sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Happy in colourful

En ole koskaan katsonut Euroviisuja kokonaan, enkä ole niistä erityisemmin välittänyt. Sinä vuonna, jona Loreen lauloi Euphoriansa katsoin niitä jopa puolet sen verran, että saatoin nauraa kippurassa Montenegron esitykselle. Viimevuotisista esiintyjistä en tiennyt ainoatakaan.

Tänä vuonna istuin puoli kahteen töllön ääressä taputtamassa mielipuolisesti jokaisen "We give 12 points to.... AAAAAUUUSTRIAAA!" -kohdalla kikatellen. Hurrasin aluksi Softenginen puolesta, mutta lopulta kun omaansa ei voi äänestää, olin kännykkä kädessä täpinöissäni äänestämässä Itävaltaa. Monet eivät pitäneet joko esiintyjästä tai laulusta, mutta minusta laulu oli ehdottomasti paras efekteineen, enkä äänestänyt vain esiintyjän vuoksi - muilla efektit jäivät vähän valjuiksi, vaikka oli monia muitakin hyviä biisejä. Laulu toi myös mieleeni epic win biisit, kuten Gloria Gaynorin I will surviven ja Kelly Clarksonin Strongerin, joten vahvasta sanomasta isot bonukset rakkaalle Conchitalle.
Yhtään suoranaisesti paskaa kappaletta ei tainnut olla, paitsi Puola. Ei minulla ole mitään pientä seksismiä vastaan, mutta ne kirnutytöt... yäk. Ensimmäinen ajatukseni oli softcore porno.

Eilen oli viehättävän lämmin ja mukava päivä ulkosalla. Kävin kaupungilla ostamassa äidille äitienpäivälahjan pikkuveljeni kanssa (minusta äitienpäivä EI ole turha päivä niin kuin monet muut kulutushysteriaa lietsovat "pyhät") ja kotona ukkoseni ehdotti ulkoilua, joten valjastin miehen parhaaseen mahdolliseen käyttöön blogia ajatellen, eli kuvaamaan.
Mekko Hell Bunny, kengät Spiritstore, korut Glitter, takki Seppälä.
On mukavaa ottaa kuvia aurinkoisella säällä, mutta se tuo aina omat haasteensa. Sekin on kivaa, kun mies räpsii kuvia, eikä tajua ilmoittaa, jos naama palaa tai jää mustaksi ja sitten sellaisia kuvia on puolet. Oli muuten lämmin, vaikka järvellä oltiinkin, tuli ihan kesä mieleen. Kuvaamisen jälkeen mieheni ystävä liittyi seuraan ja vietimme lisää aikaa ulkosalla. Niin kiva kuin olisi tänäänkin ollut kiva olla ulkosalla, tekee vesisade siitä jokseenkin epämieluisaa. Heräsin aamulla hirveään rankkasateeseen ja näyttää siltä, että äitienpäivä tulee pysymään tasaisen masentavan märkänä aamusta iltaan.

Huonosta säästä huolimatta hyvää äitienpäivää kaikille äideille, isoäideille ja tuleville äideille!

3 kommenttia:

  1. Hello there! I have just found your blog, and am in awe of all of these beautiful 1950's style dresses that you have! Gorgeous! Can't wait to see more from your wardrobe. Thank you so much for stopping by my blog and leaving a sweet comment. P x

    VastaaPoista
  2. Tuon malliset mekot on niin ihania ja naisellisia. Tällaisena harmaana sadepäivänä sitä kun vetää parkatakkia ja paksua kaulahuivia päälle, niin kaiholla odottaa auringonpaistetta ja sitä, että voisi pukeutua kevyemmin.

    Sitten ilmoitusasia: vaihdoin blogini nimeä. Nyt se on Nainen tummissa.

    VastaaPoista