillä kaupungille, jottet näytä kävellessä siltä kuin perseessä olisi tanko ja tyydy kävelemään paljain jaloin kilometria pyörälle ja aja kilometriä pyörällä kotia ilman niitä kenkiä.
Älä luota kavereille juomaa, koska ne kippaavat omat juomansa sinne sekaan, ota henkkarit mukaan vessareissulle, että myös pääset sinne vessaan, äläkä kokeile uusia juomia - älä ainakaan noita helmeileviä kuravellejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti