torstai 1. syyskuuta 2016

Tuulisimmat asukuvat koskaan

Kun ulkona tuulee niin, että tukka lähtee, tai ainakin yrittää erittäin kovasti.
Viime lauantaina suosikkikahvilani lopetti, joten pitihän sitä lähteä ihmisten ilmoille pienestä tuulesta (lue: myrskyvaroituksesta) huolimatta. Viisaana tyttönä puin pöksyt jalkaan kellohelmojen sijasta, mutta vähemmän viisaana tyttönä halusin kuvia asustani ja missäs muuallakaan kuin järven rannalla. Piti ottaa ilo irti kesän viimeisistä 21 asteen lämmöistä!

Tuuli ei ollut ihan yhtä mieltä asukuvien ottamisesta ja vaikka tiesinkin, ettei kuvissa kovin montaa mestarillista yksilöä olisi, niin pakko sanoa, ettei niitä hyviä ollut kuin yksi. Olkaa hyvä.
Aaaaaasi svengaaa!
Totta puhuen valitsin tähän postaukseen niistä lukuisista enemmän tai vähemmän epäonnistuneista kuvista ne koomisimmat, jotta tekin saatte nauraa niille. Joukossa oli tosiaan myös se yksi onnistunut kuva, jossa tuulen pienet tepposetkaan eivät haittaa.
Top: Dolores top by Collectif
Trousers: Parker Cigarette Trousers by Hell Bunny
Shoes: Lola Ramona

Lauantain päivän asuna oli yksinkertaisesti Dolores-toppi ja aiemmin blogissa näkyneet Parker-housut, jotka olivat vähän liian lämpimät yli 20 asteen lämpötilassa, mutta jotka pitivät tuulta hyvin. Lähdin (korkokengistä huolimatta) arkisesti liikenteeseen, ja tarkoitus oli julkaista asukuvat jo viikonloppuna, mutta unohdin ne autuaan onnellisesti kameran uumeniin. Nyt kun näitä katsoo, ei voi olla miettimättä, että kesä oli ja meni, nyt on jo syyskuu. En tiedä tuleeko enää kunnolla lämmintä ja vaikka tänäänkin oli 17 astetta lämmintä, niin ulkona alkaa olla jo syksyistä. Puista tippuu lehdet, vettä tihkuttaa, yöllä viilenee. Voi tuulettaa ilman, että naapurin tupakan savut tulee sisälle jatkuvasti.
Ah, syksy.
Kuten ilmeestä huomaa, kesä oli hyvä. Ehdin tehdä melkein kaiken mitä halusinkin, mitään ei jäänyt hampaan koloon. Paitsi ehkä hiuksia, lehtiä ja vähän hiekkaa.


In English:

It was very windy last Saturday, so of course I had to take some outfit of the day -photos. I didn't expect them to turn out great, but there was only one good picture (the second last one) and the rest were more or less terrible/funny/hilarious, so why not share them with you.

Now it's officially autumn, but back on Saturday it was still very summery, 21 celcius degrees. I wore my red Dolores top with Parker cigarette trousers for a casual but stylish outfit and enjoyed the warm weather. Now I think I can finally accept it's autumn and enjoy the cooling weather, pretty autumn colors and the rainy days. Most of all I can finally open the window without getting cigarette smoke inside, 
Ah, gotta love autumn.

6 kommenttia:

 1. The Dolores Tops from Collectif is so nice and you can really cominat it both to trousers, shorts and skirts. I have all of them in my store, looking forward to when Collectif have the new ones in more sizes in stock so i also can buy them :)

  I wish you a nice weekend :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dolores tops are really good for combining with anything and they're also very flattering on many body types :) The new Pinup Paper Doll top will look very beautiful, I have that one as a dress and it has to be my new favorite. The print features many of Collectif's beautiful pieces and works as an advertisement as it self!

   Happy weekend to you too! :) xo

   Poista
 2. Haha, ihania kuvia! Meillä tuulee täällä niin usein että noita kuvia löytyy melkeinpä jokaisesta kuvauskerrasta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei sentäs tuule ihan aina, paitsi ehkä tosiaan järven rannalla, joten useimmiten välttyy isoilta tuulilta. Lauantaina oli tosiaan myrskyvaroitus, joten ajattelin että kun kerran tuulee, niin otetaan sitten kuvia oikein kunnon tuulisella paikalla :D Hauskoja tuli, vähän jotain erilaista.

   Poista
 3. Such an awesome top from Collectif, I own the same one in pink! I love your shoes! :)

  VastaaPoista
 4. Siis se on niin ärsyttävää kun koittaa ottaa kuvia, niin sitten tuulee! :D Se on yleinen ongelma kyllä varmasti kaikilla. Mutta hauskat kuvat oot saanut otettua+ nuo tekstit :)

  VastaaPoista