sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Pretty Priscilla Prancing at Sunset

Tilasin tässä taannoin ensimmäistä kertaa The Pretty Dress Companylta. Heillä on aivan ihania mekkoja, mutta valtaosa niistä on ollut budjetin ulkopuolella ikuisuudet, mutta nyt sitten kun taas vaihteeksi ollaan töissä, ajattelin panostaa ja ostaa ne mekot, joista olen ehtinyt jo ikuisuudet haaveilla, varsinkin kun ekasta ostoksesta sai -10% alennusta. Pari muuta mekkoa on vähän tuoreampia tuttavuuksia, mutta navynsininen polka dot Priscilla-mekko on haikaillut vaatekaappiini jo kauan. Olin halunnut sitä pitkään jo ennen kuin näin sen Rachel Jensenin blogissa, mutta vasta sitten kun näin sen Rachelin yllä, tiesin että minun on pakko saada se.

Entuudestaan minulla on kokemusta The Pretty Dress Companyn mekoista Fatale-mekkoni osalta, jonka löysin tuurilla verrattain edullisesti saksalaisesta verkkokaupasta. Hyvä niin, koska koot siitä TPDC:n omilla sivuilla olivat loppu. Sama ongelma oli tämän Priscilla-mekon kanssa. Kun sanoin, että olin haaveillut tästä jo pitkään, olin haaveillut tästä pitkään, mutta kokoni (UK10) ehti loppua ennen kuin sain mekon tilaukseen. Sitten kun tätä tuli taas talteen, toinen mekko ehti loppua koossani enkä raaskinut tilata vain yhtä kalliiden postikulujen takia (koska halusin sen toisenkin). Sormet ristissä rukoilin, että älä lopu juuri kun sitä toista tulee lisää, mutta sitten eräänä kauniina päivinä sähköpostiin kilahti muistutus, että nyt on kuules mekkoja taas tilattavissa, niin johan lähti. Nyt on kuulkaa mekkoja minulla ihan riittävästi siihen saakka, kunnes löydän jotain muuta, mitä on pakko saada. Ja TPDC:llähän vaihtoehtoja löytyy...
Dress: Priscilla by The Pretty Dress Company
Cardigan: MAK
Belt: from Hell Bunny dress
Petticoat: Sams
Shoes: Lola Ramona

Tämä Priscilla-mekko on sitä perinteistä puuvillasatiinia, joka joustaa hieman, mutta ei massiivisesti. Rinnat tuppaavat litistymään, mutta mekkoon ei tukehdu. Sellaista. Puuvillaa 97% ja elastaania 3% (vaikka nettisivu muuta väittää). Yläosan miellyttävän pehmeä vuori on 97% polyesteria ja loput elastaania, jos pesulappua on uskominen ja vaikka tähän on lätkäisty Dry Clean only, voi olla että pesen tämän pesukoneessa sitten kun aika koittaa. Olen pessyt Vivien of Hollowayn mekkojani nyt pesukoneessa, eikä kumpikaan mennyt pilalle (pesin punaisen ja navynsinisen, eli juuri ne herkimmät värit ja mitään ei käynyt edes luille), joten tuskin tällekään mitään käy. Joku viisas lukija joskus kommentoi, että puuvilla on kestävä materiaali, eikä vikaan mennyt ;)
Joissain The Pretty Dress Companyn mekoissa on vuorattu myös helma (kapealla alushameella), mutta tässä ei onneksi ole, koska helma on massiivinen ja näyttää parhaimmalta kunnon muhkean tyllin kanssa vaikka vekkien ansiosta voluumia riittää ilmankin. Piilotaskuilla varustettu helma on enemmän kuin täyskello ja pituuskin on täydellinen pohkeeseen ylettävä midi-mitta, joka ei jää liian lyhyeksi edes pitkällä ihmisellä. Lyhyellä voi tosin kaivata lyhentämistä, mutta sentään torson mitta on säädettävissä spagettiolkaimilla. Minulla ne ovat aika pitkällä, koska muuten vyötärö jää turhan korkealle. Kuroin näissä kuvissa vyötärön vyöllä kapeaksi, mutta mekko istuu niin hyvin, ettei välttämättä ole tarpeen. Ei ole edes waist cincheriäkään näissä kuvissa, koska olin viihteellä muiden Lady Fiftari-kilpailijoiden kanssa ja tuli mässättyä, enkä mielinyt kuristua. En kuristunut, mekossa mahtuu syömään.
Toinen Lady Fiftari -kilpailun järjestäjistä, ihana Marie Luscious, eli Jasmin, otti minusta nämä kuvat auringonlaskun aikaan ja pakko sanoa, että en ollut ennen kuvannut näin myöhään illalla asukuvia, mutta että täytynee kokeilla toistekin! Valo oli upea ja otin muutamia kuvia Jasministakin. Vaihteeksi kameran toisella puolella :)

Tosiaan eilen tuli käytyä illanvietossa tyttöjen kanssa ja minulla oli oikein mukavaa. Minulla on täällä aika vähän tyttökavereita ja käyn muutenkin harvoin ulkona, joten oli mukavaa kerrankin istua naisporukalla iltaa. Vaihtelu virkistää, kivaa oli. Lämpöä, syötävää ja juotavaa ja hyvää seuraa riitti!
Ryhmäkuvasta kiitos Jasminin kaverille Susalle :)

In English:

Here's something from my first order with The Pretty Dress Company: Priscilla polkadot dress in navy blue. I already have my Fatale dress from TPDC, but I bought it from Fraeulein Backfisch so this was my first time shopping with TPDC and I have to say I'm quite happy how it worked out. I got a -10% discount being a first time customer and the delivery was fast and everything was perfect.

I wanted this Priscilla dress for ages and I'm so happy I finally have it. The skirt is massive, looks very full without a petticoat and even better with one, and it's the perfect midi length (I actually like longer skirts like this) and it has pockets. The dress fits tightly, but not uncomfortable, I could eat lots of stuff in this without feeling like I was suffocating. The dress does flatten my chest though, but not uncomfortably so.

This Priscilla dress is 97% cotton and 3% spandex (regardless what the website says) and the lining of the bodice is 97% polyester and 3% spandex so it has a little give. I'm wearing a UK10 which is true to size, but fits me perfectly even though my current measurements are above the stated measurements.

Yesterday we had a gathering with Lady Fiftari competitors and even though not all of us could make it, we had lots of fun together. I don't have many lady friends so it was so nice spending time with just women. Most of my friends tend to be men and to be honest, I don't have that many friends... Either way I'm so happy we got to spend some time together :) Competition organizer Marie Luscious was really sweet to take some photos of me and I took some of her. Her poses are superb (she's the one with the black hair at the back)! The last photo was taken by her friend who was kind enough to capture us all together. Now I have proof I actually went out with people! :D

2 kommenttia: