tiistai 27. toukokuuta 2014

Fly like a phoenix

Toissapäivänä oli lämmintä 27 astetta, eilen 13 ja tänään yhdeksän. Kesä oli, kesä meni.

Paita ja hame Collectif, sukkahousut Vogue, kengät Spiritstore.
Katsoin sunnuntaina Suomen pelin ja totesin jo 4-2 kohdalla, että nyt riittää, käydään nukkumaan. En yleensä katso jääkiekkoa, mutta koneeni oli kuumuuskuoleman partaalla, joten välttelin koneella olemista vaihtamalla töllön ääreen. Eilen ostin sitten sitä paineilmaa, että sain rakkaan lapsoseni puhdistettua - että sitä pölyä olikin kertynyt!

Nyt sitä voisi taas pelailla rauhassa mitä hyvänsä haluaakin, mutta mielenkiintoni pelaamiseen on ollut vähän huono Sims 2:sta lukuun ottamatta. Siihen peliin en ikinä kyllästy, eikä poikaystäväni ymmärrä mitenkään miten jaksan aina palata naapurustoni pariin ja jatkaa neljännellä sukupolvella pelaamista. En kyllä totta puhuen itsekään tiedä miten olen jaksanut pelata sinne asti, pelaanhan koko hiton naapurustolla :D Helpottaakseni taakkaa lukitsin kaikki pelaamattomat simit "kummituskartanoon" ja surmasin ne sinne, että saan kivasti eri värisiä kummituksia. Vielä kun jonain kauniina päivänä satelliitti jysähtäisi jonkin simin niskaan, niin kaikki hyvin.


Viime yönä näin omituisia unia Conchita Wurstista. Fanitin häntä ihan kunnolla, kun hän oli käymässä Suomessa ja riippumatta siitä oliko hän omana itsenään vai transhahmonaan, olin ensimmäisenä vaahtoamassa ja halimassa häntä. Sitten jostain syystä palasin ajassa taaksepäin, pelasin omana itsenäni ammuskelupeliä oikein pyssyjen kanssa ja kyllästyttyäni ylivoimalta pakenemiseen leijailin Conchitana joltain tasanteelta pois fps-pelistä suoraan menneisyyteen oman itseni luo fanitettavaksi ja halittavaksi rantamajalle veden keskelle.
Fly like a phoenix, niinkö se menikin?

4 kommenttia:

 1. Miksi mun kommentti ei näy?? Vastailin omassakin blogissa kommentteihin ja ne katosi :(

  Mutta sitä kommentoin, että tuo on oikea petticoat :) Jos mulla olisi tuollainen hame, niin heiluttelisin ja nostelisin helmoja koko ajan käsilläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerilla taitaa olla ongelmia, joskus ei tule kommentit perille (ihan niin kuin lukulistat ei aina näy). Itseltänikin on joskus kadonnut kommentit mystisesti taivaan tuuliin.

   Minäkin heiluttelen mielelläni helmojani aina silloin kuin kehtaa ja yllättyisit miten vähän helmat hulmuaa tuulessa, kun on petticoat alla. Vähemmän vilauttelee kuin ilman sitä, vaikka mikäs tuon kanssa vilautellessa. :D

   Poista
 2. Ihanat ballerinat ja sukkikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkahousut kuuluu omiinkin suosikkeihin, mutta oli kalliitkin, kun on Voguen :) Ärsyttää vain pieni silmäpako toisessa jalassa, mutta sen saa onneksi piiloon jalkapohjan puolelle. Toiset samantyyppiset/melko samanlaiset ostin Lidlistä, mutta ne on vähän ohuempaa tekoa.

   Myös ballerinat kuuluu suosikkeihin, niitä on tullut käytettyä todella paljon. Viidelle eurolle paljon vastinetta. :)

   Poista