lauantai 24. toukokuuta 2014

Little Red Riding Maawo

Kaunista kesäpäivää kaikille! Toivottavasti tuulettimet toimivat ja ikkunasta ei tule liikaa ampiaisia sisälle. Meillä on jo ikkunalasissa melkoiset läiskät kuolleista ampiaisista. Tiedän kyllä, ettei niitä saisi tappaa, mutta en riskeeraa pistoa leikkimällä lasien ja papereiden kanssa, ja omapahan häpeensä kun änkevät sisälle (jossain lähellä lienee pesä, koska keittiössä ei tätä ongelmaa ole).
Myös naapureiden tupakan savut tulevat sisälle - se ainoa asia, jota inhoan kauniissa ja lämpimässä säässä. Pakko on tuulettaa, mutta raikkaudesta ei tietoakaan, kun alakerran ihmiset saastuttavat.
Miestäni puri joku ötökkä maanantaina ulkoillessa ja keskiviikkona ukkoni alkoi ihmetellä, kun purema vain pahenee. Torstaina hänen täytyikin jo kipaista arvauskeskukseen, kun koko koipi oli polveen asti punainen ja turvoksissa ja lämpöäkin alkoi nousta. Siellä ukkoparka sitten oli pompoteltavana sen pari tuntia ja minä menin jossain välissä pitämään seuraa kipaisten matkalta itselleni uudet aurinkolasit. Kävi ilmi, että purema oli ilmeisen tulehtunut ja siitä seurasi viikon antibioottikuuri - pitäkää siis tarkasti silmällä näennäisesti harmittoman näköisiä puremia ja desinfioikaa ne ajoissa, ettei niihin mene pöpöjä, jotka aiheuttavat tulehduksen!
Edelleen pahasti turvoksissa olevasta koivestaan huolimatta mieheni päätti ehdottaa kuvaussessiota, kun kokeilin H&M:ltä ostamaani hiushärpäkettä, jolla tehdään nutturoita. Lopputulos oli hyvin suttuinen toiselta puolelta ja siisti toiselta - onko vaikea arvata, kumpi oli se hyvä puoli kuvista päätellen? :D
Tyylini on vähän kehittynyt viime vuotisesta pitkälti kiitos asusteiden. Vaikka asuni on pitkälti samanlainen kampaustakin myöten kuin viime kesän kuvissa, pidän näistä kuvista huomattavasti enemmän. Iso kiitos siis Paawolle huivi-inspiraatiosta ja äidille siitä, ettet käyttänyt kertaakaan näitä kenkiä ja että minä sain ne jo kymmenen vuotta sitten. Itselleni kiitos siitä, että muistin näiden olemassaolon nyt, enkä kymmenen vuoden päästä.

6 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä niin ihania mekkoja! ♥

  Meillekin tunkee ampiaisia sisälle, yksi ehti jo tänään käydä pikaisesti kissan suussa kun tuo mokoma katti rakastaa ötököiden metsästämistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei sentään pistänyt kisua :) Minä olen niitä ampiaisia listinyt ennen kuin ehtivät pistää. Saavat kyllä aina surista jonkin aikaa ja tilaisuuden löytää takaisin ulos ennen kuin kuolema saapuu lehden muodossa. Ikkunassa on oikein kaunis rantu viimeisimmästä erehtyneestä pörisijästä, pitäisi kai pestä joskus tai muut ampiaiset tulevat vielä hautajaisiin.

   Poista
 2. Voi että miten ihana asu! Punamusta toimii aina:) Kuulostaa pahalta tuo purema, toivottavasti paranee nopiaan (..naurahdin "arvauskeskukselle" :D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoituksena ei ole mollata hoitajia ja lääkäreitä, mutta kun lääkäritkään eivät osaa sanoa mistä on kyse. Antibiootin lisäksi mieheni sai allergialääkkeet, kun lääkäri epäili allergiaa, vaikka kyse oli alunperin ötökän puremasta. Jos lekureilla olisi aikaa enemmän kuin 5-10min/potilas, ei tarvitsisi sanoa arvauskeskukseksi, mutta sellainen se juuri nyt on :D

   Poista
 3. Another totally gorgeous dress!! x

  VastaaPoista