sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Kardashian Beauty and the Perfect Retro Red

Olen metsästänyt sitä täydellistä punaista huulipunaa jo ihan hyvän aikaa ja vaikka olen paljon hehkuttanut Besame Red -huulipunaa täällä, ei se ole kuitenkaan värisävyltään täydellinen. Olen kokeillut kalliita ja halpoja merkkejä, mutta aina huulipunassa on ollut jotain pientä vialla: hyvä väri, mutta ei kestä huulilla tai kestää huulilla, mutta väri taittaa liian kylmäksi haalistuessaan.

Eräänä päivänä kävi sitten niin, että City-Marketissa törmäsin Kardashian Beautyn meikkitelineeseen ja vaikka olin kulkenut siitä ohi aiemminkin, tällä kertaa pysähdyin tutkimaan voiko tositv-tähdiltä tulla yhtään mitään kunnollista. Silmäilin kulmakyniä, koska Henkkamaukan halpiskulmakynäni ei ollut enää yhteistyökykyinen, ja lyhyen pohdiskelun jälkeen päätin ostaa kulmakynän, koska se vaikutti helppokäyttöiseltä. Sen jälkeen silmäni osuivat huulipuniin, joita ei ollut kovinkaan montaa eri väriä, mutta värejä ei tarvitsekaan olla paljon, jos sieltä löytyy se yksi täydellinen: Retro Red.

Jo pelkkä huulipunan nimi oli riittämiin kertomaan, että tässä se nyt on: täydellinen punainen huulipuna. Mikä parasta, huulipuna maksoi vain 16.95€/kpl, mikä on hieman enemmän kuin perusmarkettipunat, mutta vähemmän kuin kalliit merkkituotteet ja siihen nähden kuinka laadukas tuote on kyseessä, tämä huulipuna oli enemmän kuin hintansa väärti.
Kardashian Beautyn huulipunat ovat kynämaisessa pakkauksessa, mikä tekee levittämisen helpoksi. Kaltaisteni laiskojen ihmisten ei tarvitse erikseen rajata huuliaan, koska tällä saa tarkkaa jälkeä aikaan, eikä huulipuna lähde karkaamaan omia aikojaan tiehensä edes syödessä. Huulipuna kestää erittäin hyvin huulilla, ei kuivata niitä ja punaisessa värissä pigmenttiä riittää kahden syönninkin jälkeen pitämään värin huulilla, joten tätä ei edes tarvitse lisäillä jatkuvasti.

Löysin jo aiemmin kesällä hyvän huulipunasävyn Max Factorin Marilyn-sarjasta sävyssä Sunset Red, mutta vaikka sävy oli täydellinen, huulipunassa ei riittänyt pigmentti ja se lähti jo ekasta suupalasta tiehensä. Minulla oli tapana laittaa huulien pohjalle Estee Lauderin neutraalinpunaista huulipunaa ja päällä Sunset Rediä, jotta sain kestävän pohjan ja pintaan oikean värin, mutta siinä ei kestänyt kauan, kun huulilla oli pelkästään sitä Estee Lauderin punaa. Olen niin helpottunut, ettei tarvitse enää kikkailla tällä tavalla, sillä Retro Redin kestävyys on samaa luokkaa Besamen huulipunien kanssa sillä erotuksella, että tämä ei jätä huulia värjääntyneeksi poistamisen jälkeen, vaan lähtee pois yhtä sulavasti kuin tarttuukin. Kaikin puolin täydellinen huulipuna.
Koska minulla on niin hyviä kokemuksia tuosta Retro Red-huulipunasta, palasin myöhemmin Kardashian Beautyn hyllylle ja katselin ensimmäistä kertaa muitakin huulipunavärejä kuin vain punaista. Silmäni osuivat hempeän vaaleanpunaiseen Babydolliin.
Babydoll on hieman kiiltävämpi, ei niin mattainen vaaleanpunainen huulipuna, joka purkissa näyttää tosiaan vaaleanpunaiselta, mutta huulilla sulautuu melko hyvin huulten sävyyn. Arkihuulipunaksi tämä on loistava, mutta kuten olen huomannut näiden vaaleampien punien kanssa, tässä ei oikein riitä pigmentti peittämään kokonaan omien huulten väriä, eikä tämä kestä huulillakaan yhtä hyvin kuin Retro Red. Ei tämä silti ihan täyttä rahan hukkaa ollut, olen käyttänyt tätä viime aikoina hyvin paljon arkena, koska tämä antaa juuri sellaisen söpön vaaleanpunaisen sävyn huulille, että näyttää mukavan tyttömäiseltä. Jotkin huulipunat myös riitelevät suhteellisen rehellisesti ihonvärini kanssa (ei estä silti käyttämästä niitä!), mutta Babydoll sointuu hyvin luonnolliseen ihonväriini.
Kuten aiemmin sanoin, ostin myös Kardashian Beautyn kulmakynän, koska H&M:n kulmakynäni sanoi itsensä irti ja kaipasin jotain kynää, mitä ei tarvitse terottaa. Inhoan terotettavia kulma- ja huultenrajauskyniä, koska ne katkeavat aina terotusvaiheessa ja sen jälkeen kun ne ovat tylpistyneet, niistä ei saa enää samanlaista jälkeä kuin uutena ja ne jäävät käyttämättä. Vaikka Henkkamaukan halpiskynäni oli katkennut jo monia kertoja, sinnittelin sillä sitkeästi, kunnes viimein kaikkien niiden kulmakynävaihtoehtojen joukosta löysin itselleni sopivan version.
Paitsi että feilasin ja ostin vain tuon vaaleamman sävyn, jonka oletin sopivan vaaleiden hiusten sävyyn, mutta joka ei sopinut omien kulmieni sävyyn. Samalla reissulla, jolla ostin Babydollin, ostin tuon tummemman sävyn tajuttuani, että näitä kahta sävyä kuuluu käyttää yhdessä. (Kiitos Cittarin mainoslehdelle tästäkin oivalluksesta!)
Mainoslehden mukaan tuota tummempaa sävyä käytetään kulmien rajaamiseen ja vaaleammalla täytetään kulmat ja kun olen tätä taktiikkaa käyttänyt, lopputulos on miellyttänyt omaa silmääni. Minulla on luonnostaan suhteellisen tummat ja pitkät, kurittomat kulmakarvat, joten minun ei tarvitse eikä kannatakaan piirtää kulmiani kokonaan uudestaan, joten en saa ikinä sellaisia siistejä täydellisiä fiftarikulmakarvoja kuin monilla muilla on. Minulla on myös hyvin palkkimaiset kulmakarvat ja kesti kauan ennen kuin sain niistä nypittyä järkevän muotoiset tasapainoiset kulmat, jotka eivät ole pelkät viirut, mutta eivät myöskään pusikot.

Pidän luonnollisuudesta, en ole koskaan osannut meikata kunnolla, eikä minua haittaa olla ilman meikkiä, mutta fiftarityyliin pukeutuessani olen aina kadehtinut niitä muita, joilla on täydelliset huulet, täydellinen silmämeikki ja täydelliset kulmakarvat. Halusin niin kovasti saada tyyliin sopivat kulmat ja sitten vähän niin kuin vahingossa eräänä päivänä nypin omasta mielestäni vähän liikaa ja tajusin, että nyt minulla on sitten hyvä tilaisuus harjoitella sitä kulmien piirtämistä, mutta kuten monessa muussakin asiassa, halvalla ja huonoilla välineillä ei saa aikaan hyvää. Henkkamaukan monta kertaa katkennut kynä ja Seppälän puuterimainen kulmaväri olivat molemmat sen verran huonoja, että lopputulos oli useimmiten huono kuin onnistunut, ja koska en tosiaan koskaan ennen fiftarityyliä ollut nähnyt tarvetta värittää jo valmiiksi erottuvia kulmia, en edes kaavaillut parempien välineiden ostamista.

Ja sitten kuin suoraan kamalasta mainospuheesta, tulivat nämä Kardashian Beautyn kulmakynät. Nämä eivät ole vielä katkenneet, eikä näitä tarvitse terottaa, koska näissä on samanlainen mekaniikka kuin noissa huulipunissa, että pyöritetään ja kynää tulee enemmän esille. Kynä on sen verran ohut, että sillä piirtelee hyvin, mutta ei niin ohut, että se katkeaisi omia aikojaan, joten jopa kaltaiseni amatööri pärjää näillä erinomaisesti. Muistaakseni nämäkin maksoivat 16.95€/kpl, mikä on ihan vähän enemmän kuin se viiden euron H&M:n kynä ja 8€ Seppälän kulmapaletti, mutta ei mitenkään kohtuuttomasti tuotteesta, joka ensimmäistä kertaa vuosiin saa aikaan sen mitä haluankin.
Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat, jos ette muuten usko. Otin kuvan ikkunan lähellä, joten näytän Ennen-kuvassa valkoiselta kuin lakana, mutta uskokaa pois, että nämä kulmat eivät tarvitse väriä luonnollisen meikin kanssa. Fiftarimeikkiin taas kuuluvat huolitellut kulmat ja vaikka ei näitä vielä huolitelluksi voi sanoa, niin toimivat silti hyvin yhdessä punaisen huulipunan kanssa. Olen itse hyvin tyytyväinen lopputulokseen ja siihen miten paljon olen kehittynyt viimeisen vuoden aikana meikkaamisen saralla. Aika hyvin naiselta, joka aloitti meikkaamisen vasta 20-vuotiaana liian tummalla meikkivoiteella ja joka löysi kulmakynän vasta pari vuotta sitten.
Minulla on tosiaan aina ollut suhteellisen hyvä iho, enkä ole tarvinnut meikkivoidetta peitevoiteista ja puutereista puhumattakaan, enkä tarvitse niitä välttämättä vieläkään ellen havittele sitä fiftarilookin täydellistä ihoa. Minulla on myös luonnostaan tummat ripset, joten ripsiväriäkään en ole tarvinnut ja pitkään ainoa meikki, jota käytin, oli sellainen kiva kimalteleva vaaleansininen luomiväri, joka oli muodissa ala-asteella, mutta jota käytin vielä lukiossakin. Eikä unohdeta sitä hopeista huulipunaa, jota laitettiin juhliin, sinisestä huulikiillosta nyt puhumattakaan. Kajaalia käytin valokuvissa ja juhlissa, mutta muuten en meikannut oikeastaan ollenkaan ja blogin alkuaikoina otetuissa kuvissa minulla on hyvin vähän meikkiä, jos ollenkaan. Kuljen nykyäänkin monesti pelkässä BB-voiteessa, valokynässä ja ripsivärissä ihmisten ilmoilla, jos laiskottaa ja lähden arkisen näköisenä liikenteeseen (= en mekossa).

Valokynästä on tullut minulle suuri ystävä, koska ainoa asia, josta olen koskaan meikittömyydessä kärsinyt, on tummat silmänaluset. Minulla on sen verran ohut iho silmien ympärillä, että verisuonet kuultavat läpi, minkä vuoksi näytän pandakarhulta silloinkin, kun olen levännyt hyvin. Valokynä onneksi auttaa siihen asiaan ja yhdessä BB-voiteen ja ripsivärin kanssa saa sen meikittömän näköisen lookin, johon iltapäivälehtien artikkelien mukaan tarvitsee ainakin 15 eri meikkituotetta. Vaikka tämänkin postauksen kuvien meikki vaikuttaa yksinkertaiselta, niin kyllä tähänkin sai uppoamaan ihan kohtuullisesti eri meikkejä, joista unohdin tehokkaasti kuvata sekä poskipunan että puuterin.
Olen käyttänyt jo vuosia Goshin BB-voidetta, koska se on ainoa tarpeeksi vaalea, mutta nyt ostin viimein Goshilta myös ihan oikean meikkivoiteen, kun tämä oli Sokoksella alennuksessa. Väri on vaalein mitä saa, mikä on hieman vaaleampi kuin nykyinen päivettynyt ihoni, mutta joka oikeasti sulautuu ihonväriini ja saa aikaan täydellisen meikkipohjan. Valokynän virkaa toimittaa YSL:n legendaarinen Touche Eclat, jonka edellinen Collector's Edition -versio loppui keväällä, jolloin ostin Kuopiosta uuden kellertävämmässä sävyssä. Myös Dermosilin kulmageeli on kovassa käytössä nyt kun alan vähitellen hallita sen kulmien muotoilemisen.

Mieleni tekisi testailla Kardashian Beautylta myös ripsivärejä, mutta olen ostanut niin paljon ripsivärejä, etten ehdi käyttää kaikkia loppuun, vaikka meikkaisin päivittäin, joten taidan odotella siihen saakka, että Retro Red alkaa vedellä viimeisiään ja täytyy käydä ostamassa uutta. Toivon, ettei City-Market lopeta näiden myyntiä niin kuin kävi Butikilla sen Cattierin kasvorasvan kanssa, koska nyt kun olen viimein löytänyt täydellisen punaisen huulipunan, en haluaisi aloittaa sitä etsimisrumbaa alusta. Siinä menee niin paljon rahaa enemmän tai vähemmän hukkaan, että kun kerran löytää hyvän, niin siinä mieluusti pitäytyy.

Oletteko te kokeilleet Kardashian Beautyn tuotteita? Oletteko yleensä ennakkoluuloisia näihin julkkisten brändättyihin tuotteisiin vai saako juuri merkki teidät ostamaan?


In English:

So I finally found my perfect Retro Red, from Kardashian Beauty. I had seen their products before in our local supermarket, but I had always walked by without looking further into them until one day I stopped to take a look and there it was - the perfect Retro Red.

Most of you probably know how frustrating it is trying to find that perfect shade of lipstick (in my case neutral red with warm tones) that will stay on your lips, doesn't run, doesn't flake or have any other flaws. I actually found a good shade of red earlier this summer from Sunset Red, Max Factor's Marilyn series, but it didn't stay on my lips at all and I had to wear another lipstick underneath to get a full coverage. I'm so happy I don't have to do that with Kardashian Beauty's Retro Red, which lasts about as good as my previous favorite Besame Red, but is much easier to apply and to remove. On top of that it is actually the perfect red color for me, neutral but warm.

I loved my new lipstick so much I bought another one, Babydoll, which is a pale, slightly shiny pink. Sadly it isn't as good as the red one, doesn't have full coverage and has a tendency to fade away real fast, but it's a very pretty color for those casual outfits and works so well with outfits that have baby pink in them. Not as good as the Retro Red, but good enough for it's 16.95€ price.

I also bought eyebrow pencils from Kardashian Beauty, because I had been using a very low quality H&M one for years and I finally grew tired of how crappy it was. I initially bought only the lighter color, which is meant for filling, but then went back to get the darker one to get the results they're supposed to give. Now I can finally get the look I've been after for so long! I'm also happy they work like lipsticks instead of having to sharpen them, because I hate sharpening make-up pens, which break up so easily and never become as good as they were when you bought them.

I've always been terrible with make-up, but in the past year I've taken huge steps to getting that proper 50's look. I'm still miles away from it, but much closer than before, when I couldn't do my brows properly and barely wore any lipstick at all. You see, I never wore makeup until my 20's, because I had good enough skin, dark brows and eyelashes and felt like I didn't need anything. Sure I had the phase where I wore silver lipstick, blue lipgloss and weirdly shaped eyeliner, but I only wore them for photos or for parties; everywhere else I was natural. I still don't mind going out without make-up, but I prefer to use at least a little bit BB-cream, highlighter and mascara to get that "make-up free" look papers say require at least 15 different make-up products. Last two photos of this blog post show all the make up I've used in these photos, except for blush and powder, which I forgot to photograph. That's about the same about of make-up I use in my pin-up/outfit photos usually (with the addition of eyeliner) and even though it looks like a lot to me, it's probably a lot less than most people use.

I feel like I should try out Kardashian Beauty mascaras, but I have so many mascaras that I probably shouldn't buy them until I need to restock on my Retro Red. I also have so many different foundations that I probably shouldn't have bought that Gosh foundation pictured here, but I've used Gosh BB-cream for years and felt that maybe it was time to try out their foundation as well. In my defense, it was on sale (and I did buy more BB-cream as well, even though there's plenty left in the old one) and it blends to my skin perfectly. It's a bit light on my tanned skin at the moment, but since it blends so well, it will be perfect even during the winter.

Have you tried out Kardashian Beauty products?

9 kommenttia:

 1. Nuo molemmat huulipunat on todella kauniin sävyisiä, itse voisin hyvinkin käyttää tuota punaista sävyä! :) Kiva, että löyty hyvät huulipunat sekä kulmakynä! Ja nuo sun kulmat näyttää myös hyviltä. En oo itse kokeillut noita Kardashianin meikkejä, mutta oon joskus kattellut niitä Citymarketissa :) Ehkä voisi kokeillakki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä oli ihan laatutavaraa Kardashian-nimen tuomasta epäluuloisuudesta huolimatta :)

   Poista
 2. IHanan sävyisiä huulipunia! <3 En oo kokeillut, mutta oon monesti meinannut pysähtyä noiden kohdalle.. mut ehkä ens kauppareissulla voisin katsoa :D

  VastaaPoista
 3. Tuo huulipuna näyttää niin täydelliseltä! Onks se siis matta? En ois ehkä ite uskaltanu ees kokeilla Kardashian -meikkejä nimensä takia mutta toi huulipuna taitaa mennä kyl testauksee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se minusta on aika mattainen, tuossa kuvassa se vaan "kiiltää" koska otin sen suoraan ikkunan luona huulipunan laiton jälkeen, mutta kyllä se huulilla on aika mattainen. Ei ehkä ihan täysin matta, mutta ei se siis käytössä kyllä kiilläkään. Sitä on ollut jo monissa asukuvissa elokuun aikana huulilla :)

   Poista
 4. En ole itse kokeillut kenenkään tyypin brändättyjä meikkejä. Katy Perryn Killer Queen-parfyymituoksut taas ovat mulle ehdoton juttu. Tuoksuthan ovat tosi yksilöllinen asia, ja musta noi ovat lähes parhaita mitä olen koskaan kokeillut. Monet kaksi kertaa isommalla hintalapulla varustetut tuoksuvat päälläni joltain kissankuselta :D Huolisin itsekin tuollaisen punaisen huulipunan! Mulla on edelleen hakusessa Se Oikea, sillä perinteiset mattapunat sotkevat ja ne suukonkestävät kuivattavat huuleni halki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suukonkestäviä en ole kokeillutkaan, mutta Rimmelillä oli kyllä joku lip paint tai tuommoinen. Pidän kuitenkin enemmän ihan huulipunista puikko/kynämuodossa kuin nestemäisenä.

   Poista
 5. Toi punainen on muuten tosi herkku sävy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, olen niin tyytyväinen kun löysin pitkän etsimisen jälkeen Sen täydellisen sävyn!

   Poista