tiistai 11. heinäkuuta 2017

Lady with Lolas

Hyvää iltaa naiset ja herrat(?), tänään parrasvaloissa ovat mekkojen sijaan asusteet, eivätkä mitkä tahansa asusteet vaan Lola Ramonan kengät ja laukut - nuo taivaanlahjat naisille. Koska kaupungilla ei voi ihan alasti kulkea, niin yllä on kyllä mekkokin: vanha uskollinen Vivien of Hollowayn halterneck-mekko, joka näissä kuvissa pääsee oikein oikeuksiinsa asusteiden kanssa.
Lähdin ihan uteliaisuuttani katsomaan millaista valikoimaa tänä vuonna oli Ladies with Lolas -pop-up-putiikilla ja eikös siellä käynyt niin, että mukaan tarttuivat kolmet kengät ja tämä sievä Inez Love -laukku. Herätysostoshan tämä oli niin kuin olivat oikeastaan nämä Ava Sailor Girl-kengätkin (puolustuksekseni ne kahdet muut eivät olleet herätysostoksia vaan pitkäaikaisia haaveita). Molemmille on ollut jo runsaasti käyttöä ja varsinkin laukku on ollut melkein joka päivä matkassa mukana. Se näyttää tosi sirolta, mutta sinne saa hyvin mahdutettua ison, leveän lompakon, aurinkolasit ja muut tarvittavat tykötarpeet. Ei uskoisi, koska laukku on tosi siro.

Monista Lola Ramonan kengistä poiketen heidän laukkunsa ovat yleensä tekonahkaa, eli sopivat myös vegaaneille. Kalliitakaan eivät ole (koska kuka nyt tekonahkalaukusta viitsii maltaita maksaa), tämä yksilö taisi maksaa kuutisen kymppiä. Ei halvimmasta päästä, mutta ei myöskään kalleimmasta ja mielellään maksankin vähän enemmän, jos saan sillä rahalla laatua.
Ava Sailor Girl-kengät ovat sitten tismalleen juuri sitä paljon perään kuulutettua laatua. Aitoa nahkaa, pehmeät jalassa, päkiän alla on aavistus pehmustetta juuri sen verran, että ovat paitsi kauniit myös mukavat jalassa. Pidän näiden merihenkisyydestä ja siitä, että näissä on omalle jalalle juuri se täydellinen 6,5 cm korko, joka antaa paremman ryhdin ja naisellisen olemuksen mutta ei ole niin korkea, ettei näillä voisi kävellä. Hyvät töissä ja kaupungilla, ei ole rakkoja tullut (samaa ei voi sanoa ostamistani ballerinoista, mutta se on tarina eri postaukseen...)
Tukkakin onnistui vaihteeksi hyvin eikä lässähtänyt vaikka menomatkalla satoi vettä. Huivi hiusten suojaksi ja menoksi, on todettu toimivaksi keinoksi suojella kampausta + näyttäähän siinä aika fabulöösiltä punainen sifonkihuivi päässä viipettäessä. Työkaveri näki, kun olimme ottamassa kuvia ja ihmetteli, että mikäs Marilyn se siinä on, kunnes tajusi, että minähän se vain :D
Näissä kuvissa yhdistyvät hyvin kaksi suosikkibrändiäni: Vivien of Holloway ja Lola Ramona. Brittiläistä ja tanskalaista laatua, puuvillaa ja nahkaa. Nykyään muutenkin suosin laatua hinnan yli ja vaikka halvalla voi ylläri kyllä saada välillä hyvääkin, tietyistä asioista olen valmis maksamaan ja laadukkaat kengät kuuluvat siihen kategoriaan. Olen ollut tänä keväänä ja kesänä vähän sekaisin kenkien oston kanssa ja olen hamstrannut useita pareja kotiin, mutta on niillä ollut käyttöäkin. Meinasin jo sanoa, että mekkoja en sitten olekaan ostanut paljoa, mutta vastahan minä ostin The Pretty Dress Companylta kolme mekkoa... Kuvia odotellessa julkaisen näitä vanhempia kuvia tänne säännöllisen epäsäännöllisessä tahdissa.

Loppuun vielä mainostan Lady Fiftari -kisaa. Halukkaat voivat käydä äänestämässä minua (nro. 7. Princess Huggy) Facebookissa kisasivuilla. Julkaisen vielä tänne erikseen muutamia kuvauspäivänä otettuja kuvia, mutta en suoraan sanottuna näytä niissä mitenkään imartelevalta, että ei tässä mikään kiire ole. Luulisi nyt että ammattilaisvalokuvaajan kuvissa onnistuisi näyttämään nätiltä, mutta kaipa sitä vain tuli oltua liian paska jäykkänä, että olisi tullut näytettyä edes etäisesti nätiltä. Perus vituiks män, mutta sellaisia supersankareita myö täällä Savossa ollaan!


In English:

For once, it's not all about the dress (which an old dress of mine by Vivien of Holloway) - it's all about Lola Ramona. I recently bought a new bag and three(!) pairs of shoes from our local pop-up shop that sells only Lola Ramona products and here are my new beautiful babies: Inez Love bag and Ava Sailor Girl shoes.

I've loved Lola Ramona ever since my first pair of shoes from them and still do. The Inez Love bag is made from very soft faux leather and even though it looks very small, it miraculously takes in my large wallet, sunglasses, phone and even some makeup. I usually prefer genuine leather for quality, but this bag doesn't disappoint: it's very high quality, looks pretty and even the lock is very durable despite me abusing it all the time.

The Ava Sailor Girl Shoes live up to my high standards: they are beautiful, made from high quality genuine leather and they have just enough heel (6,5 cm) to give a better posture without making your feet hurt. These shoes have a soft comfortable footbed that has allowed me to wear these for a full day of work and around the town without giving me sore feet. I hope they make more similar shoes (with the soft foam in the footbed, because my older shoes don't have them) with this kind of heel, because these are really lovely and comfortable (unlike the ballerinas I bought, but that's a story for another time...)

In these photos I actually had a good hairday, and I also had quite nice hair on the photoshoot we had for Lady Fiftari competition. Despite having a beautiful hairdo I ended up looking so bad in all the photos so I'm not in a hurry to publish them here, but if you want to see my competition photo and possibly vote for me, you can do that here. Just give me (or any other of the beautiful ladies) a like :)

9 kommenttia:

  1. Aivan ihania asusteita! Varsinkin tuo laukku kaikkine yksityiskohtineen on niin söpö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Heräteostoksena se lähti matkaan, mutta on kyllä ollut niin ihana <3

      Poista
  2. Beauty! Red is always a winner, and I'm envious of the Lola Ramona shoes x

    VastaaPoista
  3. I know it's not about the dress, but that's also gorgeous. I love the colour - that orange-side of red. Red really suits you, and the spectacular bag and shoes are a great combination with the dress. Kx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I love this dress too, it's one of my favourites :) It looks a little bit orange in these photos (because it was late in the evening when we took these) but in reality it's that perfect true red color that's so vibrant and elegant.

      Poista
  4. Mietin kun tuo kenkäliike on yksi Lady fiftari -kisan sponsoreista, saitko kengistä alennusta/eli onko tämä yhteistyöpostaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole yhteistyöpostaus, ostin nämä kengät ja laukun ennen Lady Fiftari -kisan haun päättymistä, eli en edes tiennyt pääseväni kisaan silloin. En edes muista olinko laittanut hakemustakaan vielä, kun olin aika viime tingassa liikkeellä senkin kanssa :D

      Jos joskus niin tuuri käy, että saan yhteistyökumppanin, niin postauksessa sitten lukee, että kyse on yhteistyöstä :) Ihan omaksi ja muiden iloksi ja paikallisia liikkeitä tukiakseni noita linkkejä laitan, jos joku nyt Savonlinnaan eksyy, niin tietää mistä saa upeita kenkiä jos kiinnostaa :)

      Poista
    2. Okei, kiitos vastauksesta! :)

      Poista
  5. Wow I'm loving these shoes and handbag, they're so cute! They go so well with your dress! :)
    Gorgeous photos to. xo

    VastaaPoista