lauantai 1. heinäkuuta 2017

Bella Maria

Joskus kauan sitten olen maininnut, etten oikein välitä kukkaprinteistä, mutta niin vain niitä on viimeaikoina ilmestynyt vaatekaappiin sen verran, että pilkut ja pallot ovat jääneet vähemmistöön ja enemmistössä on jos jonkinlaista kukkaprinttiä. Kesän avajaisten aikaan niinkin pitkä aika sitten kuin kesäkuun alkupuolella pääsin ulkoiluttamaan yhtä uusimmista hankinnoista: Collectifin Maria English Garden -mekkoa.
Edellisessä postauksessa esittelin toisen Collectifin Maria-mallin mekon Charming Birds-printissä, joten en enempää puhu mekon mallista muuta kuin, että huomioksi näitä samoja mekkoja kuolaaville, että tämä English Garden-mekko on malliltaan jonkin verran väljempi. Vyötärö on melko ylhäällä ja koska se on tässä mallissa väljempi, mekko melkein vaatii kaverikseen vyön näyttääkseen kivalta. Onneksi minulla näitä vöitä löytyy, koska mekon runsaan väriskaalan ansiosta tämän kanssa voi käyttää useita eri värejä ja kaikki näyttävät yhtä kivalta. Miss Victory Violet on suosinut omaan tyyliinsä violettia tämän kanssa, minä yhdistin mekon vaaleansiniseen :)

Materiaali on sitä perinteistä vähän joustavaa keskipaksua puuvillasatiinia, joka kyllä lentää tuulessa jos on lentääkseen, mutta ei ole aivan niin heiveröistä kangasta kuin Hell Bunnyn mekoissa. Tylli kohottaa helman kauniisti ylös ja mekko melkein vaatiikin tyllin alleen, sillä tämä ei ilman alushametta laskeudu yhtä nätisti kuin se toinen Maria, jota olen käyttänyt enemmän ilman tylliä kuin tyllin kanssa. Toisaalta tässä on niin upea printti, että sitä haluaakin esitellä.
Koska silloin kesäkauden avajaisten aikaan kaupungissa oli vanhoja autoja pilvin pimein, pitihän sitä ottaa kuvia niidenkin kanssa, kun kerrankin oli tilaisuus. Taustat eivät olleet kovin kummoisia, koska autot olivat Olavinkadun varressa ihmislauman keskellä, mutta otettiin poikaystävän kanssa kuvia niin, että pääsin ihan istumaan tuon sinisen auton kyytiin. Niistä ei vain oikein tullut julkaisukelpoisia...
Ajatus hyvä, toteutus ei niinkään.
Petticoat: Banned
Belt: Pinup Couture (from another dress)
Necklace: Punky Pins

Jos puhutaan vielä vähän mekosta, niin nämä kuvathan menevät aikajärjestyksessä: alussa on helmassa ryppyjä mutta sitten se on käytössä silinnyt melkein rypyttämöksi. Juuri sellaista kangasta, mistä tykkään kun ei paljon tarvitse murehtia silittämisestä. Paitsi ehkä ekan pesun jälkeen, jos poikaystävä on laittamassa pyykit kuivamaan.

Kengistä sen verran, että en yleensä välitä tolppakoroista, mutta nämä Lulu Hunin Georgia Block Heel -kengät ovat kyllä tolppakoroistaan huolimatta niin sirot, ettei näitä voi kuin rakastaa. Mukavat jalassa, mutta juuri sen verran korkoa, että on parempi ryhti eikä tule kantapäät kipeäksi. Minulla on korkea jalan holvikaari, jonka lisäksi astun hyvin vahvasti kantapäällä, joten korot sopivat jalkaani paremmin kuin täysin litteät kengät, mutta liian korkeissa koroissa taas tulee päkiät kipeäksi - näissä ei kumpaakaan.

Arvoin pitkään missä värissä ostan nämä kengät, koska näitähän siis saa/sai monissa väreissä. Kokokeltaisia himoitsin, mutta ehtivät loppua kaikkialta koossani (38/UK5), joten pärjään toistaiseksi sitten näillä sinisillä, jotka ostin ihan tätä ja yhtä toista mekkoa silmällä pitäen, mutta jotka ovat varmasti kivat monien muidenkin vaatteiden kanssa. Hyvät arkikengät monipuoliseen käyttöön.

Vähän oudosti näistä kengistä kuitenkin kuoriutui ekan käytön jälkeen joku kummallinen muovikerros irti pohjasta. Pohja muuttui ihan repalaiseksi, jonka jälkeen revin siitä sellaisen epämääräisen kelmun irti ja nyt kengät ovat olleet normaalit. Ota siinä selvää, oliko kengissä joku virhe, mutta ei paljon käyttöä haittaa ja nyt pohjat ovat olleet priimakunnossa, eikä kengissä ole ollut muutenkaan vikaa.
Huomenna olisi tarkoitus mennä Lady Fiftari -kuvauksiin, että saadaan sitten se somekilpailu aikaan. Aikainen herätys ja pitkä päivä edessä; mekko on jo valittu ja asusteet ja kengät myös. En ole ennen ollut ammattivalokuvaajan edessä, joten vähän jännittää, kun olen niin perhanan kankea poseeraaja. Jotkut ovat varmaan huomanneetkin, että aika paljon olen samoissa asennoissa, mutta lähes aina kun yritän jotain uutta, päädyn näyttämään idiootilta. Jospa sitä voisi matkia muita, siinä olen hyvä :D

Elämä on rullaillut pitkälti töitä tehdessä, kirjoitellessa ja pelaillessa. Torstaina kävin kampaajalla hoitamassa juurikasvun kuntoon ennen kuvauksia, eilen käytiin terassikierroksella, tänään tivolissa. Karusellissa kävin, muuhun en uskaltanut. Ei nuo hapolliset juomat tee hyvää vatsalle ja jännitys vielä vähemmän.

Mukavaa alkanutta heinäkuuta kaikille, toivotaan, että sää jatkuu lämpimänä!


In English:

I always thought I wasn't one for floral prints, but somehow I've ended up having more floral prints in my wardrobe than polkadot... How did that happen? o.o

This Maria English Garden Swing Dress by Collectif is one of my newer purchases; I bought it together with my other Maria dress seen in my last post. The fit is practically the same, except that this one is lighter cotton sateen material and fits a little bigger to accommodate the lack of stretch. It's a little stretchy, but not as much as the bird dress.

The waistline of this dress is pretty high and since it doesn't fit quite as tight as the other dress, this one requires a belt to look good. Also for me a petticoat is a must with this dress, unlike the other one which falls quite nicely without one. But then again the print of this dress is so gorgeous who wouldn't want to show it to everyone by wearing a fluffy petticoat underneath? I mean look at all the gorgeous shades of blue, pink, yellow, orange, white and purple!

This dress works with so many colors (Miss Victory Violet wore hers with purple) but I liked wearing this with light blue accessories: a belt and my new Georgia Block Heels by Lulu Hun. One of the best shoes I have: comfortable and cute. I usually don't like block heels, but these are girly enough for me and best of all, the right height for everyday use. No sore feet!

I kind of wanted to get similar shoes in yellow, because come on, where can you find yellow heels, but they got sold out in my size. If they ever come back in stock somewhere, they're mine. Love these shoes.

Other than buying more dresses and shoes I've mainly just been working, writing and playing games. On Thursday I went to a hairdresser and got a new rose blonde shade in my hair (which will probably fade soon, but at least I got come pics to show in my blog later), yesterday we went out to eat and drink and today I went to a funfair to get some more photos :D Now if I only managed to blog often enough to show all the photos we've taken, because there are plenty.

Tomorrow we'll have the photoshoot for the Lady Fiftari -pinup competition and I'm quite nervous about posing in front of a real photographer. I'm a terrible poser (that's why I always look the same in my photos, because if I try something new, I usually end up looking like an idiot) but I hope I can copy other people and end up looking at least half decent :D I already chose a dress and accessories I want to wear for the photos, now it's just the makeup and hair we get done by professionals - or at least the hair, not so sure about the makeup. Seems like we have to do our makeup by ourselves at least partially, which is kind of weird, because we are going to see a makeup artist, but I'm ok with it. I'm not good with makeup, but at least if I do it myself, I can be sure that I end up looking like myself and not like someone else.

Happy July to everyone!

10 kommenttia:

 1. Good luck!!

  This dress is so pretty. I don't normally like block heels either but have started getting in to them a bit Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That's surprising since you rock so many 70's styles :O I guess 70's inspired shoes are a little different than these kind of block heels, but these are actually great too :) Girly but very supportive (although I still prefer small cute heels).

   Poista
 2. Aivan ihana tuo mekko, niin herkulliset värit! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kuvauksiin! :) Ihanan värinen mekko.

  VastaaPoista
 4. Iiiihana mekko! Aivan upeat värit ja printti! Näytät todella kauniilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään näistä väreistä ja printistä :) Niin helppo yhdistellä moniin eri väreihin.

   Poista
 5. This is a beautiful dress and the colours look great on you Kx

  VastaaPoista
 6. Tässä linkki Lady fiftari -äänestykseen: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=884542275032126&id=841693255983695
  :)

  VastaaPoista
 7. I love this dress it's so beautiful...love the floral print on it! Have fun at your photoshoot, they can be a lot of fun if you don't take it too seriously! :)

  VastaaPoista