lauantai 20. heinäkuuta 2013

Palovammainen mökkireissu

... ja muut viikon sekoilut kuvina.

Näin alkuun jaettakoon muutama oiva vinkki elämään:

Lihapullakastike ei tykännyt minusta. Hämmensin, ruiskautin kastikkeet koivelle ja pyyhkäisin pyyhkeellä nahkatkin irti. Nyt on jalassa hieno sydämenmuotoinen vähitellen rupeutuva nahkaton läikkä. Rakkaudella kokattu.

Kävin Paawon mökillä tiistaina ja pikkuveli lähti kuokkimaan mukaan. Kuinkas ollakaan puoli tuntia mökille pääsyn jälkeen alkaa sataa vettä ja vettä sitten onkin satanut aika pitkälti tähän päivään saakka. Siitä päästäänkin kolmanteen ja viimeiseen opetukseen:

Lesson 3: Katso säätiedotus ennen kuin lähdet mökille.
Tai lopputulos on seuraava:

No, ainakin löysin kamerastani hienot filtterit ja tuli muuten todella naurettua noille kuville. Hulluilla on aina hauskempaa, huehuehue. Näimme myös kaksi lokkia puussa, oi sitä harvinaisuutta!
Keskiviikkona kävimme syömässä Sylvesterissä kolmestaan, minä, Paawo ja Miksu, jonka jälkeen hengailin Paawon kanssa meillä. Ukko on koko viikon marissut ruokahaluttomuutta ja heikkoa oloa ja jostain syystä hän jopa halusi katsoa elokuvaa kanssamme, WTF! Katsoimme Skyfallin bluerayna ja oi että, Aston Martini!
Ei suotta ole sanottu parhaaksi Bondiksi. Karismaattinen ja ihanan mielipuoli pahiskin.

Perjantaina sain viimein pakettini Shockilta, oi ihanuutta.
Onneksi mekko sopii hyvin, vaikka vähän nappaka hartioista onkin, koska palautuslappu on ruotsiksi, kuten aika pitkälti kaikki muukin paitsi itse lasku. Minun piti tehdä Shockista ihan arvostelu, mutta kuittaantunee tällä kertaa näin: hyvä valikoima, siedettävät toimitusajat (minun tapauksessani 5pv), ei seurantakoodia, tyyriihköt toimituskulut.
Suosittelen silti kaikille, jotka ovat tätä firmaa harkinneet käyttää, mutteivat ole uskaltaneet tilata, koska eivät löytäneet arvostelua/kokemuksia netistä. Otin riskin ja tyytyväisempi en voisi olla.

Mekko menee käyttöön maanantaina, kun minulla ja miehellä on kolmevuotispäivä :) Tarkoituksena on mennä ruokailemaan hienoon ravintolaan (taas) ja yrittää josko saisin herrasmiehen tarjoamaan. Yritykseksi se varmaan jää, mutta kohtahan sitä rahaa alkaa tulla Kelalta niin samapa tuo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti