sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Navy & Pink Outfit

Lauantaina epäröin koko päivän mennäkö markkinoille vai ei. Aamulla oli niin pilvistä, ettei tosiaankaan tehnyt mieli yksin lähteä minnekään, mutta iltapäivällä oli kauniin aurinkoista, joten houkuttelin poikaystävän ottamaan kuvia. Tämä sama asu minulla oli töissä päällä vissiin torstaina, paitsi että jalassa oli paksummat sukkahousut ja ballerinojen tilalla oli Guessin tennarit. En ole vielä ostanut työkenkiä, koska ei ole ollut tarvetta.
Dress & Belt: Vivien of Holloway
Cardigan & Petticoat: Hell Bunny
Shoes: Spiritstore

Säästin myös siinä, että paistoin pullaa kotona sen sijaan että olisin ostanut markkinoilta rinkeliä. En ollut paistanut pitkään aikaan enkä muistanut että puolen litran taikinasta tulee ihan hemmetinmoinen satsi pullaa. Pullia tuli 36, joista kymmenkunta vein äitille ja isälle syötäväksi, koska kaikki ei mahdu pakastimeen. Koirakin sai osansa, kun karkasi autosta noustessa ja piti houkutella takaisin. Raksuista se tajuaa, että nyt se otetaan kiinni, mutta pulla oli aivan liian suuri houkutin, että olisi voinut jättää tarttumatta siihen :D

Tänään pistin simatkin käymään. En ole ikinä tehnyt kotona, mutta toivotaan, että onnistuu vaikka aloitinkin vähän liian myöhään yleisimpiä ohjeita ajatellen. Ajattelin kuitenkin, että jos säilytän sitä huoneenlämmössä ja tyrkkään keskiviikkona tai torstaiaamuna jääkaappiin, niin ehkä se on perjantaihin mennessä juomakelpoista.
Joko teillä on simat porisemassa?

Onneksi ensiviikko ei ole kuin nelipäiväinen. Huomasin olevani niitä ihmisiä, jotka stressaa työasioita kotona. Puhelimessa puhuminen ei ole ikinä ollut vahvuuksiani, mutta ajan kanssa totutellaan ja tiistaina taas shokkihoitoa luvassa. Mutta jospa kasvaisin ulos tästä stressaamisesta puolen vuoden aikana. Onneksi työkaverit on ihania ja avuliaita ihmisiä, jotka opastaa kärsivällisesti. Maistuisikohan heille ylimääräiset pullat?
Keittiössä olisi muutama vähän tummempi korvapuusti pussissa odottamassa syöjiä, poikaystävä kun tuntuu vetelevän vaan omenaa. Kesäkuntoon pitäisi kuulemma päästä ja itsellekin on tullut pari kiloa talven aikana, mutta en jotenkin jaksa stressata asiaa, kun on niin kiva makkarat piilottava uimapukukin odottamassa. Toisaalta noita kuvia katsellessa tekee mieli laihduttaa pari kiloa, koska uimapuvusta on iloa vain silloin kun se mahtuu päälle.

Haaveilen myös Hell Bunnyn kirsikkakuvioisesta uimapuvusta. Vaihtelu virkistää ja ensi viikolla tulee ensimmäinen palkkakin, huehuehue. Tähtäimessä on myös pari mekkoa (kyllä, taas mekkoja) ja pitäisi varmaan ostaa lyhyempi tyllialushamekin, joka ei vilku niin räikeästi helman alta töissä.
Sitten tietysti myös ne työkengät... Jollaiset löysin Topvintagelta, mutta eri asia sitten sopivatko ne työkengiksi korkonsa puolesta. Hintaakin tulee liikaa, koska haluan ostaa uudet punaista mokkanahkaa olevat Lola Ramonat.
Jep. Paljon on toivelistalla, mutta eri asia sitten mitä tulee ostettua ja mitä ei. Tarkoituksena oli säästääkin eikä vain tuhlata. Puoli vuotta on yllättävän lyhyt aika loppupeleissä.

Kiinnostaisiko teitä jonkin sortin esittelypostaus retrokevätmuodista ja repromerkkien SS15-valikoimista? Vai oletteko itse perehtyneet siihen mitä on tarjolla täksi kesäksi?
Olen miettinyt kevätmuotipostauksen tekemistä, koska olen sivunnut jo aika monia SS15-valikoimien tuotteita eri merkeiltä tähän mennessä. Voisin vaikka esitellä ennen pitkää omiakin ostoksia. Kiinnostaako?

4 kommenttia:

  1. Ihanan raikas väriyhdistelmä tuo tummansininen-pinkki! Pitää itsekin kokeilla, en oo oikein osannut käyttää kumpaakaan väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustasta oli helppoa siirtyä navynsiniseen kun se on niin tumma, mutta kuitenkin sininen ^^ ja pinkkikään ei ole tuossa sävyssä liian räikeä vaan sellainen vaalea ja tosi pehmeä, niin on sievä. Mutta toisaalta nykyään kun on tottunut vähitellen käyttämään värejä, niin voisin tuolla kenkien pinkin sävyisellä neuletakilla vejellä ympäri kaupunkia, jos siltä tuntuu :D Onhan minulla sen sävyinen mekkokin.

      Poista
  2. Ihanat sukkahousut ja ballerinat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, sukkahousut on Kunertin alelaarilöytö Sokokselta ja kengät alesta Spiritstoresta :)

      Poista