maanantai 8. elokuuta 2016

Päivän asu ja pohdintoja syksyn aktiviteeteista

Hyvää iltaa, tänään on luvassa päivän asua ja kuulumisia.
Dress: Collectif Dolores Doll
Belt: Collectif
Petticoat: Banned
Cardigan: Lindy Bop Kennedy
Shoes: Lola Ramona

Kävin tänään kaverin ja hänen poikaystävänsä kanssa kaupungilla. Tarkoitus oli piipahtaa vain jäätelölle Lipalle, että siellä on (heidän osaltaan) edes kerran kesässä käyty, mutta samoihin aikoihin oli torikirppis, joten piipahdimme sielläkin. Mitään en tietenkään löytänyt söpöjä kenkiä lukuun ottamatta, mutta nekin olivat minulle kokoa liian pienet, joten jäi ostamatta. (Ja ehkä hyvä niin.)

Vähän ihmetyttää se miten aikaisin ihmiset ryhtyvät pakkaamaan kamppeitaan. Tapahtuman olisi tarkoitus kestää kolmeen, mutta ihmiset alkavat pakata tavaroitaan jo puoli kahdelta potentiaalisten asiakkaiden nenän edestä. Toisaalta jos sinne torille menee nököttämään jo kymmeneltä, voi homma alkaa tämän kokoisessa kaupungissa jo kahden maissa vähän tympäistä. Olisi silti näin potentiaalisena asiakkaana mukavaa, jos ihmiset jaksaisivat edes sen aikaa pitää kojunsa pystyssä, kun paikalla on vielä ihmisiä.
Ulkoilutin ensimmäistä kertaa What Katie Didin bullet-liivejäni ja koska en kehdannut ihan kuiviltaan keskikaupungille vetäistä sweater girl -lookia, niin Collectifin hempeä Dolores-mekko ajoi asiansa. Rinnat pysyivät terhakasti pystyssä, mutta eivät niin töröllään, että olisin kenenkään silmiä puhkonut. Pakko silti sanoa, että nyt kun sain viimein aikaiseksi ostaa bullet bra padit, niin näistä liiveistä on tullut maailman mukavimmat. Niissä ei ole minkään sortin joustoa lyhyttä etukaistaletta lukuun ottamatta, mutta ovat silti (ja ehkä juuri siksi) mielettömän mukavat. Sitten kun minulla olisi vielä muitakin mekkoja, joiden kanssa voisi käyttää bullet-liivejä ilman, että yläreuna pilkottaa kaula-aukon kohdalta tai olkaimet jäävät näkyviin, niin olisi jo aika autenttinen tyyli kasassa, varsinkin kun siihen yhdistäisi sukkanauhasukat ja kauniin kampauksen. Tein muitakin ihania ostoksia What Katie Didiltä, jotka esittelen blogissa aikanaan niiden edellistenkin ostosten kanssa, jotka on pitänyt esitellä, mutta jotka on vaan jääneet esittelemättä.

Päällä oli myös ensimmäistä kertaa Lindy Bopin alesta mukaan tarttunut Kennedy neuletakki/bolero, miksi tuota nyt voi kutsuakaan. Se sopi värisävyltään niin hyvin muuhun asuun, että vedin sitten pelkkää vaaleanpunaista ylle, lukuun ottamatta kenkiä ja vyötä. Joillekin vaaleanpunaista voi olla vähän liikaa, mutta olen aina pitänyt vaaleanpunaisesta, eikä sitä voi olla liikaa. Asukokonaisuuteni sai myös tuntemattomilta kehuja ja eräs nainen jopa poikkesi oikein sivuun vain kertoakseen kuinka ilahduttavaa on, että ihmiset uskaltavat pukeutua värikkäästi. Tulee aina niin hyvä mieli, kun voi pukeutumisellaan ilahduttaa myös muita.
Viime aikoina ihmiset ovat tuon tuostakin kommentoineet, että syksy tulee kun koulut alkavat, mutta en suostu siirtymään vielä syksyyn. Elokuu on vielä kesäkuukausi, ulkona on yhä lämmintä ja Keski-Euroopassa on paras turistikausi menossa, vaikka Suomessa kustaankin omiin muroihin ja pistetään puljut kiinni heti kun koulut alkavat. Rakastan syksyä, mutta haluan nauttia kesästä vielä vähän pidempään.

Syksyä silmällä pitäen katselin vähän olisiko täällä tarjolla mitään mielenkiintoisia kielikursseja, mutta tarjolla oli lähinnä alkava italian kurssi ja venäjää. Mietin vähän pitäisikö lähteä jo kolmatta kertaa opiskelemaan venäjää, jottei kielitaito katoaisi kokonaan, mutta ehkä kokonaan uuden kielen opetteleminen olisi mielenkiintoisempaa. Siinä olisi vähän enemmän haastetta kuin vanhan taidon verestämisessä.

Kunnon kannalta harkitsin joogakursseja ja mietiskelin, että siitä voisi olla kankealle ruodolleni (ja sille painonpudotukselle) hyötyä, mutta en oikein haluaisi mennä sinne yksin. Minusta tuntuu, että aikuisena on tosi vaikea saada uusia ystäviä ja vaikka kaikki puhuvat, että niitä saa harrastuksista, kaikilla tuntuu kuitenkin olevan jo omat piirinsä, joihin ei oteta ulkopuolisia. En ole saanut yläasteen jälkeen ainoatakaan naispuoleista ystävää, ja miespuoleiset ystävät voi laskea yhden käden sormilla. Tuntuu siltä, että miehet hyväksyvät tällaiset persoonalliset ihmiset paljon paremmin joukkoonsa kuin (nuoret) naiset, ainakin viimeisimpiä kokemuksiani peilaten. Juttelen kyllä mielelläni ihmisten kanssa, mutta en kehtaa väkisin tuppautua seuraan. Olen enemmän sitä ujoa tyyppiä, joka nököttää yksin, katsoo onko joukossa joku muukin yksinäinen reppana ja menee sitten juttusille todettuaan, että on mukavampi nököttää kahdestaan toisen reppanan kanssa.

Poikaystävä pääsee todennäköisesti talveksi töihin, joten toivottavasti keksin itselleni edes jotain viihdykettä ja mieluusti sellaista, jossa saa sosiaalisia kontakteja tietokoneen ulkopuoleltakin. Olen aina puhunut paljon ihmisten kanssa netissä ja olen saanut sieltä ystäviäkin, mutta vaikka netissä olisi kuinka monta ystävää, ei sillä ole väliä, jos istut edelleen siellä kahvilassa tai joogakurssilla yksin. Miespuoleisia kavereita ei kehtaa kysyä joogaamaan, eikä ottamaan kuvia uudesta mekosta. (Ei vaikka toinen onkin valokuvaaja.) 

No, jos joogahaaveet eivät ota tuulta alleen, jatkan uimista aiempaa ahkerammin ja ehkä jonakin päivänä saan sukellettua sen 50m. Uinti on aina ollut suosikkipuuhaani ja olen pyrkinyt uimaan vähintään kerran viikossa, monesti useamminkin. Vaikka kaikki puhuvat jo syksystä, vedet ovat yhä uintikelpoisia, joten ainakin toistaiseksi otan niistä ilon irti ja puljaan sydämeni kyllyydestä ennen kloorivesiin siirtymistä.

Oletteko te uineet paljon tänä kesänä?


In English:

Today I wore my Harlow Bullet Bra for the first time after finally purchasing bullet bra pads and I have to say, I absolutely love my bra. It gives a very nice shape that isn't too pointy (you won't poke people's eyes out) and it looks very nice even for someone who is more used to a modern bra. I wasn't quite ready for a sweater girl look with these so I wore my Collectif Dolores Doll dress paired with a new Kennedy shrug by Lindy Bop.

I've always liked pink, and summery outfits like this make me happy, especially when everyone else is preparing for autumn. I got a lot of compliments so I guess other people liked it as well, despite all the pinkness.

Well, since everyone is talking about autumn, I decided to take a look at some language classes, but there weren't all that many available. I'd benefit from studying Russian again, but I'd like to learn something new. I also took a look at some yoga classes, but I'm the kind of person who needs someone to accompany me and sadly I don't have all that many friends. Befriending people as an adult is very difficult and the only friends I've made in the past 10 years are all men and I can count them with one hand.

I wish it was easier to make friends with women, but it seems that women don't even want to get to know me, because they already have their friends. Like I said I have no trouble befriending men, but they're not really the type you'd ask to accompany you for a yoga class or to take blog photos of your new beautiful dress.

My boyfriend will probably get a job for winter, so either way I need something to do. I don't want to sit alone at home and do nothing all day, so I guess I'll at least go swimming again. Maybe someday I'll manage to dive that 50 m mark that I really wanted to reach, but won't be able to unless I train a lot more. For now I'll swim in the lakes and make the most out of the last summer days.

Have you enjoyed swimming in natural waters this summer?

7 kommenttia:

 1. Such a lovely shade of pink on this dress, I'm loving those cute shoes as well! xo

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko! Minäkään en suostu pitämään elokuuta syksynä, kyllä se on vielä kesää. Varsinkin kun oma lomani alkaa vasta perjantaina. :)

  Harmi, että asutaan eri paikkakunnilla, olisin mielelläni lähtenyt sulle joogakaveriksi! Nyt kun muutettiin maalle ja mies on suurimman osan illoista autoharrastuksensa kimpussa, itsekin kaipaan jotain aktiviteettia. Kielikurssia olen minäkin miettinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa hyvää lomaa! Itsehän olen ollut työttömänä koko kesän, niin tässä on tullut "lomailtua" vähän liikaakin. Töitä on vaan niin vaikea löytää, mutta onpahan sentään tullut nautittua kesästä. Nyt vaan kun tulee syksy, tulee sellainen fiilis, että hitto vie jotakin tekemistä pitäisi saada, kun mieskin pääsee varmaan töihin, niin ei viitsi yksin kotona jurottaa. Harmi tosiaan, että asut kaukana, joogakaveri olisi kelvannut :)

   Poista
 3. Söpö asu! ^^

  Aikuisena tosiaan tuntuu jotenkin olevan vaikeaa löytää uusia tuttavuuksia! Lapsena kun riitti vain se, että naapurissa tai leikkipuiston hiekkalaatikolla sattui olemaan joku saman ikäinen mukelo. Nykyään taas tuntuu siltä, että kaikilla on jo ne omat piirinsä ja uusille kavereille ei ole aikaa tai edes tarvetta. Olen muksusta asti ollut paljon omaa aikaa kaipaava introvertti ja luulen että olen sitten varmaan ollut kotona piirtämässä silloin kun kaveripaikkoja on jaettu :D :c

  Kävin parisen vuotta sitten yhden kauden kundalinijoogassa yksin. Se vaati paljon tsemppausta koska ryhmäliikuntatunnit eivät ole meikäläisen juttu. Olen notkea kuin näkkileipä joten haastavimmat liikkeet tuottivat kyllä päänvaivaa, mutta kaikista pitkien toistojen perusliikkeistä oli kyllä apua niska-, hartia- ja selkäjumiin. Tosin mantraamisesta en ollut aivan täysillä vakuuttunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla oli paljon kavereita lapsina, kaikki naapurit ja koulukaverit, mutta osa katosi kasvaessa ja loput on muuttaneet muualle ensin opiskeluiden perässä ja sitten muuten vaan. Itsekin muutin muualle ja tulin takaisin (koska poikaystävä ja perhe ja koti), mutta muut asuu edelleen muualla.

   En itekään ole ryhmäliikuntaihminen, mutta ajattelin että joogassa tai tuommosessa saisi edes sitä liikuntaa ja vähän sosiaalisia kontakteja. Notkeutta löytyy täältäkin yhtä paljon kuin rautaputken nielleellä, niin mietin, että se voisi olla terveydellisistäkin syistä hyväksi. Yksin on vaan surkea olla, kun tosiaan uusia kavereita on mahdotonta saada :D Ja mantraaminen kuulostaa höpöltä.

   Poista
 4. supersöpö mekko <3 Ihana asukokonaisuus kaikenkaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. I like how you've been wearing your hair, in that side braid. Looks fab! Pretty in pink in this outfit xx

  VastaaPoista