maanantai 19. toukokuuta 2014

Summer is here

Mistä tietää, että kesä on tullut? Avonaisesta ikkunasta tulee ampiaisia sisälle. Ja sitten tietenkin siitä, että ulkona on jo puoli yhdeltätoista 24 astetta ja keskipäivällä kolmekymmentä.

Dress Hell Bunny, shoes old.
Hellettä on pitänyt tänään, koiraakin sai lenkillä raahata perässä ja matka porukoille meinasi tyssätä yhteen pitkään, mutta loivaan ylämäkeen, kun poljin hiki hatussa hirveään vastatuuleen jopollani totaalisessa rapakunnossa. Piipahdin kuitenkin porukoilla ja mummon luona, ja keskiviikkona menen kitkemään kukkapenkkejä.
Kotiin palattuani lätkäisin värit päähäni, tukka oli nimittäin ehtinyt haalistua kerrassaan hirvittävän näköiseksi. Joistain kuvistakin taitaa näkyä, että päälaella oli juurikasvua, liukuvärin välikohdassa haalistunut ruskean-vihreän-liman sekoitus ja latvoista löytyy näemmä sinistä, vaikka en sinistä päähäni ole laittanut. Oletan, että se on se Directionsin Violet.
Vielä pitäisi helteessä painella takaisin Nätkille katsastamaan poikaystävän kaverin kämppä ja Tallinnasta tuodut viinavarastot. Ukkosia ja hiusvärin valmistumista odotellessa!

In English:
Summer is here, first wasp flew into our apartment! It's also hot outside, but I decided to visit my family and grandmum by bike anyway. My little brother took some photos of me in my flower dress, had to drag my parent's dog on a walk, and apparently there is blue colour in my horribly faded hair. I assume it's the Directions Violet I put in my hair last time. 
Now I'm waiting for new purple color to kick in and afterwards I'm supposed to go see the apartment of my bf's friend and all the boose he brought from Tallinn.
Waiting for thunders that follow the heat wave.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kesä on kyllä ihana ja niin on mekkokin, vaikka en yleensä ole pitänyt kukkakuviosta :) Kevyttä kangasta ja edullinen.

      Poista