lauantai 20. elokuuta 2016

Navy Bardot, Pink Flamingo

Eilen oli mukavan kesäinen päivä ja poikaystävä yllätti haluamalla lähteä käymään kaupungilla. Päivän asuksi valikoituivat pinkit Deadly Damesin caprit ja Hell Bunnyn navynsininen Bardot-toppi, jonka ostin aiemmin kesällä wannabelta samaan aikaan punaisten Tina caprien kanssa. Vaikka se ei ole aiemmin blogiin päässyt, on se ollut kovassa käytössä arkena.

Pidän aika paljon kaikista merimiestyylisistä asuista ja vaikka yleensä yhdistän navynsinisen joko valkoiseen tai punaiseen, niin se toimii aika hyvin myös pinkin kanssa. Täytyy harrastaa tätä väriyhdistelmää enemmän, koska molemmat ovat suosikkivärejäni.
Top: Bardot top by Hell Bunny
Cardigan: Collectif
Capri pants: Deadly Dames
Belt: from a Hell Bunny dress
Scarf: Vivien of Holloway
Shoes: City-Market

Lupailin aiemmin laittavani hiukset seuraaviin (suunniteltuihin) asukuviin jotenkin nätisti, mutta yleensä lähtö tulee niin rakettina, että hyvä jos ehtii meikata. Meillä oli miehen kanssa tosiaan tarkoitus käydä vain Mustanvirran panimolla juomassa yhdet St. Olafit, joten ajattelin että käytetään tilaisuus hyödyksi ja otetaan päivänasukuvat. Tukka jäi letille, jonka somistin tuolla Vivien of Hollowaylta tilatulla huivilla, jonka ostin tämän mekon kaveriksi, mutta jota en ollut vielä käyttänyt. Se on ehkä vähän turhan jämäkkää kangasta, mutta pehmenee varmaan käytössä hyväksi.

Kävi sitten myös niin, että koska panimobaari ei ollut auki, yhdestä oluesta tuli terassikierros. (Se on aina viisasta, kun rahat on tiukilla.) Valosta Hospitziin ja Sillansuuhun, jossa syötiinkin ja paluumatkalla oli Mustanvirran panimobaarikin auennut, niin käytiin sitten siinäkin. Yhdestä oluesta tulikin neljä drinkkiä, pari siideriä ja se yksi St.Olaf-olut sitten ihan viimeisenä kaiken muun jälkeen. Kyllähän siinä jo vähän pärisi, kun kotia asti päästiin. Seitsemältä oli sauna ja jos saunan jälkeen ramasee aina muutenkin, niin voitte kuvitella että eilen ramasi vielä vähän enemmän. Poikaystävä kuorsasi yöllä kuin tukkimies.
Minulla on näitä samanmallisia Hell Bunnyn toppeja useampiakin ja kaikissa on vähän erilainen istuvuus. Cilla-toppeja minulla on koossa XS ja mustavalkopilkullinen versio löytyy myös koossa S, koska poikaystäväni hommasi minulle sen joululahjaksi tietämättä, että omistin saman topin jo eri koossa. Tämä Bardot-toppi on samaa mallia kuin Cilla (ja Hannah) ja tämän ostin koossa S, koska kangas on ehkä aavistuksen napakampaa ja ryhdikkäämpää kuin erinimisissä sisarissaan. Olin kokeillut tätä myös mustana, mutta koska minulla on mustia yläosia, ostin tämän mieluummin sinisenä, koska minulla ei vielä ollut yksiväristä sinistä toppia.

Mallihan näissä on sellainen, että kannattaa valita oikea koko vyötärön perusteella (paitsi jos sattuu olemaan tosi paksut käsivarret), koska tuon solmittavan rintamuksen ansiosta nämä sopivat hyvin erikokoisille rinnoille. Riippuu tietty myös käyttötarkoituksesta minkä koon valitsee: niitä XS-kokoisia toppejani voi käyttää myös housujen päällä, koska ne istuvat vyötäröltä tiukemmin, mutta väljempi S-koko on parempi sullottuna korkeavyötäröisen hameen sisään.
Muista asioista sen verran, että jouduin taas ilmoittamaan naapurista isännöitsijälle, koska kyseisen henkilön mielestä on ilmeisesti ok mekastaa arkiyönä kolmen aikaan niin, että siihen herää ja huutaa sen jälkeen vielä kovempaa, kun olen koputtanut lattiaan merkiksi siitä, että meteli on liian kovaa. Keskiviikkoyönä sama naapuri kälätti taas, en tiedä oliko tahallista vai tahatonta, mutta pitäisi ymmärtää, että vanhoissa taloissa ei voi puhua yöllä yhtä kovaan ääneen kuin päivällä, koska jos se kuuluu naapuriin päivälläkin, niin voitte kuvitella miten kovaa se kuuluu naapuriin yöllä, kun on hiljaista.

Ilmoitin tosiaan isännöitsijälle, joka sanoi ilmoittavansa kyseisen henkilön vuokranantajalle asiasta. Saa nähdä tuleeko täällä hiljaista pidemmäksikin aikaa kuin kuukaudeksi, koska tähän mennessä pisin aika hiljaisuutta on ollut aika pitkälti 3-4 viikkoa, josta ajasta naapuri ei ilmeisesti ollut kotona puoliakaan. Sen nimittäin kuulee päivälläkin, kun tämä kaveri on kotona ja loput ajasta haistaa, kun tupakansavut tulee ikkunasta sisään.

Toivottavasti tässä tulisi nyt oikeasti rauhallista, poikaystävä saattaa nimittäin päästä töihin, jolloin sen yön hiljaisen ajan voisi tosiaan käyttää nukkumiseen, eikä luutunvarren vieressä vahtimiseen.

P.S. Jos joku miettii otsikkoa, niin se tosiaan tulee siitä, kun poikaystävä tuon ensimmäisen kuvan posen nähdessään kysyi leikinkö flamingoa. Olisipa ollut flamingo-rintakoru, niin asu olisi ollut täydellinen, koska kyllähän noista capreista tulee vähän flamingot mieleen.


In English:

Yesterday we enjoyed some nice summery weather and my boyfriend suggested we should go out to town for a beer. I had him take my outfit photos, since although I've worn this Bardot top by Hell Bunny quite a lot, I didn't have any photos of it yet.

The Bardot top is the same cut as my Cilla tops, but it isn't quite as big so I took my regular size S. My Cilla tops are mostly XS, but the black and white one I also have in S (my boyfriend gave it to me as a Christmas present last year). It's a bit large on my waist to wear untucked, but this Bardot top fits just fine as it is. I love the color and although I initially didn't like the tie at the front, it's actually very nice and makes the top suitable for girls of all bust sizes.

I aimed for a nautical look with this outfit and although I usually wear white or red clothing with navy blue, I think pink suits just as well. I really love pink and navy, so I'll have to wear them together more often.

Well, as I said we were supposed to go out for one beer, but ended up drinking a lot more. I had 4 drinks, 2 ciders and finally that one beer we were initially supposed to go drink. It was really nice and sunny so it's alright as long as I don't go check my bank account...

Lastly I had to go complain to the deputy landlord about our neighbor again, who still thinks it's ok to talk loudly at 3am in a Monday morning and get even louder after I've complained about it by hitting on the floor. Wednesday night same thing occurred and I totally lost it and wrote a novel to out deputy landlord, who promised to contact the landlord about this. I hope it works, because it seems that our neighbor simply doesn't understand that you can't yell, sing or whistle loudly in the night. If I can hear it during the day, imagine how much it bothers in the night, when it's supposed to be silent.

P.S. If you were wondering about the heading, it's because my boyfriend asked if I was trying to be a flamingo in the first photo. I admit that due to my capri pants I do resemble one. I wish I had a flamingo brooch, it would have made the outfit perfect!

17 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä asu, pinkki tosiaan myös sopii hyvin laivastonsinisen kanssa yhteen! :)

    Toivottavasti tulee jokin ratkaisu tuohon naapurijuttuun! :c

    VastaaPoista
  2. The pink goes well with navy but I don't think pink pants would suit me!

    VastaaPoista
  3. Oi oi, en olekaan älynnyt kuinka hyvin navy ja pinkki käyvät yhteen! Pirun paljon freesimpi yhdistelmä kuin navy ja punainen.

    Kiitän onneani, että meillä on superhiljaiset naapurit - paitsi päivällä kun niillä on tarve porata jotain. Kokemusta nimittäin noista yötäpäivää meukkaajista on... Toivotaan, että teillä rauhoittuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei rauhoitu, niin tällä sankarilla on jo kaksi varoitusta alla, että viimeistään kolmannella tapahtuu jotain. Tuntuu vaan siltä, ettei tämä naapuri tosiaan tiedä miten kerrostaloissa asutaan, koska viime yönä kuuntelin taas sitä lampsimista ja puhetta kahden aikaan yöllä. Oli kai YRITTÄNYT puhua hiljempaa, koska sitä kuului vain silloin tällöin, mutta ei pitäisi kuulua sitä vähääkään enää kahden aikaan yöllä.

      Pinkki ja navy toimii tosiaan hyvin, myös vaaleampi roosa pelittää hyvin laivastonsinisen kanssa :)

      Poista
  4. Ihana asu! Tosi hyvä yhdistelmä - pinkki ja navy sininen! ^_^ En voi kyllä ymmärtää tota sun naapuria,että jos ei pysty elään normaalisti, niin onko pakko asua kerrostalossa? Jos on pakko metelöidä niin mökki keskellä metsää olis varmaan hyvä asumismuoto.. En yleensä kuule koskaan meijän naapuria ja veikkaankin,että me ollaan tässä meijän eläkeläiskommuunissa ne äänekkäimmät :'D Olin asunu tossa kämpässä pari kuukautta, kun naapuri soitti ovikelloa vain kertoakseen, että oon ihana naapuri, kun mua ei kuule ikinä oonko kotona. Eli naapuri joutuu aina tarkistaan autosta paikalla olosta,että oonko kotona :D Tsemppiä!<3 Toivottavasti se naapuri saadaan kuriin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisia naapureiden pitäisikin olla, että ei kuule ovatko kotona. Päivällä ei tosin haittaa, jos kuuluu ääntä, kunhan ei ympäri vuorokauden mekasta äänekkäästi, mutta kyllä yöllä pitää osata olla hiljaa. Ei silloin voi puhua ja ravata edestakaisin samalla tavalla kuin päivällä vaan pitää olla huomattavasti hiljempaa. Entiset naapurit oli juuri sellaisia, ettei ikinä kuullut olivatko paikalla, mutta kaipa tuossa joku on sentään sen neljän vuoden aikana asunut, kun on postiluukkuun aina nimi vaihtunut. Koskaan en vaan nähnyt enkä kuullut :D

      Poista
  5. I can just imagine out annoying that neighbor of yours is...as I love peace and quite when I'm trying to sleep!
    Anyway love this outfit, those pink capri's look so great on you! xo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I love peace and quiet too, especially when I try to sleep, because I'm a very sensitive sleeper and need total silence to be able to sleep. Other people always say that eventually you'll fall asleep when you're tired enough, but that isn't my case. I'll stay up all night if it's too noisy for me to sleep, there's just no way I can fall asleep if something is bothering me.

      Poista
  6. Ihanat nuo caprit! Pakko kysyä mikä sun housujen koko on, sillä ajattelin tilata Hell Bunnyn mustat caprit ja vähän mietityttää onko kangas joustavaa vai jämäkkää ja täytyykö varautua ostamaan omaa kokoa pienemmät vai suuremmat housut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän Hell Bunnyn capreissa kokoa S, mahtuu tällaiselle 72-73cm vyötärölle ja 99cm pyllylle ihan hyvin. Ovat mukavan napakkaa kangasta, mutta joustavat todella runsaasti, joten ihan oman (Hell Bunny) koon voi ottaa :) Pienempiin saattaa mahtua, jos on kokojen välissä, mutta en muuten ostaisi kokoa pienempää. Vyötärökin joustaa mustissa capreissa hyvin, sinisissä aika huonosti. Kävin tänään niitä sinisiä sovittamassa ja materiaali oli jotenkin vähemmän joustavaa kuin mustissa ja punaisissa ja vyötärösauma oli tiukka. Mustissa ei tosiaan tätä ongelmaa ole, ihan omaan kokoon mahtuu.

      Näissä pinkeissä Deadly Damesin capreissa käytän kokoa M, koska Pinup Couturen koot ovat pienempiä. Istuvat aika samalla tavalla kuin Hell Bunnyt, mutta vyötärökangas on jämäkämpää ja vyötärö yltää muutenkin korkeammalle. Kangas joustaa vielä vähän enemmän ja on vähän paksumpaa :)

      Poista
    2. Ja jos tuumamittoja kaipaat, niin ostan yleensä vyötärön mukaan, eli 28" mahtuu hyvin joustavissa housuissa. Joustamattomien kanssa pitää olla tarkka, koska tätä ahteria tosiaan löytyy ja levein kohta on vieläpä perinteisen lantion alapuolella.

      Poista
  7. Upea asu ja kuvausysmpäristö mätsää kivasti asun kanssa! :)

    VastaaPoista
  8. Voi taivas miten himoitsen noita capreja pinkkinä kun nään ne sun päällä! Ovat niin yli-ihanat!

    Itsellä on samanlainen ongelma seinänaapurin kanssa, talomme on 40-luvun lopulta ja kyllä kuulee kun toinen aivastaakin päiväsaikaan. Öisin hän tykkää kovastikin huutaa ja lauleskella pikkusessa hiprakassa. Jopa viikollakin.

    VastaaPoista
  9. Amazing outfit! I love this combination of blue and pink, this suits you so well.

    Many hugs,
    Sandra <3

    VastaaPoista
  10. Noi aurinkolasit sopii kyl ihan täydellisesti viimeistelemään tän asun! JA kuten toi ylempikin mainitsi, toi pinkki X navy sopii niin hyvin sulle :)

    VastaaPoista
  11. Gorgeous, I love these colours together! You are indeed a lovely flamingo in those pink capris! x

    VastaaPoista