torstai 4. heinäkuuta 2013

Mikkelin reissu

Yhdeltätoista aamulla pikkuveli soittaa: "Lähdetkö käymään Mikkelissä?"
No, mikäs siinä. Lähdin sitten kolmanneksi pyöräksi pikkuveljen ja hänen morsiamensa seuraksi matkalle ja kävin katsastamassa Stella- ja Akseli-kauppakeskukset. Voin sanoa, että Akselissa oli parempi sisältö minun mielestäni, enemmän kauppoja, joita ei ole täällä ja muutenkin.

Mascarpone-sitruuna-lime-jäätelö. OMNOMNOM.
Kaiken kaupoissa hortoilun jälkeen menimme Amarilloon syömään. Otin uteliaisuuttani kanahampurilaisen, koska välissä oli oikeaa kanaa, eikä nahkaa ja muita jäänteitä, ja pikkuveljeni otti puolen kilon ribsin puoliksi kihlattunsa kanssa. Hyvältä maistui.
Jälkkäriksi olisi voinut ottaa juustokakkua, mutta mansikkamargarita kiinnosti minua enemmän. Viimeksi kun otin mansikkamargaritan, siinä oli yli puolet alkoholia ja vain aavistus mansikkaa, enkä tykännyt siitä yhtään. Amarillon Frozen Strawberry Margarita sen sijaan oli oikein raikas ja maukas tuttavuus, ja sitä sai alkoholittomanakin. Alkoholiton oli vielä parempi, kun maistoin Janinalta. (Se on se tequila.)

Olen ylpeä itsestäni etten ostanut vaatteita, mutta rahaa silti meni. Tässä ostokset:

More tea for me! Punnitse ja Säästä 5€/2kpl.
Essien hip-anema ja asetoniton kynsilakan poistoaine Kicksiltä.
Glitteristä hiusnipsi, 70% alennuksessa ollut valkoinen kaulakoru ja 5.90€ korupaketti.

Glitterin myyjä tokaisi, että taidan pitää punaisesta. En nyt suoranaisesti ole koskaan pitänyt punaisesta, mutta mietin, että se sopii hyvin fiftarivaatteiden kanssa ja ylipäänsä mustan kanssa tuomaan väriä. Niinpä siksi ostin punaisen kynsilakan, punaisen hiusklipsin, punaisen korusetin ja punaista teetä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti